Šta je novo?

iOS 7

Za mene, ovim updejtom su nam samo zamazali oci. I dalje ovo ne valja i daleko je od IOS6 gde je sve radilo bez laga. Govorim za IPad4.
Ovo za motion ne resava problem laga, samo nacin na koji se app otvara.

iPad Mini i dalje očajno radi.

Zato stari iPad mini nije bas dobra odluka za kupovinu sa novim iOs7.

Сумњам да то и сам Apple не зна, па ме баш занима које је оправдање(осим корпоративне похлепе) да га и даље продају, све заједно са iPad2?

Nista brzi ip5 (mozda minimalno) ali i dalje mu treba vise vremena za neke operacije koje je jeo sa ios6 . Izgleda da jos dosta ima da se pegla ovaj os...

Moj iPad 3 sa iOS7 radi odlicno, mnogo bolje nego sa iOS6. Upocetku je bilo malo bagovanaja ali sad je ok, mozda jer sam ga par puta iskljucio dok sam putovo avionm

Сумњам да то и сам Apple не зна, па ме баш занима које је оправдање(осим корпоративне похлепе) да га и даље продају, све заједно са iPad2?

Ko zna, ali se nadam da se ljudi nece zaletati zato sto je cena niza za 1st gen. Ako i citas samo knjige, vesti i sl. retina ce ti mnogo znaciti (a tek sto nece da secka)

Да ли је неко погледао како му се понаша батерија на iPad-u, по могућству 4ци?

Ја сам управо бацио поглед и нешто није баш како треба...

и даље је на 100%, после 30минута гледања клипова на YT. Ја бих волео да је ово успех 7.0.3 али сам далеко више сигуран да је баг. :d

Mene vise brine ova tvoja aplikacija "look & cock" nego li stanje baterije :p :p :p :d :d :d

:wave:

Матори... не би веровао колико је добра апликација. Значи, имаш цео процес како се спрема јело... баци поглед на YT. ;)

cock :d

Po drugom forumu, na ip4S OS 7.0.3 radi odlično.

^ A sta pise na tim forumima u vezi 4ke?

Moze li neko da mi pomogne i napise kako se ponasa 4s sa novom verzijom OS? Ima li lagova? Nekih primedbi na rad i stabilnost sistema?

Odlicno,nema lagova nikakvih,jedini bug je kod mene da se nekada pri primljenom pozivi izgubi "reject"

Samo da se javim sa informacijama: Ne bih nikog da pljujem, niti da reklamiram, ali dečko koji radi u Knjaževcu (da ne spominjem ime servisa), je popravio uređaj za 20e, zamenivši neke filtere, primetio je da je uređaj bio otvaran ranije (zamena Home dugmeta), i vratio mi nazad telefon. Tako da ništa od lošeg iOSa ili crkavanja ploče...Ukoliko vam treba kontakt mog spasioca :), be free to ask. Hvala na podršci!

sto se ios7 tice, posle 5.1.1 i jb jos od 3gs i 3.0 sw. mogu reci da je ovo najnapredniji. dosta toga mi se svidja i ne bih se vracao na starije verzije. trenutno sam na 7.0.3, da, baterija je za nijansu slabija jer postoje odredjeni procesi kojih ranije nije bilo. u svakom slucaju, ja sam prezadovoljan.

6.x.x je bio vise nego odlican OS. meni se 7.x.x nikako ne dopada kao UI tako i sporost ip5 , ne znam sta ti koristis...

Pa ne kazem samo ja vec svi koji imaju ip5 sporiji je tel i to je amin

Nije tacno. Ni moj i5 apsolutno ne deluje sporije.

Ocigledno nisi imao ip5 sa 6.1.4-3 bio je brzi i odzivniji sada je kao usporen film nego si se navikao... Uporedjujem ga sa ortakinjinim 6.1.2 koji leprsa na ip5 ;-)

Imao sam ranije verzije iOS-a inace ne bih znao da uporedim. Nije sporiji.

Izvini ali ne lupaj. Ponabljam mogu svakako bolje od tebe da uporedim jer imam 2 gore sam pisao telefon je tromiji i to je amin i o tome se pisalo vec. 6.1.2 ga sasije sto se brzine tice u svakom segmentunpa i neke app bolje rade na 6xx

Vrh Dno