Šta je novo?

iOS 18

Ko koristi Ublock origin light jel vidite neku promenu u potrosnji baterije? Nesto mi nocu svlaci bateriju po 3-4% od kad sam ga instalirao, ali u procesimanga nema ni jednog dana..

Hteo sam da se izlogujem sa US naloga i ulogujem na srpski zbog nekih aplikacija. I kad idem na sign out, unesem password, face id me prepozna, kaže mi da mora da prođe sat vremena za neki security time out jer telefon ne prepoznaje mesto, a sedim kod kuće. Jel zna neko zašto tako? Možda @iOS

Ovo iznad, sačekaj i plus možeš da se izloguješ samo sa App Store-a, a ne sa celog naloga 😃

Settings/Apple Account/Media & Purchases i onda se izloguješ odatle.

Hvala obojici. Sad konačno imam DM aplikaciju koju sam oduvek želeo, pa će gospođa manje da mi se žali

• Like
Reagovanja: iOS
Au,ala si se usrecio.🤣🤣

Za aplikaciju garantujem,za zenu ti verujem na rec.🤣🤣🤣

Ne znam zasto mi aplikacije budu ovako bele bez bilo kakve oznake kad im promenim velicinu?

Prilozi

• IMG_0037.png
    IMG_0037.png
    160.1 KB · Pregleda: 121
pretpostavljam da koristis tinted color, ume da zeza
Ovo belo mi je maxi kod ali je beo

Prilozi

• IMG_1622.png
    IMG_1622.png
    237.9 KB · Pregleda: 68
nadam se da ce resiti ovo sa ios 26

pretpostavljam da koristis tinted color, ume da zeza
Ovo belo mi je maxi kod ali je beo
Zanimljivo...ja ne koristim Maksi aplikaciju pa mi sve ikonice i vidžeti normalno izgledaju, da nije pomenuto ne bih ni znao da ima takav slučaj

Prilozi

• IMG_0685.png
    IMG_0685.png
    191.5 KB · Pregleda: 49
  • IMG_0684.png
    IMG_0684.png
    252.7 KB · Pregleda: 44
  • Like
Reagovanja: fiy
takodje ima i sitni bug kada se menja tint (npr sa focus mode da predje na dnd) i budu drugacije boje ume da se ne ucita neko poduze vreme da se mesaju boje app

Nazad
Vrh Dno