Šta je novo?

iOS 13

Opa, pa jel to znaci da cemo dobiti i recenziju iP 11 na Benchu [emoji3]

46018e10ee1aa37752f5d9cc4b0b4853.jpg

[emoji23]

Da li vam radi QR Scanner? Meni ne prepoznaje nijedan kod

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako mislis kroz stock cam app, meni radi normalno, upravo probao. SE ios 13

A ne moze da se promeni region? Kod mene bar na se nema srbija medju opcijama kad hocu da promenim region..

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ma nema, ja mislim da odavno ima Srbija kada hoćeš da napraviš nalog, ali posle nešto ne radi pa mora da se menja na neku drugu zemlju. Nema je među Change country or region.

Treba pročitati i ispod šta je dodao.. :)

Evo piše sve ispod.

Poslednja izmena:
Ae nek neko proba da skroluje slike u recents sto brze moze. Meni svaki put pukne photos i baci me na home page. Ili pukne odmah ili secne par puta i onda pukne. X je u pitanju.

Isti problem imam na X, upravo radim Update na 13.1 pa cemo da vidimo jel sredjeno.

Sada samo nek se neko pozali na 13.1 [emoji2]
Ovo je perfekcija na Xs [emoji1305]

Meni je ovaj novi share vrljavo odradjen, nesto suvise opcija, klikova, kolona, redova... Jako nefunkcionalno, nadam se da ne naraviti nesto kao ranije

Jel 13.1 beta 4 isti build kao final?

Bogami 13.1 odličan na XS za sada. Sve što je zezali na 13 sada radi kako treba. Baterija isto bolja čini mi se. Mada je rano o bateriji govoriti.

1b7af847c0c37bc4ba693ee4b87e5046.jpg
Jel ima neko ideju kako da prevaziđem ovaj korak? Na 13.0 sam i nikad u životu mi se nije desilo da ne mogu da update-ujem. Sve sa neta savete sam probao od hard reseta do menjanja Wi-Fi mreže, probao preko mreže operatera, pokušaja da nađem i obrišem iOS13 update (nisam ga našao u storegu telefona)... Note: Nisam pored svog PC-a pa ne mogu da probam preko iTunsa.

Meni se ovo desilo kad sam Jailbreak-ovao 12.4. U postupku sam isključio OTA updates, posle vratio pa proradilo. Ne znam zašto sa 13 neće.

Mada vidim da je bug sa odgovaranjem na poruke na zaključanom ekranu još uvek tu. I dalje me na sred odgovora izbaci iz pisanja i zaključa ekran. Baš smara jer sam navikao tako da odgovaram. [emoji52][emoji52][emoji849]

Kod mene, na verziji 13.1, javlja se problem sa pozivanjem swipe up menija, hoću da startujem kameru, uporan sam u swipe up-u, ali ne ide. Zaključam, otključam, probam ponovo i prođe. Tako da se zaglupljuje s'vremena na vreme.

Isto ces primetiti sa app switcherom... pisao sam feedback za to... guras prstom na gore on bezi levo...

To je od starta na ios 13 i nisu sredili evo 5 mes..

Uzeh sticajem okolnosti Iphone xs, nov sam u iOS, pa imam nekoliko pitanja. Updateovao sam na ios 13.1 pa sad ne znam da li ovoliki broj gluposti vezano za ios 13 ili je generalno ios ovoliko zaostao za androidom. Naime, ima milion stvari koje su uzasne(za neke ne mogu da verujem kako *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski rade i kako ovo neko koristi(bez uvrede za korisnike iphonea), ali polako trazim po netu pa poneku sam ispravio. Zanima me sledece: npr kada u daileru kucam neciji broj ali npr samo zadnje tri cifre na androidu mi je izbacivalo kao suggestions one kontakte koji imaju taj broj i time mi skrati kucanje celog broja i trazenje po imeniku. Ovde to ne moze ili treba neko podesavanje?

Ae nek neko proba da skroluje slike u recents sto brze moze. Meni svaki put pukne photos i baci me na home page. Ili pukne odmah ili secne par puta i onda pukne. X je u pitanju.

Potvrdujem da je reseno na 13.1

Proradio i QR reader na 13.1

Nazad
Vrh Dno