Sto da se gasi? Ja nikad ne gasim wifi.Ja sam se iskreno nadao da će redizajnom kontrolnog centra doći i mogućnost (bar da omogući ko želi) potpunog gašenja WiFi iz kontrolnog centra a ne samo odvezivanja međutim ništa 😒
Jer se ujutru sam upali pa krenu notifikacije da spamujuSto da se gasi? Ja nikad ne gasim wifi.
Mislis ne odreaguje uvek iz prve?Kod mene tap to wake radi brzo ali preskače
kad smo kod swipe up, meni isti baguje opasno na betiI za ljude koji imaju 9999+ neprocitanih mailova stalno da im stoji prošireno ostrvo.
Ja ne znam sta vam smeta kod notifikacija. Imaš bedz, imaš swipe up imaš ako ih ne pročitaš.
Jer su teško đubre. Bolje da ih bolje grupišu i da se ne gube nakon otključavanja telefona i da stave bar gore u levom uglu bedž sa brojem obaveštenja.I za ljude koji imaju 9999+ neprocitanih mailova stalno da im stoji prošireno ostrvo.
Ja ne znam sta vam smeta kod notifikacija. Imaš bedz, imaš swipe up imaš ako ih ne pročitaš.
Dodao bih samo da dok su notifikacije stizale odozgo na dole, sve je bilo ok. Kad su obrnuli, postalo je neuporedivo lošije. Nestaju, pa ih onda vidim posle par sati kada povučem odozdo na gore na lock screen-u...po mom mišljenju, baš loše rešenje. Ne vidim zašto je problem da stoje na lock screen-u dok ih prosto prstom ne očistišJer su teško đubre. Bolje da ih bolje grupišu i da se ne gube nakon otključavanja telefona i da stave bar gore u levom uglu bedž sa brojem obaveštenja.
Xiaomi je iskopirao sistem za obaveštenja, ali je ostavio ikonice u gornjem levom uglu.
Solidno ažuriranje, ima korisnih stvari. Jedno od većih reklo bi se. Malo prehajpovano, ali je to ipak klasika za apple.
Sad ako na lock srceen-u povučeš prstom na gore, izaći će ti neke notifikacije odozdo. Ne mašim ni ja, nemam toliko aplikacija, imam dva mejla, viber i to, nisam influenser pa da mi stiže milion notifikacija ali je prosto loše rešeno, po mom mišljenju, na Androidu dosta bolje. Bilo je dobro i na iOS-u do 16, posle su upropastili.Ja nijednu nisam notifikaciju promasio, a imam poslovni mail koji ne smem da omasim. Sve do jednog uvek procitam Tako da ne znam sta se vama desava...
Ima ovo, neki lik je napravio da ti na action dugme aktivira menu, i onda odaberes... Ima deo koji je vezan za focus, koji ako je ukljucen neki focus odma pali kameru, a ako nije onda radi menu.Neverovatno je koliko su promasili sa action button koji je prakticno beskoristan a lagano su mogli da ubace da kratak pritisak bude jedna funkcija, duzi druga, dva brza treca... Ovo pisem jer mi se jako svidja lock screen bez dugmica za torch i cameru ali mi fali jedna kontrola onda jer mi je apsolutno neophodno da silent mode bude action ali mi cesto i brzo zatreba kamera... Za sad guram nekako sa back tap ali nije to to...
Jeste glupo, da mora dugo da se drzi, ali verovatno ce neko objasnjenje biti, ne zelimo da se slucajno pritisne u dzepu, ili tako nesto...Hvala, video sam ali opet nije to to... generalno najvise mi bas brzo treba kamera kad jurim klinca da uhvatim nesto specificno ili na putovanjima i onda je najelegantnije preko action button koji mi je rezervisan za silent ( probao sam kameru ali ne funkcionisem nikako), ovako vrsi posao i back tap ili preko ekrana ( sto sad pokusavam da izbegnem) ali sto bi elegantno kada moze komplikovano![]()
To se zove T9 pretraga i postojala je još na telefonima sa dugmićima. Sjajna funkcija, koristio sam je godinama na svim telefonima koje sam imao i zamalo se zbog nje ne vratih na Android posle prve nedelje korišćenja iOS. Imaš na app Store T9 dialer ali nije to to kao kad je sistemski, pogotovo zbog liste poziva. Navikao sam se kasnije da radim pretragu telefona kada hoću nekoga da pozovem. Odlično radi ali i dalje smatram da je T9 bolja opcija. Iskreno voleo bih i da može Resize dialer da se radi pošto mi je ovaj kao za penzose, preko celog ekrana totalno nepotrebno i nepraktično za korišćenje jednom rukom.Neću da kucam broj telefona, već tipa da krenem kucati 6-2-7-5... i on mi izbaci svakog Marka koga imam u imeniku. Ja bez ove osnovne funkcije (koju mislim da je prvi android imao) bukvalno ne mogu da koristim telefon.
Kad sam tek bio prešao na iOS bio sam u fazonu kako ovo ne može, o čemu se radi. Posle se navikne čovek na njihov način kad skapira koji im je koncept. Generalno mislim da većina koja odustane od iOS (ili Androida ako je suprotan prelazak u pitanju) prosto ne shvata kolike su razlike u konceptu Androida i iOS misle da je sve to slično pre promene samo je malo šminka drugačija i onda kada se sretnu sa nekim stvarima koje su navikli da rade na jedan način u svom sistemu odlepe što se ne radi isto i teško im je da se prilagode na nov način pa se vraćaju nazad. Oba sistema, naravno, imaju svoje prednosti i mane pa ko šta voli nek izvoli.Možda ukapiraju da je najlogičnije da možemo da razvrstavamo slike u foldere premeštanjem, a ne kopiranjem uz obavezu da budu u glavnoj galeriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari