Šta je novo?

iOS 27

Stigla malopre i kod mene nova Siri na 16 Pro, nisam je mnogo čačkao, ali ovih par stvari koje sam je upitao je sve uradila kako treba. Radi i više funkcija od jednom bez problema. Super stvarno za prvu betu.

1781384248828.webp

Ja sam mislio da ce bas nju da stave, ali izgleda stavili neku drugu…videcu da zamenim… 😀

Jel probao neko clean up, navodno bi trebalo da radi mnogo bolje? Trenutno (na IOS 26) radi tragikomično. (poredim sa OneUI i clean opcije koju sam imao na S25U)

Radi mnooooogo bolje, imaš opciju da forsiraš best quality i onda šalje zahtev na private cloud compute umesto da radi on device.

Које AI ће бити доступне у ЕУ, а које неће?
И да ли ће се и у не ЕУ земљамо Европе тако бити?
Нигдје видјех да то ће само важити за iPHONE и iPAD
Kod nas trebaju biti dostupne, mi nismo EU.
EU je tražila pristup svemu, Apple nije dao pristup, nisu uspeli da se dogovore. Videćemo kako će se odrazizi to u prodaji EU, da li će hteti da kupe telefon u EU takav. Još će ispasti iPhone najbezbedniji, čuvajte vašu privatnost, kakvu reklamu mogu da udare 🙂

Kakva su vam iskistva sa dobijanjem novog Sirija? Kod mene jos uvek nista, beta od prvog dana...

Kakva su vam iskistva sa dobijanjem novog Sirija? Kod mene jos uvek nista, beta od prvog dana...
Beta od prvog dana, dobio sam novu Siri juče popodne. Stavio sam region na United States i jezik telefona i siri na English United States za svaki slučaj.

Beta od drugog dana, malopre dobio Siri, Usa nalog u Srbiji

Meni je srpski account tako da to nije faktor, verovatno nije ni region telefona. Zvanično samo treba da siri bude podešena na English US.

Nazad
Vrh Dno