Šta je novo?

iOS 14

Vidljivo losa baterija na 11 pro..

Dao sam sve od sebe da ga danas izmucim sto vise.
Trenutno sam na 27%.

93c5bbcaea7aa08c9eaa019003b40d02.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam postavio a i dalje mi otvori apple mail

To je bag, citao sam o tome na jednom forumu iz okruzenja. Svaki put kad se restartuje telefon, iako je postavljeno recimo Chrome bude podrazumjevani brovzer, on vrati na Safari. Isto tako i sa mejlom.

Ja ga nisam restartovao [emoji2371]

Ima li opcija snimanja razgovora?
Ako nema fabrički omogućeno može li da se skine neka apk koja će da radi?,
To mi je mnogo bitna opcija.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

11d378252884389a1f21231ed8d9b044.png

Za sad ja sam naisao na ovaj problem. Telefon u sleep dnd modu on prijavljuje safari da jede screen. A ugasen i taj sajt nije otvoren. Da li je neko naisao na slican problem? Baterija inace ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meni se to isto desilo sa jednom stranicom i morao sam je obrisati iz favorites i vise nije bilo problema.

Samo da prijavim bag sa osvetljenjem ekrana. Kad iz mraka pređem na svetlo ne pojača se osvetljenje a ne može ni ručno. Kad povučem slajder do kraja osvetli ga oko 50 posto od pravog maksimuma. Kad zaključam i otključam ekran sve se vrati u normalu.

I meni na Xs brljavi osvetljenje ekrana. Bude tamno kao da sam u mračnoj prostoriji, a nisam menjao prostoriju niti ambijentalno osvetljenje. Pomaze jedino gasenje i paljenje ekrana.

Kod mene takođe brljavi svetlo a dešava mi se i zvuk na iMessage da nekad radi, nekad samo vibrira, nekad ništa. Kad je zakačena bluetooth slušalica takođe ista situacija.

Meni ne stizu bilo kakva obavestenja na ekranu sa instagrama iako je sve ukljuceno da bi stizala posle ovog apdejta, jel ima neko ideju kako da to sredim?

Devojka vec duZe vreme koristi ip i bas cesto ima problem da joj ne stizu notifikacije. Meni je za sad ok.

@trip pogledaj u notifikacijam da ti se nisu resetovale postavke, meni se to znalo desiti jednom, ne budu izabrane notifikacije ni na zakljucanom ekranu, pop up niti banneri.

Nekad mi se desava da mi se ista notifikacija dva puta pokaze, ne znam koji je problem...

@trip pogledaj u notifikacijam da ti se nisu resetovale postavke, meni se to znalo desiti jednom, ne budu izabrane notifikacije ni na zakljucanom ekranu, pop up niti banneri.

Proverio sve ukljuceno, isto ukljuceno sve i na insta ali posle apdejta ne radi... dobro makar nije za nesto bitnije nego fb i insta

Na svu srecu, kod mene Xs radi extra, cak mi je i baterija bolja. Nikakvih problema nemam a taman sam mislio da ga dam uz doplatu za 11.

Kakvi su vam utisci na sedmici posle ovih par dana, 13.7 mi radi perfektno pa se ne bi zaletao sa apdejtom

I nemoj,ja sad zalim. Nista specijalno od funkcija, greje mi se telefon. Jeste malo brze ali treba jos da ga ispeglaju.

Kakvi su vam utisci na sedmici posle ovih par dana, 13.7 mi radi perfektno pa se ne bi zaletao sa apdejtom

Ja ne bih podizao sedmicu na iOS 14. Skrolovanje na Today stranici i u App library secka.

To sam za par minuta video kod drugara. Ko zna šta još ne valja...

• Like
Reagovanja: M J
Meni na sedmici radi identicno kao 13.7, ne koci nista, jedino se malo brze trosi baterija, ali to je zato sto sam u isto vreme kad sam apdejtovao uzeo i Apple Watch, pa kapiram da je do sync-a.

На осмици све исто. Нема сецкања, баговања и слично. Батерија је мање-више иста.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk

Popravila se malo situacija. Nema grijanja telefona, hladan konstantno. Za sada nemam lagova niti bagova. Nije sot kao prije, ali na kraju dana, oko 21h je na 50%. Ovo je juce ujutru skinut 6:30, sinoc do 23:00h, ostalo oko 40% baterije. 2:45 sot 4G skinuo 30% baterije, ostalo wifi.
Kad bolje razmislim ne moze mi baterija ni biti kao na 13.3 ili 13.4.1 jer je sad spojen apple watch, dodani widgeti, sinhronizacija icloud i ostalo sve upaljeno. Sve to utice dosta na bateriju. Iako mislim da mi je na 13.7. bila bolja baterija makar na 4G. Vidim ljudi kao preporucuju da se ne koriste widgeti jer crpe bateriju, ali to je glupost, ako vec ima mogucnost sto ju ne iskoristiti.
Konacno mi je proradilo pametno punjenje, stavim ga prije spavanja u 23:00h i on oko 4-5h krene sa punjenjem od 80% do 100%, super stvar.

Isto tako vidim da ljudi govore da aplikacije ne treba zatvarati, ja od kad koristim telefone uvijek kad zavrsim sa koristenjem neke aplikacije zatvorim je. Navodno na iosu je cak pozeljno ostaviti otvorene aplikacije, ali suludo mi je da imam otvoreno 10-15 aplikacija koje koristim, a da bas ne uticu na bateriju. Mozda neko ko koristi ios duze, da kaze sta je bolje.

P.S. Vidim kolege sa n20 ultra sa snap verzijom jedva 5h sot na 15-20%% baterije. [emoji23]

Kao sto se i vidi sa dijagrama, uglavnom mi se vrti oko 5-6h sot sa 40-50% preostale baterije.
2c4f085d24ec6d06077afbed052be8fb.jpg

Poslednja izmena:
Јуче ажурирам OneDrive и наведено у опису да су сад додали Widget за апликацију, пробам да додам исти кад оно нема Widgeta. Има ли још неко сличан проблем?

Ja imam widget za OneDrive (photos).

Ево га, сад се појавио и мени. Могуће да сам превидео.

Video sam negde da fabricki widget za vremensku prognozu pokazuje i dnevnu prognozu, kod mene samo po satima. Kakva je situacija kod vas?

Instalirao pre 2 sata, to sad przi samo tako[emoji23][emoji23][emoji23]

Nazad
Vrh Dno