Šta je novo?

iOS 13

Meni isto rade super, samo je baterija loša.....

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja sve mislim da tebi nešto nije u redu sa tim telefonom, nemoguće je da je baterija lošija na 7 plus u odnosu na 6s Plus, i to na istoj verziji iOS-a. Ako sam dobro razumeo? [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije. 6S Plus je imao iOS 12. 7 plus je na 13
Iskreno, da je bolja bila na 6s, bila.
Mislim, potpuno isto korišćenja a 6S Plus izgura do uveče do kasno... Ma u redu je sve, isproveravao sam sve

Ma idi sto je stable seckaju katastrofa meni to ide ja nerve bas bas jedva cekam final 13.3.1 veoma sam razocaran kako radi 13.3 na novijim telefonima lepse radi ip7 od svoj novijih sa amed ekranima (potpisujem)

Meni 13.3, kao i kod žene, kuma, kume, rade fenomenalno.

Ovi jedva-čekam-alfa-betu ljudi će uskoro dobiti svoju temu da frustracije izlažu tamo. :)

Sad me opet "ložište". :D

Verujem da je to do toga kako ko koristi telefon. :)

Sve u svemu, svakako je dobro pročitati utiske iz prve ruke pa ma kakvi oni bili.

Nema šta ko da te loži, sam se uveriš. Kad bi verovao *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*štinama koje neko piše, nikad ništa ne bi kupio/instalirao, uvek će se naći neko ko nije zadovoljan...

A da stvar bude još smešnija, imam trenutno pored sebe i iP 7Plus, isto na 13.3, tako da ta priča da bolje radi od novih modela nema veze sa mozgom. Upravo poredio...

27b06e8725027dff8102a2ada00c5ba8.jpg

088c80cbbb39e37ac98443559b9bfe11.jpg

Manje stucanja ima , swipe cc na x-xs i 11 secka otvaranje brightness-a animacija ne secka dok izlazak secka, opasno sam poceo da obracam paznju na animacije kada je neko pomenuo u temi ip11 sve u svemu slazem se sa covekom u potpunosti sa ios 13.1.3 sa kog sam podigao sistem radio je daleko bolje i drain je bio manji... imam utisak da se baterija brze prazni. To sto cekam finalnu verziju je samo zato sto nisam zadovoljan trenutnom i ne betu nego finalnu... znam da androidi seckaju 10x vise ali da sam hteo android uzeo bih isti a ne ios druga stvar ip7 ne secne ni u jednom trenutku i baterija se mnogo lepse prazni...

Ja sam upoređivao isto 7 plus sa XR i 11 i rezultati su bili identični što se brzine tiče. Neke aplikacije su xr i 11 otvorili za pola sekunde brže, neke je 7 plus otvori brže. Što se toga tiče, meni je bar manje-više identično

Nema nikakvog seckanja kod animacija, podjednako su ispeglane na svim uredjajima, mogu da snimim i okačim ako treba...

Ma ne brzine su top... animacije su bez stekanja na ip7 nikada ne stucne ... lose su ispeglali ios za ove novije telefone... ja znam da ne vide svi frame dropove ali dobro zato neko igra igre u 20fps i super mu je neko ispod 40 kaze da mu je neigrivo... eto sad sam detaljno opisao sta mi smeta... imas u ip11 temi moj screen record ;-) pa reci sto ne stekce... ne moras mi protivreciti kazem kako jeste ako ti ne primecujes to ok ja primecujem i to je to ;-) dzabe trubimo o tome sad u nedogled.

Evo i ovde... ne znam sto mislite da ja lazem ili nesto slicno... 2 uredjaja imam oba stucaju... 11pro i ipx ... potpuno odenticni problem ...

Inace ip7 je imao identicni lag animacija ali je neko pisao feedback kao manijak u prvim betama 13tice ;-)

Poslednja izmena:
Kad bi obrisao betu, možda bi ti radilo normalno, evo kod mene:

Pa i tvoje secka :-D bukvalno razmisljam sta ce im 120hz (ip12 najava) ekrani kada im UI nema stabilan frame per sec. :-D

Animacija drasticno bolja :) uporedite pa javite :) nije savrsena ali je bolja :)

Ja sam zadovoljan :)

Poslednja izmena:
Imam problem da ne mogu da delim lokaciju na google mapama. Kad probam izadje mi obavestenje Filed to load location sharing setting. Reinstalirao sam aplikaciju i nista. U dozvolama je sve dozvoljeno, al nece.

Instaliraj here :p vidi feedback app mozda je jos neko imao slican problem...

Kod mene radi i na 11 i 11 pro max. Proverite u podesavanjima lokacije da niste blokirali deljenje.

Poslednja izmena:
U podesavanjima mapa uopste nemam da biram da li cu da ukljucim ili iskljucim deljenje lokacije. U podesavanjima sam sve ukljucio i dozvolio i dalje nece. Na mesengeru radi super, al u google mapama nece, samo izbacuje gresku.

• Like
Reagovanja: M J
Ne radi ni meni share sa mapa. Sa ostalih aplikacija radi.

Je l se dešava nekome da mu nekoliko puta iskače ono upozorenje za low battery?

Nebitno da li izaberem low power ili iskuliram, ume 3-4 da mi izađe.

Zasto na instagramu nemam smajlije u četu? Meni drugi šalju normalno, a ja uopšte nemam opciju nijedan da pošaljem. Baš glupo.

Nazad
Vrh Dno