Šta je novo?

iOS 7

rushko

Slavan
Učlanjen(a)
12.04.2005
Poena
350
Jel neko instalirao? Ja nisam mogao da cekam (upravo insttalled), a GM je "procureo" pre 2-3 dana, idem da se igram pa se javljam sutra.

Naprosto ne zelim dok ne cujem kako se ponasa u masi :-D. Nisi rekao koji tel imas i kako radi? Jel sve tecno, kako se baterija ponasa, jel je srce ili trosi lepo i ravnomerno, minimalna% baterije pre nego sto se ugasi tel (iOS 5.0.1 cini mi se na ip4) mi je npr gasio tel na 9% sto je bilo sumanuto :-D

Kako ce funkcionisati update na ios 7 za ipad?
Dal ce mi obrisati sve instalirane aplikacije pa moram da ih instaliram jednu op jednu opet?
Dal ce uopste raditi appovi koji nisu updejtovani za ios7?

Za sada sve šljaka, nisam naišao na problem. Rano je za bateriju, sistem se ponaša fluidno kao i 6. Upgrade je u pitanju, tako da sve ostaje na uredjaju. iPhone 5 je i normalno je da rade aplikacije, ništa drugačije od update-a na 6.14.

Poslednja izmena:
a uredjaj na kom koristis, nisi naglasio ?

Baš si brz, upravo sam dodao. :)

Odlicno , znaci mogu da updateujem kada izadje oficijalno :-D mada zadovoljan sam kako mi radi 6.1.4 :-D

I ja sam stavio iOS7 na iPhone 5. OK radi, jedino me nervira animacija kod ulaženja/izlaženja aplikacija, moralo je da bude brže, iako je skroz smooth, ali sporo.

Danas ću i iPad da apdejtujem, baš me zanima kako će da se ponaša na njemu, iPad 2 je u pitanju.

Da li cenite da ce OTA update odraditi kako treba?

Stigao je...ali izgleda dosta "zagusene veze", puca pri downloadu (tacno u 19 krenulo- svaka im cast na tacnosti)

meni se ne pojavljuje u itunes, mozda zato sto imam 6.1.2 (nudi mi da update na 6.1.3)

Meni upravo skida za iPad, u pocetku je bilo malo errora, zbog preopterecenosti, no za sad je ok, inace OTA
valjda nema jos preko itunes

@illidan jos nema preko iTunes

evo system update failed

Poslednja izmena:
Za iPad je 900mb a iPhone4s je oko 730mb ako nekom znaci info

I ja sam stavio iOS7 na iPhone 5. OK radi, jedino me nervira animacija kod ulaženja/izlaženja aplikacija, moralo je da bude brže, iako je skroz smooth, ali sporo.

A nema neki skriveni meni ili da se uradi JB da bi mogao to da ubrza? Mislim pitam za JB na v6, pa ce verovatno i za sedmicu nesto da postoji?

Kad sam cackao kod druga isto takav utisak sam dobio... Jeste smooth, ali bas je sporo, kao na WP telefonima sto isto ima ona animacija koja traje sekund-dva

Meni upravo skida za iPad, u pocetku je bilo malo errora, zbog preopterecenosti, no za sad je ok, inace OTA
valjda nema jos preko itunes

@illidan jos nema preko iTunes

evo system update failed

3 puta mi je bio Fail :D

@illidan pogledaj u Settings -> Software Update

nece tu, telefon je jb

nemam jos nista u itunes (hrvatski apple store)

11.0.5.5

cak i za novi itunes ide jako sporo download

nema novija na win, a nudi mi update na 6.1.3 (tu verziju nisam stavljao da ne bih izgubio jb), da li moram prvo to da update, pa mozda onda ponudi 7?

Negde kazu da ne bi trebalo, valjda odmah ide na iOS7

nema novija na win, a nudi mi update na 6.1.3 (tu verziju nisam stavljao da ne bih izgubio jb), da li moram prvo to da update, pa mozda onda ponudi 7?

Hmmm, nema veze sto si na starijem 6.1 morao bi odma da ti ponudi update na najnoviju verziju sw-a (7.0). Trebalo bi da ima iTunes 11.1 i za win.

EDIT: Sada sam proverio neophodan je iTunes 11.1 za update na iOS 7, zato ti izbacuje staru verziju.

evo ima na sajtu :) skidam. a ne nudi update iz itunes na novu... lol...

Nazad
Vrh Dno