Šta je novo?

iOS 13

Ma kod 11 im skidam kapu za bateriju... nema tu greske samo da ne preteraju sa ios azuriranjima :-D bas ga osakatise i to sa mali azuriranjem ... da kazes imas nove funkcije sta ces vuce batt ali ne ... cekamo sad 13.4.2 izaci ce od ponedeljka jer imaju bas problema sa 13.4.1 vezanim za mail i poruku koja blokira uredjaje :) opet... nadam se povratku stare autonomije :-D

Meni je na 13.4 mail radio super, na 13.4.1 nekad ne dodje, nekad dodje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beta kod nje je sredjen bug za mail ali nije imessage :-D

Upravo sam instalirao 13.4.1, imao sam 13.4
I oslobodila mi se memorija za 3GB. Ne kapiram....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pre 4 dana podigao na 13.4.1 i nikada goru bateriju nisam imao! Ne moze dan da sastavi, uzas! Ip6s

Zasto ne citas? :D ja sam ga napljuvao zlo do duse na novijim uredjajima :)

Ja ga punim 2x dnevno na zadnjem updateu. Bio sam na pragu da menjam bateriju dok nisam prelistao forum... ocaj zivi.

Ja juče instalirao 13.4.1 i baterija mi je ista...

Pre 4 dana podigao na 13.4.1 i nikada goru bateriju nisam imao! Ne moze dan da sastavi, uzas! Ip6s

Ovo ne znači ništa. Napišete koji uređaj, koliko star i kako je korišćen. Ne koristimo svi telefone isto. Nekom je baterija ko je zatvoren kući sigurno odlična, a nekom ko ima telefon 2 -3 god. i baterija za zamenu.

Pise koji je telefon, i jedino sto je bitno je razlika u odnosu na to kako je bilo sa predhodnom verzijom IOS-a. Koliko god da je star baterija nece preko noci oslabiti za 20 ili 50% onako bezveze, sama od sebe, a kako je nacin koriscenja isti, bice da je do softvera.

Hocu da kazem, nije bitna odrednica da li traje dan ili dva ili tri, nego razlika u odnosu na trajanje sa predhodnom verzijom.

Meni bukvalno nov 6s nije mogao ni blizu da izgura dan, tako da je to baš individualno.

Smanji mu jacinu ekrana, mozda pomogne.

Meni bukvalno nov 6s nije mogao ni blizu da izgura dan, tako da je to baš individualno.

Da, ali razlika je bitna. Ako si ga stavljao na punjac u 5 popodne za drugo punjenje u toku dana, sa sledecom verzijom ios-a ga atavljas u 2 popodne, to je razlika koja je bitna. Meni je telefon lagano drzao od 9 ujutru do nekih 12 ili 1 uvece. Sad nema sanse, oko 5,6 ide na punjac, pa onda pre spavanja ponovo do ujutru. Govorim o razlici koja je nastala 5 dana od azuriranja na ios 13.4.1. Tih prvih par dana ne uzimam u obzir dok sve legne kako treba, al posle 5 i vise dana to je to.

Poslednja izmena:
Ma nema tu slezanja apple tvrdi da je jedno punjenje dovoljno za indeksiranje sada je HW poprilicno mocan nije to single core @600mhz :p

Danas mi je baterije iscurela za petnaestak minuta... Sedeo sam u kolima, osvetljenje n nekih 60%, 4G i listao instagram, facebook. Za petnaestak minuta spao je sa 38% na 21% I onda kasnije kad je spao na 1%, držao je malo manje od sat vremena na 1% [emoji23] 7 plus

Mene buni apple sa ovim verzijama

Evo edit: Bateija na ipadu KIDA.. toliko o time da mora da prelezi 5 dana baterija pre nego sto se vidi pravo stanje... Drndam ipad skoro 45minuta unesto predjasnih 10% sad je akinuko 4% ... DRASTICAN skok performansi baterije

Poslednja izmena:
Onda proveri opet jer public nije izasao ali dev je izasao

Zasto mi se cini da su u poslednje vreme bete stabilnije nego zvanican release?
Nesto su oni obrnuli tu...

@igor88 javi kakva je beta na XS :)

Kako radi najnovija beta? Baterija mi je postala horor na 13.4.1.. Screen on mi je 103 minuta i meni je otišlo 49%. Alo, za manje od sva sata 50%, ovo je bolesno. Battery health je na 95%, 7 plus

Vrh Dno