nekro batica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.08.2018
- Poena
- 135
Нема, нажалост. Ја сам је додао преко US налога.Je l’ gboard nema na nasem storeu?
Нема, нажалост. Ја сам је додао преко US налога.Je l’ gboard nema na nasem storeu?
Šta to znaci slabije radi?😀 Kod mene ili radi ili ne radi.I meni AdBlock slabije radi, do sada je bio top. probao sam sa update pravila a da vidim. Koja je dobra alternatva, ovaj Wipr 2 ili Ad guard?
Resen je mts bar meni,dve katice imam.mt:s nije rešen nakon update. Siri se opet optimizuje...
Ovaj 27 ga je malo usporio ali je grejanje baterije dosta smanjio, mozda cak i da se kaze da je to normalno grejanje spram upotrebe.Ne znam kako da objasnim ali ovaj ios 27 na 15 pro deluje kao da si u auto stavio motor od mlaznjaka i on jadnicak nabije potisak i u trenutku da krene ono popucaju nosaci motora... vidi se da je ios namunjinjen da leti ali za 15pro mislim da mu fali jos "lečka" snage ili cega vec. Da mogu da se vratim na 26, vratio bih se... ili mu jos treba vremena 🥹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari