Šta je novo?

iOS 14

bf0235635efe520c436872748a8e8d86.jpg

083e12714d2d5af1c2d6dee95979e12f.jpg

Wifi danas. Jos 53% bat. A kolege iz tabora N20 Ultra snapdragon kazu 5h sot top, cirkus [emoji1303] [emoji1787]
Da pokusam nagurati na 14h :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sta vredi da gledamo rezultate kad ne znamo o kom telefonu se radi..

Ipad pro 2nd gen bolje i fluidnije radi nego na 13. I baterija bolje drzi

Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk

imam iphone 6s
Problem sto icloud populjen 5Gb kako da prosirim?
Hteo bi da platim 1 dolar tih 50Gb ali nema rs samo hrvatska hteo sam platim karticom

Mozes uredno sa nasom karticom platiti. Ja licno placam 200gb mesecno.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kako nema kad ja placam preko srpskog stor-a? 1€ je 50gb. Provizija je koliko ti banka racuna taj 0,99€. Koji cent gore, dole.

Naisao sam na zanimljiv fenomen sa baterijom. Ako telefon napunim na 100% i skinem sa baterije posle par minuta baterija barem sat vremena traje krace, dok ako ostavim telefon preko noci, baterija traje duze?
Upotreba je ista, ig / dominira i deezer vecinski na mobile data

Zato i treba ostavljati tel na punjacu preko noci. Kad se skine accubattery app vidi se da telefon nastavlja da se puni i nakon sto kaze da je pun.

Tako i ja preko noci i traje mi baterija skoro pa duplo nego kad preko dana napunim.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Po meni je optimized battery charging vrh. U 23 stavim na punjenje, do 4-5 ujutru drzi na 80% i onda do pola 7 kada ustajem napuni do 100%. A preko dana nisam za ovih 8 mjeseci skoro nikada punio telefon, mozda vikendom, ako od petka ostane 50,60% :D:D

Kolko je to okej za baterije?
Ja punim kad stignem(tipa ako je oko 20 30%) stavim pa do 80

Pa i mene je zanimalo, trazio po redditu, ostalim forumima, ne vidim da se vecina zalila. Sad da li valja ili ne valja ko ce ga znati... Meni je battery health 100% nakon 8 mjeseci. Iako mi ova opcija nije radila na ios 13, na ios14 od prvog dana radi. Imam osjecaj da ce battery health spasti veoma brzo :D.

Kakva je baterija na ios 14 jel ste zadovoljni na ios 14 sistem?
Nego na ios 13.6

Ja ga punim kad se isprazni i iskljucim kad se napuni, pa nisu od zlata niti je dete, parce plastike koja realno vredi 20 eur...

Kupio sam 50gb icloud
Kako da iskljucim da ne svaki mesec obnavlja preplatu svakog meseca?

Ako sam dobro shvatio to funkcionise po sistemu pretplate, te ako ne obnovi, nemas vise 50gb.

Huawei P30

Pa i mene je zanimalo, trazio po redditu, ostalim forumima, ne vidim da se vecina zalila. Sad da li valja ili ne valja ko ce ga znati... Meni je battery health 100% nakon 8 mjeseci. Iako mi ova opcija nije radila na ios 13, na ios14 od prvog dana radi. Imam osjecaj da ce battery health spasti veoma brzo :D.

Meni je battery health na 11ci pro za 3 meseca na 99%

Meni za nesto vise od mesec dana na 99% a puni se samo uvece do ujutru i tjt a ni igre se ne igraju, tako da ako nastavi ovako za 2 godine koliko je u garanciji ima da propadne samo tako u pitanju je ip11, a bukvalno je postao smece ip nema price i sam sam korisnik ip ali je smece i zastareo je na svim poljima i ovo ce da bude i moj poslednji put sa ovim otpadima od telefona.

Da li uticaj na te baterije ima vremenski faktor lagerovanja? Npr. u mom slucaju, 11 Pro Max kupljen u februaru je kod mene iz USA stigao pocetkom avgusta kad sam ga otpakovao i aktivirao, poslije mjesec dana baterija pala na 99%.

Da li uticaj na te baterije ima vremenski faktor lagerovanja? Npr. u mom slucaju, 11 Pro Max kupljen u februaru je kod mene iz USA stigao pocetkom avgusta kad sam ga otpakovao i aktivirao, poslije mjesec dana baterija pala na 99%.

Ovo zapravo ima dosta smisla o cemu su mnogi govorili na youtube. Ortak i ja smo uzeli ip11pm
On je na launchu uzeo telefon i nakon pola godine 99% battery health dok sam ja pre tri meseca i vec je pao na 99%

Da li jos neko ima problem da mu se nekad cuje zvuk za sms, a nekad ne?

Jako je iritantno.

Ја имам проблем што кад ми стигне и после пар минута се опет огласи нотификација за исту поруку.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Ја имам проблем што кад ми стигне и после пар минута се опет огласи нотификација за исту поруку.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Zar to nije feature na ios da te podseti da imas poruku... To moze da se iskljuci...

Huawei P30

Interesuje me da li i na ios-u viber brljavi kada je poziv u pitanju? Dešava mi se često na poslednjih par androida da ne čujem uoošte poziv (garantovano ne zvoni telefon) i onda samo pokaže da imam propušten poziv na viberu. Poruke stižu odma i bez problema ali poziv ubija! [emoji849]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno