Šta je novo?

iOS 27

Mozda bi trebalo cekati do Beta 10? Mora da izmedju 2 uzastopne bete ne mogu bas sve da poprave. Ko zna koliko toga ima, koliko aplikacija se poremeti.

Cak i kad izadje finalna verzija, ako se dobro secam, cesto brzo izbace verziju X.0.1

iOS 26 je proradio kako-tako tek od 26.3...
Ja na iOS 27 beti imam super iskustvo od Beta 1. Bukvalno nijedna aplikacija ili operacija koju koristim nije imala problema. Najstabilnija beta koju sam koristio. Your milage might vary, naravno.

Da i ja sam na iOS 27 Public Beta (IP17PM)... Zapravo i zaboravio sam da je u pitanju beta.

Može li neko da se Siri izbaci iz kamere? Ili eventualno da se pomeri i ne bude između Photo i Portrait jer baš smeta.

Prilozi

• IMG_7145.webp
    IMG_7145.webp
    19.1 KB · Pregleda: 92
Meni Siri (na iPad Mini 6) nije uključena i nema je u kamera modovima.

Logično pošto bi treblao da je taj deo vezan za Visual Intelligence u okviru Siri moda u camera app koji je kompatibilan sa iPad mini (A17 Pro) i novijim. Tvoj je iPad mini sa A15 Pro procesorom.

A ono jeste…

I Microsoft se setio da ažurira swiftkey konačno.

Prilozi

• IMG_4692.webp
    IMG_4692.webp
    46.1 KB · Pregleda: 49
Da li sad konačno ostaje tastatura kada se stavi na Swiftkey? Meni stalno brlja i vraća default tastaturu u zavisnosti od app ili ako treba da se unese pass, pa sam prestao da je koristim

U pravu ste za pss, nego prebacivalo je i kad se otvori druga app. Sad sam azurirao i malo testirao, za sad radi dobro ali se desava npr kad otvorim Safari pa jednom izbaci dobru tastaturu a ponekad ubaci bela slova i neprovidna pozadina

Za svaku novu glavnu beta verziju iOS-a, public verzija, uslovno rečeno, kasni sa brojem u odnosu na developer verziju, pošto početne verzije idu isključivo kao developer, a tek posle omoguće public verzije.

Radi li EON na Beta 7?
Na beta 5 i dalje ne (app radi ali poletanje kanala ne)
Očigledno će morati neki update od strane developera

Nazad
Vrh Dno