Šta je novo?

iOS 27

Krenuo sam i ja da prebacim na US, dosao sam do unosa onih podataka, grad, ulica, broj, postal code…nisam uspeo da unesem tacne podatke i odustanem 😃

Edit: uspeo sam
Može li se maknuti smajli ikona ili nekako razvući space da bude u dimenzijama kao na ios tastaturi

Poslednja izmena:
Meni isto ne radi.....Pa sam instalirao Ad guard.....pomogne, ali sam bi zadovoljniji sa Adblockom

Probaj i ovo Wifi Settings -> Click On Connected Wifi Network -> Turn Off Connectivity Assist.

Poslednja izmena:
I ja sam se prebacio na Wipr 2, za sada je OK. Vidim da imaju dodatak koji čisti reklame i po aplikacijama. Da li neko i to koristi, vredi li?

treba samo da ugasiti WiFi asistenta i radiće.

I meni AdBlock slabije radi, do sada je bio top. probao sam sa update pravila a da vidim. Koja je dobra alternatva, ovaj Wipr 2 ili Ad guard?

Configuration Profiles shljaka za reklame po aplikacijama u kombinaciji sa NextDns ili AdGuard ili nekim drugim DNS-om u tom stilu, ako nece neko da instalira dodatnu aplikaciju i da mu zauzima VPN slot.
Safari + ublock origin lite za browser. Jedino sto reklame u YT klijentu nista ne blokira. Smartube radi posao za YT da se instalira za dz preko appstora. Steta sto ne moze na njoj da se prepisuje na kanale bez YT/Google naloga u stilu NewPipe, Grayjay na androidu.

Kod mene ipak MTS pokazuje čvrst i stabilan karakter, ali samo sa slovom S 😁

Jel ispravljen emoji keyboard "bug"(koji vraca uvek na freq used, a ne gde si ostavio zadnje) na defaultnoj tastaturi?
Ne dira mi se ovaj 27.0, nesto se lepo uskladio i ok je sada (jedino taj bug sto me nervira)

Ne znam kako da objasnim ali ovaj ios 27 na 15 pro deluje kao da si u auto stavio motor od mlaznjaka i on jadnicak nabije potisak i u trenutku da krene ono popucaju nosaci motora... vidi se da je ios namunjinjen da leti ali za 15pro mislim da mu fali jos "lečka" snage ili cega vec. Da mogu da se vratim na 26, vratio bih se... ili mu jos treba vremena 🥹
Ovaj 27 ga je malo usporio ali je grejanje baterije dosta smanjio, mozda cak i da se kaze da je to normalno grejanje spram upotrebe.

A sa ovim 27.0.1 se vratila i brzina... tako da, navalite 💁‍♂️

Nazad
Vrh Dno