Šta je novo?

iOS 16

^ nije malo, nikad nisam koristio ni na samsungu ni sada na iphone. Po meni nepotrebna stvar, ali opet ko koristi ima opcija on/off pa svi zadovoljni.

Nisam probavao, meni skroz nepotrebna funkcija. Nit mi tesko da tapnem na ekran, a imam sat, pa mogu i tu da pogledam.

Evo ti na tu temu

Uuu pa nije ni malo… mislio sam da trosi do 10% sa slikom na 24h

Ne bih znao, i meni je isključen.
Moraćemo da pitamo "naprednije" korisnike 🤣

Ima još nekih gluposti poput novih emoji-a i opcije za praćenje potrošnje always on display-a...
Ali ovo vezano za izolaciju kod poziva kontam da će dobro doći svima koji budu u bučnom okruženju.
Ja imam u firmi dosta industrijskih mašina i čim izadjem iz kancelarije, jedva da čujem sagovornika 😆
Sada će sagovornik bolje cuti tebe, a ti ćeš morati da se vratiš u kancelariju ako želiš i ti da čuješ njega 😃

Bolje da su za AOD stavili opciju da se uključi kad imaš obaveštenje.
Meni ne igra ulogu AOD jer telefon nosim bez maske pa ga držim ekranom na dole jer su ringle ogromne pa se klacka kad leži na leđima.😂

Rise to wake je za tebe top… kao i mene… isto stavljam tel na ekran🤣

Jedina zamerka za AOD je što se ne nalazi u incijalnim podešavanjima telefona da može odmah da se isključi pri inicijalnom podešavanju i logovanju na nalog 😁

A toliko se ljudi bunili što nema AOD i nahajpovali da će da bude...

^ meni nikad nije trebao, ali ipak je bolje da ima kao sto ima svaki android. Korisnici koji budu hteli da koriste imaju opciju a mi koji nećemo opet zadovoljni.

Uglavnom su prigovori bili od strane nekadašnjih korisnika android platforme. Dobro je da postoji izbor, ali za većinu okorelih iOS korisnika, nije ništa kolosalno.

Nisu ga baš sjajno napravili ali dobro bar ga imaju. 😂

Znam da ima, ali nekako mi se ne sviđa.
Još moraš preko automatizacije da podesiš kad da se uključi i isključi što je budalaština.

Samo me baterija interesuje🤣🤣🤣

^ baterija kroz koji dan, ne može posle 1h korišćenja da se vidi

kako sat koriscenja kada nema ni sat kako se pojavio, kod mene jos uvek nije zavrsen install :)

Ja ga koristim nedelju dana na 14 Pro Max. Nikakvih benefita, a ni problema nisam video.
Ne mogu da uporedim bateriju sa 16.3.1 pošto sam tad koristio Pro, ali ja guram 2 dana srednje upotrebe sa 8+h SOT-a i ostane 20%. 😅
Baterija sabija, fluidnost i stabilnost bez premca.

^ šta je novo u 16.4? Nešto da kažem vidljivo.

u prevodu jos jedan boring rock stable update :D

^ hehe pogledaću na YT ali verujem da nema nikakvih promena kao sto si i naveo

@Aries hvala za link

Nazad
Vrh Dno