Šta je novo?

iOS 26

Ni ja ne vidim. 16PM

Imam 13 pro kakva su iskustva sa ovim 26.6 dal dobijam sta novo? Nemoj samo bateriju ionako oslabljenu da mi unisti 😅

S brojem 13 su kako se gleda na taj broj. 🙂 17 pro čini mi se da manje secka kada se ide levo desno, s ekrana na ekran

Kod mene na 16 PM baterija od updatea na 26.6 dosta bolja, ali ne dam se zavarati. Tako je bilo i sa 26.5.x pa posle par dana sunovrat.

iphone 16 pro, ubacio 26.6 i pizdim. Tačno se sećam nakon update-a ponudio mi i onaj update mreže (koji ne radi svaki put) i sad imam problem, testirao sam na 5 poziva za redom posle određenog vremena kao da sam mutiran, čujem sagovornika, ali oni ne čuju mene...

Jel se ovo dešava još nekome? 5 poziva sa 3 različite osobe, ja sam na mtsu a oni na mtsu i a1...

Setting/General/about pa ti samo iskoci ako ima update mreze. Meni na mts Iskocilo upravo kada sam pogledao.

Meni na mts je bilo 70.1 I pre ovoga sinoc sto je iskocilo

To je moja pretpostavka, ali moguce da je do 26.6, mozda i do telefona.

Generalno nemam mnogo poziva, tako da kad razmislim mozda je ovo i od ranije, samo nisam dovoljno razgovarao da bih uocio taj problem.

Juce se desilo dva puta nakon 2 minuta razgovora, i jednom nakon 5 minuta…

Mislim da sad I ja imam problem ali videcemo jos u toku dana.

Ja na poslovnom telefonu sam na 26.6, 70.0 je ova verzija i nemam problema. Koristim dosta poziva s obzirom da je poslovni telefon i nisam imao problema do sada.

Imam isti i za mts i a1, 70.1. Ne secam se da je nesto stiglo posebno,eventualno za 26.6.

mislim da je A1 to dobio pre par updates, secam se da mi je izaslo to da update mislim jos pre 26.5

Carrier update nije obavezno i fiksno vezan za izlazak novog operativnog sistema 😃

Nazad
Vrh Dno