Šta je novo?

iOS 16

^ dečko je oko 4 godine na Apple, naravno da zna da restartuje telefon. Otkako je uradio update desava se taj bug

Neka pokuša da updateuje na public betu 16.5 možda bi to moglo da popravi, ja je koristim i stabilna je.

^ neka proba i to pa ako ne onda factory reset.

iOS 16.5 RC 3 - Today
iOS 16.5 RC 4 - Tomorrow
iOS 16.5 RC 5 - Friday, May 18
iOS 16.5 Final - Monday, May 22
iOS 17 Beta 1 - Sunday, June 5
iOS 17 Beta 2 - Wednesday, June 15
iOS 17 Beta 3 - Friday, June 25
iOS 17 Beta 4 - Monday, July 5
iOS 17 Beta 5 - Thursday, July 15

Jel to niko nije update uradio na 16.5?

testira se baterija

Svi uradili a niko nije javio 😀, vidicemo za koji dan kako se ponaša ali mislim da će standardno da bude.

Meni posle update ne radi ova opcija za pretragu sike, ali ni iznad ni ispod opcije npr. print iz ovog menija sad probah:

Meni posle update ne radi ova opcija za pretragu sike, ali ni iznad ni ispod opcije npr. print iz ovog menija sad probah:

Da i meni sad probao sve iz padajuće liste, ništa ne radi

Ja jos na 16.2,taman resim da apdejtujem ono izadje nova verzija i ja kao da sacekam neki dan...Kad ce 17.0? 🙃

^ 17 u septembru kad izađe iphone 15 i onda posle jedno dve nedelje će dobiti ostali

Prvi dan sa 16.5, izgleda da je baterija prilicno bolja od 16.4.x.

Kakve opcije?

Na iph12 nije bolja baterija, jednako su lose.
38min na 84%
To je slabije od 20% na 1h i to je los rezultat

Kakve opcije?

Na iph12 nije bolja baterija, jednako su lose.
38min na 84%
To je slabije od 20% na 1h i to je los rezultat
Po AppleBytes-u kaze da je bolja malo baterija. Mada sve je to individualno.

Ja instalirao i baterija mi evo tri dana traje. Super je. /s
Ako uopste i punis bateriju nakon 16.5, to je izuzetno los rezultat /s

A sad ozbiljno, resen problem sa random zamrzavanjem ekrana kada je telefon jednostavno odbijao da se upali, baterija je ista kao na 16.4 (sto mi je ok a i sam bh se prazni jer je godinu dana star telefon) i sredjen je onaj nesrecni Instagram bag sa zvukom.

Da i meni sad probao sve iz padajuće liste, ništa ne radi

Mislim da je najvažnije da više ljudi, koji su odradili update, proveri da li im ovo radi zato što utiče na bazične funkcije aplikacije 😃

Kome ne radi, može taman da uhvati ovaj deo dok Apple još uvek potpisuje prethodnu verziju.

radi sve iz padajuceg menija, medjutim ako se izabere search with google lens nista se ne desi i posle to nece nijedna opcija, ako se ponovo izabere share radi sve dokle god se ne klikne na search with google lens. znaci da je neki problem sa google lens

barem je tako kod mene, nisam trazio po netu sta se pise

Nazad
Vrh Dno