Šta je novo?

iOS 26

Ne znam da li je pravo mesto za postaviti pitanje. Presao sa androida na iP i imam najnoviji iOS26. Dosta koristim aplikaciju team viewer, ali imam problem kada sam u autu, a ona ostane aktivna u pozadini, automobil je vidi kao poziv. Na ekranu automobila mi ispise da pozivam samog sebe. Kako to resiti? Kada ubijem aplikaciju, "poziv" se prekida i normalno radi radio.

Ne znam da li je pravo mesto za postaviti pitanje. Presao sa androida na iP i imam najnoviji iOS26. Dosta koristim aplikaciju team viewer, ali imam problem kada sam u autu, a ona ostane aktivna u pozadini, automobil je vidi kao poziv. Na ekranu automobila mi ispise da pozivam samog sebe. Kako to resiti? Kada ubijem aplikaciju, "poziv" se prekida i normalno radi radio.
Nikako.

Probaj da joj ubijes zvuk.. da prenosi samo sliku.

Pored toga, mislim da za svaku app moze posebno da se usmeri reprodukcija zvuka..
Kod mene npr. slusam YT music preko carpay, ali ako zazvoni tel onda se javim preko njega.

Da li jos neko ima problem sa notifikacijama Facebook-a? Kada zadržim notifikaciju da je vidim tekst je nevidljiv.
Da li jos neko ima problem sa notifikacijama Facebook-a? Kada zadržim notifikaciju da je vidim tekst je nevidljiv.
Update: problem je samo kada je dark mode uključen na telefonu.

Prilozi

• IMG_2403.jpeg
    IMG_2403.jpeg
    168.3 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
Verovatno je privremeno pao zbog pada CloudFlare danas.

To sam isto video i kod mene ja.

Ima i dosta usporenja kad se radi back iz pojedinih opcija u settingsu, uspori ga do bola, to koliko sam video svi imaju. Ma bice bolje tamo od 26.7.1

26 podseca na Windows. Ja sam isto ocekivao da na iOS sve funkcionise bez davljenje, kad ono qw..

Meni po navici sa androida da koristim google Chrome. Pišu po netu da je safari bolje optimizican zbog baterije.

Da, meni puno laguje iPad, ali je stariji... Mislim da je u pitanju zadnji iPad Pro pre M1 cipa.

Ti koliko imas problema, pre je posao za servis, nego SW update... Koji iPhone je u pitanju?
Ma kaka servis imam 20 iphone-a oko sebe sto kuci sto na poslu identicne probleme s i imamo. I ovi vajni youtube-eri iste takodje prijavljuju. 16 pro max.

Koristim chrome to mi je ostala navika iz androida koci mi mnogo na ios 26

Ma kaka servis imam 20 iphone-a oko sebe sto kuci sto na poslu identicne probleme s i imamo. I ovi vajni youtube-eri iste takodje prijavljuju. 16 pro max.
Vrati na fabriča podešavanja, podesi iz početka fon. Ne znam šta bih drugo predložio.
Kada budem prelazio na ios26 svakako planiram ovako, veliki je prelaz, sve je potpuno drugačije.

Vrati na fabriča podešavanja, podesi iz početka fon. Ne znam šta bih drugo predložio.
Kada budem prelazio na ios26 svakako planiram ovako, veliki je prelaz, sve je potpuno drugačije.
Ja sam ga update-ovao pa uradi factory, jednostavno do ios-a nema tu sta. Nista cekamo nove update-e sta drugo.

Apple je definitivno ios26 optimizovao samo za telefone sa 120hz ekranom...animacije na 13 mini sa novom baterijom seckaju konstantno.
Videcemo da li ce srediti to, mada ne verujem :D

Vrh Dno