Šta je novo?

iOS 12

Tako bi trebalo. U 19h. Moguce da bude opterecen server pa nece odmah hteti da ti izbaci da ima novi update

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ovakvu skupinu luđaka davno nisam sreo na jednom mestu [emoji7][emoji23]. Da li vi betaši živite za to da vam telefon ne šljaka kako valja ? Za Igora znam , on da sad izadje IOS 13 - skinuo bi ga i instalirao ! Beskrajno ste mi simpatični , nemojte što zamjerit’- morao sam to podeliti sa vama !

Za iOS 11 se slažem, desetka je bila bolja, iako sam ja sa 6s imao najmanje problema. Za ios 12 ta opaska ne stoji - od prve bete radi bolje nego ios 11.

• Like
Reagovanja: M J
12 nisam probao , pa ne mogu da sudim... Ali ne obaziri se na moju opasku , meni je sve ovo stvarno jaako simpatično -npr Beta na pet aparata [emoji41]

Instalirao na oba uredjaja i primeti se da brze rade (iPhone i iPad). Videćemo baterija kakva je.

Na iPad-u sada iOS najviše liči iOS-u na iPhone X modelu. Home dugme postalo suvišno.

Zato sto ga nece ni biti na novom iPad Pro-u,imace takodje FID navodno [emoji2]

nisam koristio bete cekao GM na 5S, primetno brze, moram reci svaka cast nisam ocekivao ovo

Meni SE radi primetno brže nego na 11.4.1. Videćemo kako će se ponašati u narednim danima.

Juu, kakvo iznenadjenje, ko bi ocekivao da ce vam iOS 12 raditi brze i bolje od 11.

Osim svih koji su koristili betu i svo vreme pisali o tome [emoji3]

iP7 radi odlično, primeti se na otvaranje aplikacija i prebacivanje u istih. Sad ćemo videti za iP6

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

6s super isto.

Jel zna neko kako da iskljucim ovaj toolbar? Klikćem ovo sivo app dugme gore ali ništa ne reaguje.
35f4e05c57e5c1a61b8948f1a9799caa.png

Moras da udjes u poruke gde je aktivan imsg, tad kliknes na ikonicu za app( siva pored kamere) i skloni se.

Hvala. Sredio sam sad.

Kako trajno ukloniti obavestenje na lock screen da je ukljucen do not disturb? Dovoljan je bio polumesec pored sata...

Sent via Huawei P10

iP6 radi isto odlično, baterija mi se čini da je nešto bolja. Mada, radio sam clean install tako da mi se možda čini

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Jel bag ovo ili ne? Stoji mi u screen time 21h56min i ne menja se

Ima jedan bug koji još iz bete nisu rešili (nisam radio clean install od prve).

Naime, crna mi je pozadina, i onda kada otvorim neku aplikaciju sa belom pozadinom, na trenutak su u levom ćošku aktivna dva sata - i beli, i crni, pa onda bzvz izgleda kad je jedno preko drugog.
Bug traje milisekundu, ali eto, da se žalim za nešto :D

ios 12 na ipad mini 2? 11 nijesam stavljao jer ste rekli da ga ubija, tj usporava do bola.

Ako si na ios 11 slobodno ako si na 10.3.3 sacekaj

Ima li nacina da se vidi konkretan usage time od skidanja sa punjaca kao u staroj statistici baterije?

Jel to ovaj screen on podatak?

Ima klikces na crtice nakon punjenja i sabiras :p

Meni na SE vidno brze curi baterija a uradio sam clean install. Mozda mora malo da se saceka da se stabilizuje sve.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno