Šta je novo?

iOS 13

Stavite 13.1 beta 4, 13 je ipak prepun bagova za svakodnevno koristenje.
Ili sacekajte par dana da zvanicno izadje 13.1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Radi iOS 13 kao sat. Kakva bre beta. Pa to je nekako kao Android priča iz 2010.

Meni ios 13 takodje radi extra. Ni jedan bag do sad.

Rade kao zmaj i 13 i 13.1

Verovali ili ne 13.1 ima manje gresaka od 13.0 iako je beta.
Ove godine nisu stigli na vreme da ispeglaju sve..

iOS13 je prvi novi update koji na mom iPhone SE radi bez problema. I baterija i sve ostalo je kako treba.

I meni na SE 13-ica sljaka u fulu

Ocigledno je da sve zavisi od nacina koristenja. Sigurno ne bi mi koji smo bili na IOS 13 prelazili na 13.1 beta, da je sve bilo kako treba.
Kratka lista onog sto je meni smetalo: nasumicno zamrzavanje odredjenih aplikacija, nesto brze praznjenje baterije, povremeno se desavalo da je br nedostupan iako je pun 4G signal itd...
Mimo toga, sistem je radio zaista fluidno.

I kod mene se baterija brze trosi al to sam navikao, iphone je to. Tako da bez power banka ni u prodavnicu, navika [emoji23]

I kod mene se baterija brze trosi al to sam navikao, iphone je to. Tako da bez power banka ni u prodavnicu, navika [emoji23]

Ne znam sta vi radite sa tim telefonima pa vam baterije cure toliko, ios 13 mi bolje drzi bateriju od 12.4.1 na kom mi je vec baterija bila vrhunska. iPhone X u pitanju, 98% battery health.

Meni se isto cini da baterija brze curi. Al to verovatno rade namerno da uguše starije modele. Deeluje mi da je i skrolovanje malo bagovito kod zahtevnijih stranica na webu. SE u pitanju.

Jel se tripujem ili su stvarno izbacili opciju za ponavljanje zvuka za pristiglu poruku? Kad mi stigne poruka sada samo jednom se oglasi telefon i to je to. Ne mogu naći podešavanje u porukama za to više. [emoji848]

Pozdrav svima dugo nisam pisao na benchu a na ovom forumu nikad ,naime imam 6s i SE na sestici takodje imam onaj bag da se poruke pokazu u notifikaciji kao da sam pustio muziku mada danas se nije desilo ni jednom ,druga stvar je ta od kako sam ubacio ios 13 screen orjentacija mi je radila samo kad okrenem telefon u levo ,a evo danas ne radi uopste dok kod SE radi sve super ,da li ie moguce da je ipak ziroskop otisao na sestici ?

iOS 13 meni atm na iphone xs max radi savrseno. Najvise sam osetio na bateriji da dva dana telefon koristim bez punjenja. Manje curi baterija u standby / sleep mode. Treba nagraditi apple developere koji su radili na optimizaciji baterije :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Potvrđujem da na Xs Max radi perfektno. Doduše, za bateriju još uvek ne mogu da ocenim da li traje duže, ali definitivno ne traje kraće nego na 12.4.1.

Jel se tripujem ili su stvarno izbacili opciju za ponavljanje zvuka za pristiglu poruku? Kad mi stigne poruka sada samo jednom se oglasi telefon i to je to. Ne mogu naći podešavanje u porukama za to više. [emoji848]

Settings/notifications/messages/repeat alerts

Kada idem na share, na 13ici, daje mi predlig kontakta kome bih mogao da posaljem, kao neki favorites pa onda ispod sve opcije od aplikacija preko kojih mogu da podelim sliku / link.

Postoji li nacin da ubijem taj suggestion kontakt koji mi izlazi na vrhu? Izuzetno me nervira i znam da cu mahinalno kliknuti nekada a to je neko kome ne zelim da saljem nista :)

Pa kada bi mi nudio nekoga sa kim komuniciram stalno onda da ali meni nudi neke ljude koje ne zelim niti sam im ikada slao nesto tako da ne znam koja je logika

Otkako sam azurirao na 13, na instagramu ne mogu da gledam video sa zvukom dok mi je telefon na silent (ranije sam mogao da pustim zvuk uz volume up a da ostane na silent), sada bukvalno moram da ukljucim zvuk sa strane i onda ga cujem na snimku. Ima li jos neko ovaj problem?

Nema problema. Zvuk trebaš uključiti klikom na video.

S tim sto ako je u pitanju Story moras ugasiti Silent mod da bi se culo, malo glupa stvar, valjda ce vratiti na staro.

Btw, ima li nacina da ugasim ove stikere u smajlijima?
a409b692b5b10058bbccc4a92c902fb5.jpg

Sent from my iPhone XR using Tapatalk

I mene je to zanimalo ali je nekako samo od sebe nestalo.

S tim sto ako je u pitanju Story moras ugasiti Silent mod da bi se culo, malo glupa stvar, valjda ce vratiti na staro.

Btw, ima li nacina da ugasim ove stikere u smajlijima?
a409b692b5b10058bbccc4a92c902fb5.jpg

Imas skroz sa desne strane one tri tackice,u toj liniji gde su stikeri. Onda na njih odradis swipe da ih izbacis iz favorita,jer ti sada tu stoje. E kada se presele dole ispod medju ostale,odradis swipe da ih obrises.

Jedino da klikneš na ikonicu sata dole (Recently used), da ih sakriješ privremeno.

Imas skroz sa desne strane one tri tackice,u toj liniji gde su stikeri. Onda na njih odradis swipe da ih izbacis iz favorita,jer ti sada tu stoje. E kada se presele dole ispod medju ostale,odradis swipe da ih obrises.

Odradio to ali mi i dalje stoje kao recently used iako ih nema u listi iznad..

OK, definitivno postoji neki bag na 13ici. Skinem sa punjača oko 2 popodne na 100% baterije, odem na svadbu, fotkam, snimam, vratim se kući sa oko 60%, prebacim u airplane mode i zaspim. Ujutru baterija na 25% a ne izvaljujem šta srče toliko. Odradio sam force quit svih aplikacija i restartovao telefon, sad je opet skinut sa punjača na 100%, videćemo do sutra kakvo će stanje biti. Xs Max

Nazad
Vrh Dno