Ne ne, čak i kada radi nema opcija, mogu samo oni iz sistema da isključe i uključe, sam korisnik ne.pa nije radilo, tj nisi ni imao opciju da ukljucis/iskljucis.
Nisu nažalost…Jesu li na 18.1 beta resili lag tastature i slanja poruka u nekim aplikacijama a narocito u WhatsApp-u? Juce izasla public beta 2
Upravo sam se uverio i svojim ocima 🤣 bzvz, whatsapp se mozda i resi azuriranjem aplikacije ali generalno tastatura ima neki lag. Par puta mi prekinuo pozive uz poruku call failed, restartovao sam pa se to za sada ne ponavlja. Ostalo je bolje nego na 18, odaziv ekrana je bolji pod prstimaNisu nažalost…
Ma isto je i na viberu, nije do wa ili vib. Samo je izbagovana tastatura generalno. Resice neki sledeći update sigurno… Kad se zalecemo tako nam i treba😅Upravo sam se uverio i svojim ocima 🤣 bzvz, whatsapp se mozda i resi azuriranjem aplikacije ali generalno tastatura ima neki lag. Par puta mi prekinuo pozive uz poruku call failed, restartovao sam pa se to za sada ne ponavlja. Ostalo je bolje nego na 18, odaziv ekrana je bolji pod prstima
Tako nam i treba 😀 poslao sam vise feedback-ova kroz aplikaciju, jos uvek mi ne prikazuje da ima jos prijavljenih slucajeva… bolje sto vise nas da prijaviMa isto je i na viberu, nije do wa ili vib. Samo je izbagovana tastatura generalno. Resice neki sledeći update sigurno… Kad se zalecemo tako nam i treba😅
15+ godina kako ljudi traze Nokia style profiles (da podesavas melodiju/.jacinu/vibraciju... na jedan/dva klika) i tek sad su napravili nesto sto iole lici - FOCUS^ znaš da je apple tvrdoglav kao mazga. Kad to izbace biće senzacija 🤣
Napravili su još u iOS15...15+ godina kako ljudi traze Nokia style profiles (da podesavas melodiju/.jacinu/vibraciju... na jedan/dva klika) i tek sad su napravili nesto sto iole lici - FOCUS
Bukvalno sam presao na Android, i sad se vratio, kad sam isprobao focus, i namestio da mi utisa telefon dok sam na poslu, a kad izadjem sa posla da ga vrati u normalu, u 9 uvece da utisa, ali ne skroz, i naravno da sve ubije tokom nociOni rade po svom i u 90% slučaja ne slušaju korisnike. Tako da kod apple prihvatiš to ili odeš na Android.
Da, pošto vidim da kod kolege nema opcija da se uključi RCS na iOS 18.u Srbiji?
mora provajder da dozvoli to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari