Šta je novo?

iOS 26

Verujem da ce ispeglati to sve do iosa 27, ali brate mili svake godine zapravo kasne 1 godinu sa software-om. Oni dok ispeglaju nazovi novi ios vec je 1 godinu star. Uz to, novine i vizuelne promene zaista ne zavredjuju pomen. Imati takve i tolike resurse a ovako se zafrkavati je bezobrazluk. 5 godina sam ma iosu , pre toga sporadino menjao, al ovo sad me bas tera na android . Pa bolje radi 5x onaj muceni pixel sa exynosom raspalim od ovog iphona koji je hardware-ski jaci 5-10x. Cemu onda sav taj hardware ako fcn stranica laguje pri skrolu...

Ti si bar bio na ios-u 5 godina, a ja prvi put predjem na ios ove godine i sacekaju me ovi silni bugovi 😆

Apple kaze, navici cete se 😂

ako se ne naviknete imate android 🙂

Ovo je u rangu cuvene: Ako nemate hleba jedite kolace 🙂

Verujem da ce ispeglati to sve do iosa 27, ali brate mili svake godine zapravo kasne 1 godinu sa software-om. Oni dok ispeglaju nazovi novi ios vec je 1 godinu star. Uz to, novine i vizuelne promene zaista ne zavredjuju pomen. Imati takve i tolike resurse a ovako se zafrkavati je bezobrazluk. 5 godina sam ma iosu , pre toga sporadino menjao, al ovo sad me bas tera na android . Pa bolje radi 5x onaj muceni pixel sa exynosom raspalim od ovog iphona koji je hardware-ski jaci 5-10x. Cemu onda sav taj hardware ako fcn stranica laguje pri skrolu...

To je kao ona večita priča kako je iOS smeće, jer je svakim update-om lošija baterija. Onda share-uju SOT, a na listi aplikacija im se vrte samo Home Screen, Facebook i Instagram.

Na MacOs se ne vide određeni štampači... nešto baš nije ok sa Air funkcijama..

Citam iOS 26 beta 2 Widget page lag je popravljen...
Ja se nadam da cemo dobiti 26.1.x patch koji ce srediti ovu glupost da ne cekamo mesec dana.
Ja sam na 26.2 i nije popravljen. Barem ne na mom 14 pro max.
I dalje mi secka kad se prelazi sa widget ekrana na home ekran.
Prelaz sa home na widget ekran je ok.

Ispravljen je taj bag ali na developer verziji 26.2 beta 2, čeka se danas da izadje i public verzija. Animacije su isto sada liquid više, carplay isto popravljen i još par sitnica.

😀
IMG_0603.png

Da ima kod nas da se uzme Xiaomi 17 pro, bez razmisljanja bih uzeo. iOS odavno nije sto je bio

Supruga na 14PM ima IOS 18. Od prvog dana sam joj namestio ručni update. I pratim teme vezane za sistem. Koliko vidim, neću skoro da diram Instal Update dugme

Mozda glupo pitanje,ali kako se prekida poziv na WA recimo?Ne mogu nikako da prekinem kao pre sto je bilo 2x power button.Ili sam Ja to negde iskljucio?

Ja uzeo iphone 16pm i iskreno ima 26.1 na sebi.
Za sada sve radi ok, puter ali ne znam za bateriju...
Deluje i ona ok ali opet nisam imao telefon sa ios 18 vec sada sa 26.1...
Doduse koristio sam ga ove godine u Jan pa otisao na s25u. Za sekundarni telefon radi lepo po meni ali opet ne koristim kao ostali duze jabuku pa da mogu da kažem da li je bolje ili gore ali za sada mi je ok.
Telefon ima 17 ciklusa mozda zbog toga je sve dobro 😁

Ja iskreno ne bi, meni je ovo najruzniji ios ubedljivo. Zeznuli su me sto su bas brzo prestali da potpisuju 18 i sad ne mogu nazad. Na stranu bagovi ali sam izgled mi je ocajan, pogotovu linije koje igraju oko foldera i ikonica. Plus pro verzije su mi bas ruzne, obicna 17 izgleda super ali izgleda da cu posle 10+ godina na android. Bas sam ubo los tajming za zamenu ali baterija na 13pro me vise ne sluzi kao nekada.

Baterija na 13 Pro kako god da služi odlična je, model iz 2021 godine, iz tog vremena je Samsnug S21 Ultra, idi na temu u Samsnug i vidi koliko tom telefonu traje baterija danas, ako ga neko i pominje danas uopšte. Posle 13 Pro modela su izašle 4 generacija telefona ako ćemo pošteno, pa ni aukumulator na kolima ne traje 4 godine (neki izgura, al oni ne rade non stop 24 sata bez gašenja kao telefon). I sa 2 godine je lepo degradirala i za zamenu baterija telefona, ako neka traje 4 godine treba joj dati medalju.

Pa ne moze da bude odlicna ako mi ne sluzi kao nekada, bila je odlicna i telefon je bio odlican al je star vreme mu je za zamenu pa ne razumem tvoj kometar da branis 13pro i da poredis sa isto tolko starim androidom totalno promasena poenta.

Elem sinoc svratio kum sa nekim samsungom ultra, uzeo malo da se poigram…uff bice tesko da se prelazi na android, izgleda da cu morati da se naviknem na svu “lepotu” ios26 😄

Nazad
Vrh Dno