Nije yettel kupio EON platformu, to i dalje razvija United Cloud za više država. Nadam se da će uskoro izbaciti neki update da proradi.Pitanje da li će se neko pozabaviti time sada kada ih je yettel kupio
Nije yettel kupio EON platformu, to i dalje razvija United Cloud za više država. Nadam se da će uskoro izbaciti neki update da proradi.Pitanje da li će se neko pozabaviti time sada kada ih je yettel kupio
Nema pomaka ni na beta 6Nije yettel kupio EON platformu, to i dalje razvija United Cloud za više država. Nadam se da će uskoro izbaciti neki update da proradi.
Ja na iOS 27 beti imam super iskustvo od Beta 1. Bukvalno nijedna aplikacija ili operacija koju koristim nije imala problema. Najstabilnija beta koju sam koristio. Your milage might vary, naravno.iOS 26 je proradio kako-tako tek od 26.3...
Za pass će uvek trebati default tastatura, to je Apple politikaDa li sad konačno ostaje tastatura kada se stavi na Swiftkey? Meni stalno brlja i vraća default tastaturu u zavisnosti od app ili ako treba da se unese pass, pa sam prestao da je koristim
ako treba da se unese pass, pa sam prestao da je koristimOvo je oduvek tako i to je nirmalno 😃
Kod mene tek beta 5 se instalirala. Nisam od pocetka betu instalirao i kolikl vidim ne dobijam zadnju verziju? Kada izadje 7 ja dobijem 5, kad bude izasla 8, ja cu dobiti 6-cu 🤷Izašla beta 27.7
Kod mene tek beta 5 se instalirala. Nisam od pocetka betu instalirao i kolikl vidim ne dobijam zadnju verziju? Kada izadje 7 ja dobijem 5, kad bude izasla 8, ja cu dobiti 6-cu 🤷
Ti su onda na public beti koja kasni u odnosu na developer betu.Kod mene tek beta 5 se instalirala. Nisam od pocetka betu instalirao i kolikl vidim ne dobijam zadnju verziju? Kada izadje 7 ja dobijem 5, kad bude izasla 8, ja cu dobiti 6-cu 🤷
Ne radi,tj delimično radi ima ton nema slikuRadi li EON na Beta 7?
Na beta 5 i dalje ne (app radi ali poletanje kanala ne)
Očigledno će morati neki update od strane developera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari