Šta je novo?

iOS 13

Gledam sad sharovanje slika, bas bezveze uradjeno :( Guraju mi neki favorites iz iMsg najvise, a u more mi fali Viber :/ Ono bre bilo lepo kad se sharuje slide dobijes i vrti koto dok ne nadjes sta hoces.

Meni je ovo daleko brze i bolje... ranije moras da kucas za imessg trazis kontakte ovako paf paf cao...

I mene nervira sto ne može da se sklone te imsg sugestije. Mada imam Viber u “more”

Gledam sad sharovanje slika, bas bezveze uradjeno :( Guraju mi neki favorites iz iMsg najvise, a u more mi fali Viber :/ Ono bre bilo lepo kad se sharuje slide dobijes i vrti koto dok ne nadjes sta hoces.

Kako fali?

Prilozi

• 49515666-7292-400C-B26A-76EF3DCBF85A.jpeg
    49515666-7292-400C-B26A-76EF3DCBF85A.jpeg
    98.6 KB · Pregleda: 143
Baterija mi je znatno losija na iPhone 7.
Ovo sto Apple radi sa pretolatom od 5$ je kriminal.
Prisilno nas teraju da koristimo iMessage sa predlozima share slika.

Poslednja izmena:
Ja vratio 12 zbog baterije. Istim korišćenjem 13 mi izdrži oko 4h usage, a sad na 12 sam izgurao 5,5h i još imam 19%.....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja pisah da mi je na ios 13 katastorfa baterija svi me demantovase :) ipad bar 2h sot kraci ima :) ali nema veze :) navikao sam na to sto apple radi... cak mi je sa 11 na 12 baterija debelo postala slabija sa nekih 16-7 h sot pao je na 10 a sada na 7-8 :) bez igranja igara itd... :)

Isto napisah za bateriju, a i za bag-ove.
Jedino logicno objasnjenje da je vecina ljudi na forumu light korisnik, pa se u tom slucaju ne primjecuje brze trosenje baterije (+ bug-ovi).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sa 13.1 situacija je malcice bolja , ali 13 je bio toliko los da sam svoj svakodnevni telefon vratio sa bete 6 na 12.4 i ne kajem se :-D sad mogu i jb da furam :-D

Da, i 13.1 je losiji od 12.4.1 po pitanju baterije, ali radi besprekorno.
Najbolje bi bilo vratiti se na IOS 10 :D

Da, 13.1 prejako radi, full je ali baterija... Evo sad stavljam na punjač telefon sa usage 6h i 23minuta, još je ostalo 6%[emoji23]

Koliko vam zauzima Other u storageu nakon upgradea na iOS13? A koliko sistem?

Meni trenutno 13.0 bolje drzi nego 12.4.1 jel moguce da su nesto pre*ebali sa 13.1??? Citam komentare da je jos bolja baterija...

S tim sto ako je u pitanju Story moras ugasiti Silent mod da bi se culo, malo glupa stvar, valjda ce vratiti na staro.

Sent from my iPhone XR using Tapatalk

Ja stvarno ne kapiram ovakav propust, da moras da ukljucis zvuk sa strane da bi cuo stori jer pojacavanje ne pomaze...

^
A ti znači znatno poboljšanje u odnosu na 12.4.1 ?
Ne mogu sa vas pohvatam ...

Ja izgubio 3gb storagea nakon updatea na pitaj boga sta. Je 13ka zauzima vise prostora ili sam se ja smako?

Razlike u trajanju baterije imaju veze sa modelima uredjaja. Na A12 je, navodno, baterija bolja na 13.1 od 12.4

@bongec
Razlika izmedju 13 beta i 13.1 beta je ogromna po pitanju baterije. S tim sto je u mom slučaju 13 bila lošija od 12.4, dok je 13.1 čini mi se bolja od 12.4. E sad, postoji mogućnost da su popravili trajanje baterije na 13 u odnosu na betu, pa na kraju ljudima koji su čekali zvanične verzije i ne bude velika razlika između 13 i 13.1

Pojavila se Srbija u opcijama za kreiranje Apple ID :)

8e64deb688d0ee270258b64fa791a5d6.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Sad više nema izgovora. Svi da pređu na iPhone.

Opa, pa jel to znaci da cemo dobiti i recenziju iP 11 na Benchu [emoji3]

Bice, bice...

Vrh Dno