Šta je novo?

iOS 13

Beta upravo kucam sa ipada 13.4.5 :p primetih nema blokiranja dok kucam mao na 13.4

Isto i kod mene na XS, upali se kada ne izbacim settings iz memorije.

Isto i kod mene mora force quit Settings.app pa ulazak ponovo. Taj bug se vuče već poduže vreme, možda čak od 13.0 pa na ovamo. Ne mogu da se setim da li sam ga viđao i na 12.x verzijama.

Ja nemam taj problem na Xs-u.
13.3 / 13.4

XS i nemam taj bug. Najnovija verzija 13.4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemam ni ja, a vidjao sam na YT da vecina ima.

Aj vi sto nemate izbacite settings iz memorije pa probajte...ni ja nemam kad mi je u memoriji.

To sam i uradio.
Radi sve normalno, izbacio iz memorije ili ne.

Ok, znaci neko ima bug neko ne. Ja iskreno ne bi primetio da nije spomenuto.

Koristim 3uTools i tu i vidim Batterie Gesundheit, prvo je pokazao 97% i udjem na telefonu kad stvarno tako je. To je bilo prije neki dan. Sad povezao tel da prebacim nesto i pokazuje 98% a u podesavanjima 97% ostalo. 3uTools pokazuje kao 40 punjena, kupljen krajem februara pa i moguce da je to tacno. Vjerujete li ovim programima, preciznije 3uTools?

Taj alat je pouzdan, veruj mu[emoji6]

Ucotava direkt sa cipa baterije koji sam racuna kapacitet baterije isti moze dosta da varira zimi i sad kad bude toplije...

28B2F1FC-8C5E-4723-95BC-215CA743D1B1.jpg

X na 13.4 sa 83% health, vecinom wifi

Pa ovde imas nekoliko punjenja sta je tu posle punjenja 4h? Mozda 4 ipo?

Ovo kao na jednom drugom forumu jednom covjek objavio 12h sot na note 8 (dok sa imao isti) sa 4 punjenja i ubijedjen bio da je to taj sot [emoji23].

Na iphone 8, ios 13.4 6 sati i 10 min prosek po punjenu. Stanje baterije je 89%. Sve isto kao i na prethodnoj verziji

Pa ovde imas nekoliko punjenja sta je tu posle punjenja 4h? Mozda 4 ipo?

Jbm li ga, skinuo sam ga jutors kad sam krenuo na posao i nisam ga punio do pisanja posta. Bas cu sutra da proverim kako je moguce.

Meni je iskreno delovalo previse pa sam zato i okacio.

Poslednja izmena:
Ni ja ne kontam ovo kako se racuna, od koje crte [emoji2]

Pa racunas kad si ga napunio. Kad udjes u battery racuna ti sve ove crte. A on bi trebao sada oduzeti ovo prije 00h i dobice realan sot od posljednjeg punjenja u 6:55h.

Settings>Battery>Last 10 Days>i kliknuti na poslednju vertikalu. Screen on koji pise, trebao bi da se podudara sa onim iz Last 24 Hours. To je to.
Na gornjem dijageamo u Last 24 Hours se vidi da li je dupunjen telefon u toku dana ili ne.

@vojo77 nije tacno. Dovoljno je samo da se klikne na poslednji dijagram, ovaj pre 00, ukoliko se i sutradan koristi, bez punjenja rokom noci, racuna se i sutrasnji screen on.

Poslednja izmena:
Kako mogu da poništim ovaj pre-order?
94d3b267f83d0918df2e1907cff37256.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Samo da updatujem, evo jutros skinuo telefon sa punjaca, stoji mi last chage level 07:35 100%, trenutno SOT 5h18min, 87% baterije.

@igor88 Da nema neki bug u ovom novom iOSu?

EDIT: Vidim sad da mi Archero (igrica) stoji na 64% usage, a nisam je palio danas.

Poslednja izmena:
Nanzalost moras saceiati vece da bi ti pokazao merenja od punjenja

Uploadovacu ss veceras kada bude baterija pri kraju

Settings>Battery>Last 10 Days>i kliknuti na poslednju vertikalu. Screen on koji pise, trebao bi da se podudara sa onim iz Last 24 Hours. To je to.
Na gornjem dijageamo u Last 24 Hours se vidi da li je dupunjen telefon u toku dana ili ne.

@vojo77 nije tacno. Dovoljno je samo da se klikne na poslednji dijagram, ovaj pre 00, ukoliko se i sutradan koristi, bez punjenja rokom noci, racuna se i sutrasnji screen on.

Izvini, ali ne mozes reci da nije tacno. Odgovorio sam momku gore kako da izracuna sot od 06:55 kad ga je skinuo sa punjaca i da vidi realno stanje. Ovo kako si ti rekao, npr kod mene u utorak sam imao sot 8:42h kada odem na last 10 days, ali na last 24h u to ulazi i poslije 12 i ujutru od 100% kada se telefon napunio. Meni je lakse uci na sot i vidim ako sam tel koristio 1h poslije 12, a taj dan cijeli imam 8, 7 je ukupno i tjt.

Nije direktno vezano za ios13... najveca aplikacija na telefonu mi je Viber, 2,77 gb. Ako uzmemo u obir da sam obrisao sve cetove u njemu i da se nista u velicini nije promenilo, ne shvatam u cemu je zez. Jel cuva fotke i video zapise negde interno?

Nazad
Vrh Dno