Šta je novo?

iOS 18

Ja i dalje nemam, možda to ima veze sa tim da ja koristim samo jednu mrežu, A1...

pa nije radilo, tj nisi ni imao opciju da ukljucis/iskljucis.
Ne ne, čak i kada radi nema opcija, mogu samo oni iz sistema da isključe i uključe, sam korisnik ne.
Drugi operateri imaju to, ali eto A1 nije imao.

Moguće da imaš jer imaš dve kartice.

Ne bih da paranoišem, ali ja sam na Yettelu i prošle nedelje kad je pao update na 18icu VoLTE mi je bio aktiviran kao i obično ali je mreža padala na 3G prilikom poziva, evo sinoć bio ponovo na podužem pozivu i regularno je ostao na 4G.

Što bi rek'o Molder svojevremeno - istina je negde tamo

Ko je na ugovor preko firme neke u mojem slucaju bilo je da je za volte morao da se podnese zahtev u mts da mi se pusti volte i roming. Osoba koja je ovlascena u firmi podnosi zahtev u mts a1 yettel itd za odredji broj telefona da se tom broju telefona puste pomenuti dodaci.

Ja imam i broj preko firme, doduše ja sam administrator pa ja to radim, ali sam kao običan radnik zvao mts da uključe volte i oni su uključili.
Ali sada imam na kompanijskom portalu mts-a da uključim svima, pa sam automatski svima uključio.

To je onda nesto novije? Nije bilo te opcije na portalu,ja sam isto to radio za bivsu firmu.

Proveriću, možda imaš pravo, verovatno sam samo javio našem agentu da svima uključi i da svaku novu karticu koju uzmemo bude uključeno automatski...

Jesu li na 18.1 beta resili lag tastature i slanja poruka u nekim aplikacijama a narocito u WhatsApp-u? Juce izasla public beta 2

Nisu nažalost…
Upravo sam se uverio i svojim ocima 🤣 bzvz, whatsapp se mozda i resi azuriranjem aplikacije ali generalno tastatura ima neki lag. Par puta mi prekinuo pozive uz poruku call failed, restartovao sam pa se to za sada ne ponavlja. Ostalo je bolje nego na 18, odaziv ekrana je bolji pod prstima

Upravo sam se uverio i svojim ocima 🤣 bzvz, whatsapp se mozda i resi azuriranjem aplikacije ali generalno tastatura ima neki lag. Par puta mi prekinuo pozive uz poruku call failed, restartovao sam pa se to za sada ne ponavlja. Ostalo je bolje nego na 18, odaziv ekrana je bolji pod prstima
Ma isto je i na viberu, nije do wa ili vib. Samo je izbagovana tastatura generalno. Resice neki sledeći update sigurno… Kad se zalecemo tako nam i treba😅

Ma isto je i na viberu, nije do wa ili vib. Samo je izbagovana tastatura generalno. Resice neki sledeći update sigurno… Kad se zalecemo tako nam i treba😅
Tako nam i treba 😀 poslao sam vise feedback-ova kroz aplikaciju, jos uvek mi ne prikazuje da ima jos prijavljenih slucajeva… bolje sto vise nas da prijavi

Dok ne rijese ovo treba koristiti neku alternativnu tastaturu, tu nema delaya

Ideja ti je bila odlicna, upravo instalirao SwiftKey... Mislim da se vise ne vracam na apple default 😂😂😂 nema nikakvog laga i normalno se salju poruke u svim aplikacijama

Ja generalno samo SwiftKey koristim, tako da vrv zato nisam taj lag primetio.
Doduše s ozbirom da iPhone koristim samo za posao vrv dosta stvari ni ne stignem da primetim.

^ zbog SwiftKey nisi primetio kao ni ja. Apple tastatura mnogo kasni sa mnogim stvarima.

Meni samo fali ovaj red sa brojevima :D znaci ne mog da razumem sta je tu prob, dodaj opciju da moze da se ukljuci ili iskljuci :D

^ znaš da je apple tvrdoglav kao mazga. Kad to izbace biće senzacija 🤣

15+ godina kako ljudi traze Nokia style profiles (da podesavas melodiju/.jacinu/vibraciju... na jedan/dva klika) i tek sad su napravili nesto sto iole lici - FOCUS
Napravili su još u iOS15...

Oni rade po svom i u 90% slučaja ne slušaju korisnike. Tako da kod apple prihvatiš to ili odeš na Android.
Bukvalno sam presao na Android, i sad se vratio, kad sam isprobao focus, i namestio da mi utisa telefon dok sam na poslu, a kad izadjem sa posla da ga vrati u normalu, u 9 uvece da utisa, ali ne skroz, i naravno da sve ubije tokom noci :)

u Srbiji?

mora provajder da dozvoli to

Sta je ovo sa Home & Lock Screen, jel moze da bude od notifikacije ili je neki bug?

Prilozi

• IMG_2816.png
    IMG_2816.png
    151.6 KB · Pregleda: 110
Ma jok,to se vuce od pocetka iOS 17.

Nije bug, od 17 meri i vreme koje provedes citajuci notifikacije ili gledajuci home/lock screen widgete.... nakupi se tu vremena...

Nazad
Vrh Dno