Šta je novo?

iOS 14

Indija. Skines tunnel bear odes u indiju, platis i zavrsio si. Mesecno skida, ne moras svaki put. 5 minuta posla nego da placam jedan mesec kao 5 indijskih.

Mogu da potvrdim da stvarno nije neko cimanje a velika je ušteda.

Aj videcu, samo da mi ne serviraju Kutrapalija😂😂

Ma kakvi. Vuce ti tvoju istoriju.

Koju je karticu bolje staviti, deviznu ili dinarsku?

Indija. Skines tunnel bear odes u indiju, platis i zavrsio si. Mesecno skida, ne moras svaki put. 5 minuta posla nego da placam jedan mesec kao 5 indijskih.
Probao sam ovo i kaze mi da moram da kupim iz USA posto mi je app store na usa.. treba li da se menja i lokacija app stora?

Ja pre neki dan kupio za srbiju regularno. Sad otkazao i kupio ja indiju i radi sve super. Hvala!
Btw ne moze i aplikacije YT bar meni, nije dostupno u regionu itddd
Preko nekog pretrazivaca samo ukucajte yt premium i tako kupite. Posle se normalno na yt app ulogujete sa tim nalogom

Valja li 14.4.1 ili da ne diram nista? Trenutno sam na 14.4

Isto sve kod mene na 12 PM, samo neki security shit valjda, u sustini mozes i da preskocis sve, dok ne izadje 14.5.

Sta donosi 14.5?

Po meni najbolja opcija, face id i otkljucavanje sa apple watch kad nosis masku.

Moze li mi neko objasniti kako nekada putem airplay kada pustim nesto na Samsung TV bilo da je stream ili YT app nemam mogucnost da povecam jacinu zvuka tv-a na max putem telefona. Pojacam pomocu daljinskog npr na 30, a onda na telefonu kontrolisem zvuk u tom rasponu, npr od 1-30, preko ne mogu. Nekada sam mogao putem apple watch-a ili telefona pojacati na max tv, tj na 100? 😂

Skuzio sam. Nece na 5Ghz da pojaca tv na max, dok na 2.4 Ghz radi normalno.

Ima li neko problem sa baterijom na ios 14.4.1? Pre nego sto sam updajtovao na ovu verziju baterija mi držala lagano ceo dan, od kad sam preso na 14.4.1 katastrofa, posle nekih 4-5 sati ide ispod 20%. Da li zna možda neko rešenje za to?

Ima li neko problem sa baterijom na ios 14.4.1? Pre nego sto sam updajtovao na ovu verziju baterija mi držala lagano ceo dan, od kad sam preso na 14.4.1 katastrofa, posle nekih 4-5 sati ide ispod 20%. Da li zna možda neko rešenje za to?
Imam ja, IP12 mini. Bukvalno usao na forum da vidim da li jos neko primecuje. Pre update-a lagano izguram dan, sad vec na pola dana mora power bank da radi..

I meni se čini da brže curi. iP 11 pro

Meni isto kao i prethodni. Uvek se vrti oko 6-7 sati na 48 sati baterije.

iPhone 12

Dobro je da nisam updateovao :D

Izašao 14.4.2, baterija kida. :)

Je l može nekako imessage na pc?

Nop na windowsu.

A da se iskljuci zvuk kad se fotografiše? Osim da se stavi na silent...

Jel ok da battery health za 6-7 meseci od kad je aktiviran uredjaj opadne za 10% na iphone 11, a ne igraju se igre i puno se uvece samo?

Jel ok da battery health za 6-7 meseci od kad je aktiviran uredjaj opadne za 10% na iphone 11, a ne igraju se igre i puno se uvece samo?
Meni je u roku od mesec dana opao za 2%, niti previse koriscen, niti ispraznjivan do nule, nista nista, a telefon aktiviran pre 3 meseca... Ne znam sta da mislim, sad cekam da vidim kako ce da se pokaze u daljem periodu...

Ma ima da pada ko ovaj moj bas su smece, 8plus mi je bio za dve godine na 87% i posle sam ga prodao, a ovom za dve godine ce morat da se menja izgleda baterija i to dva put, tako da cu ja ovo da maknem sto pre.

Nazad
Vrh Dno