Šta je novo?

iOS 27

Krenuo sam i ja da prebacim na US, dosao sam do unosa onih podataka, grad, ulica, broj, postal code…nisam uspeo da unesem tacne podatke i odustanem 😃

Edit: uspeo sam
Može li se maknuti smajli ikona ili nekako razvući space da bude u dimenzijama kao na ios tastaturi

Poslednja izmena:
Meni isto ne radi.....Pa sam instalirao Ad guard.....pomogne, ali sam bi zadovoljniji sa Adblockom

Probaj i ovo Wifi Settings -> Click On Connected Wifi Network -> Turn Off Connectivity Assist.

Poslednja izmena:
I ja sam se prebacio na Wipr 2, za sada je OK. Vidim da imaju dodatak koji čisti reklame i po aplikacijama. Da li neko i to koristi, vredi li?

treba samo da ugasiti WiFi asistenta i radiće.

I meni AdBlock slabije radi, do sada je bio top. probao sam sa update pravila a da vidim. Koja je dobra alternatva, ovaj Wipr 2 ili Ad guard?

Ja imam ublock origin lite i ovaj dns adguard i to mi radi bez problema već jako dugo.

Configuration Profiles shljaka za reklame po aplikacijama u kombinaciji sa NextDns ili AdGuard ili nekim drugim DNS-om u tom stilu, ako nece neko da instalira dodatnu aplikaciju i da mu zauzima VPN slot.
Safari + ublock origin lite za browser. Jedino sto reklame u YT klijentu nista ne blokira. Smartube radi posao za YT da se instalira za dz preko appstora. Steta sto ne moze na njoj da se prepisuje na kanale bez YT/Google naloga u stilu NewPipe, Grayjay na androidu.

Nazad
Vrh Dno