Šta je novo?

iOS 16

pitanjce - (nisam nikada imao nas, srpski store pa ne znam)
da li je moguce sa nasim nalogom kupiti dodatni prostor na iClodu, tj. iCloud+

Samo da javim da jedna od par aplikacija koje koristim za pozive, ima opciju da ne pokazuje pozive u iphone phone aplikaciji. Bas me zanima sta je njima tamo plus ako ne stave opciju kao sto je ova ili kad su se dog da se ogranici istorija na 100 poziva.
Pogledajte prilog 386490
Da li postoji ikakva opcija, mogućnost, aplikacija ili slično da se poveća istorija poziva?

Ne mogu da nađem opciju “scrolling screen shot” izvan Safarija.
Npr. Hoću da napravim SC celog oglasa u programu Polovni automobili ili u Viberu, ali nigde ne vidim mogućnost da je to izvodljivo.

Da li može to da se odradi na IP i kako?

Ovo je u Sadariju gde mi daje opciju Full page.

FDE0CA3F-AFC7-4566-A1E2-EA37AA0E5D4C.jpeg

Da li postoji ikakva opcija, mogućnost, aplikacija ili slično da se poveća istorija poziva?
Ja nisam našao a i ovde su pisali da ne može.
Npr. Hoću da napravim SC celog oglasa u programu Polovni automobili ili u Viberu, ali nigde ne vidim mogućnost da je to izvodljivo.

Pogledajte prilog 386600
Mislim da to radi samo u određenim aplikacijama, tj daje tu opciju

Pogledajte prilog 386600
Probaj ovu aplikaciju meni radi top.
Opališ koliko god sc je potrebno, on ti spoji u jedan.

Prilozi

• IMG_9393.png
    IMG_9393.png
    431.1 KB · Pregleda: 90
tnx
da li ima veze koja kartica mora da se veze, tj. kapiram isto mora da bude nasa?
ili mozda isto kao za US moram preko gifta?
Kupio sam iCloud+ subscripciju (50GB) najnormalnije sa VISA karticom Raiffeisen banke. Isto kao što sam kupovao i aplikacije i app subscripcije (npr. Wikiloc).

Kartice nekih banaka još uvek ne možeš koristiti za Apple Pay sistem, ali to sa tvojim pitanjem nema nikakve veze.

U pitanju je iPhone 12 128GB. A šta mi vrijedi što iOS15 radi super na 6S kad telefon traži akumulator od 45Ah... Zato je 6S ostao na 13.6. I radi kao zmaj i baterija traje sigurno duže nego na iOS15.
6S nikad nije ni imao dobru bateriju. Tek od 11 liči na nešto. Ali da imaš 12 i da namerno koristiš prastaru verziju OS...

Koliko vam rade aplikacije u backgeoundu? Tipa whatsapp, insta, tapatalk i sl?
Bas se mucim sa baterijom.
Tipa za 1h sot-a skine mi 40% baterije..
Skinut sa punjaca u 18:15 sa 77% sad je na 40% i 1h sot.
13 pro je u pitanju i 16.4.1

Ja sam na 16.3 bio zadovoljan. Tad sam ga uzeo. Nakon toga, pakao. Pobegoh od androida zbog curenja baterijr, a ovde nije nista bolje.

Pa to više govori da su te aplikacije krš optimizovane, bilo na iOS-u ili Androidu

Prešao bih na Safari jer Chrome pofino više troši bateriju, postoji li način da prebacim sve iz Chrome-a (history, bookmarks...) bezbolno, bez nekih akrobacija, tj. da ne uključuje MAC uređaje ?

Koliko vam rade aplikacije u backgeoundu? Tipa whatsapp, insta, tapatalk i sl?
Bas se mucim sa baterijom.
Tipa za 1h sot-a skine mi 40% baterije..
Skinut sa punjaca u 18:15 sa 77% sad je na 40% i 1h sot.
13 pro je u pitanju i 16.4.1
To su krajnje nenormalni rezultati. Imaš u battery šta koliko posto koristi. Restartuj telefon, instaliraj nove verzije svih aplikacija.

Evo, nekome će možda biti od koristi😁

Prvo sto sam uradio kad sam upalio nov uredjaj je ovo sa videa. Vredi baciti pogled na kanal, ina tu jos interesantnih stvari

Kolege molim vas za malu pomoć.
Naime nakon dugo godina na androidu sam napravaio grešku i kupio Apple telefon, 13 je u pitanju.
Sada imam problem je ne mogu da napravim backup u iCloud-u, izbacuje mi grešku da nema dovoljno prostora.
Za opciju beckup-a sam isključio slike (ukoliko je to ovo što sam poslao u prilogu) jer mi nisu bitne.
I pored toga mi izbacuje istu grešku o nedostatku prostora.
Da li je ovaj problem rešiv il' da se vraćam na android (ionako mi malo fali)

Hvala unapred i pozdrav

Prilozi

• IMG_3359.PNG
    IMG_3359.PNG
    243.8 KB · Pregleda: 37
  • IMG_3360.PNG
    IMG_3360.PNG
    262.2 KB · Pregleda: 34
Pitanje sta sve od aplikacioja hoce da bekapuje. imas dosta mesta za "normalan" bekap.

ako je bekap veci od 5GB onda ili bekapuj na racunar ili kupi za 1€ mesecno 50GB prostora

Kolege molim vas za malu pomoć.
Naime nakon dugo godina na androidu sam napravaio grešku i kupio Apple telefon, 13 je u pitanju.
Sada imam problem je ne mogu da napravim backup u iCloud-u, izbacuje mi grešku da nema dovoljno prostora.
Za opciju beckup-a sam isključio slike (ukoliko je to ovo što sam poslao u prilogu) jer mi nisu bitne.
I pored toga mi izbacuje istu grešku o nedostatku prostora.
Da li je ovaj problem rešiv il' da se vraćam na android (ionako mi malo fali)

Hvala unapred i pozdrav
Moze da se resi, plati se 120din svaki mesec eplu i ne izbacuje tu "gresku".

Nazad
Vrh Dno