Šta je novo?

iOS 11

isao sam sad back pa sam setovao 6s bez naloga usao normalno u meni al sad opet kad ocu da stavim nalog on ulazi na 2 ver code,mislis da SE vratim pa da probam sa njega ?

Ne mozes sad da vratis icloud na SE, posto ce i na njemu isto traziti verification code. Fora je da kad imas vise od jednog uredjaja sa istim icloud nalogom onda ne trazi taj code vec se samo pojavi obavestenje da autorizujes novi uredjaj. A to bi se pojavilo na SE da nije vec obrisan.

Poslednja izmena:
ok kako onda da se ulogujem na cloud tj na apple store na 6s msm sta nema resenja?

Pa nemam pojma jedino da cimas telenor ili apple podrsku zasto ne stize sms verifikacija.

dal mogu da vidim poslat kod na 6s sa telenor karticom u trenutku kad ako ikad stigne? jer je u nekom modu za aktivaciju ne znam dal me kapiras,zato sam izbacio sim iz 6s u drugi mob otkud znam tripujem da mozda necu moci da vidim kod u tom nekom modu za aktivaciju,al najcudnije mi je sto i na webu sa kompa mi isto trazi kod koliko se secam na webu bi trebao da nadjem opcije gde cu iskljuciti taj 2nd verification kode,kakva je ovo glupost ja nemam reci

Moze da se vidi sms i dok telefon ceka icloud aktivaciju/verifikaciju, a ne bi me cudilo da kod telenora nesto ne stima pa zato ne stize sms ili kasni.

Poslednja izmena:
Jedino da ih pozovem ili sacekam malo mozda je neki zastoj,ako ne da pravim nov nalog kakva glupost

Probaj da se na icloud ulogujes, ako ga imas instaliranog na PC-ju. Trazice ti verifikacioni kod, ili ce ti reci da je mnogo verifikacionih kodova poslato... Kazi da se zaboravio nalog i pass...trebalo bi da ti omoguci da se ulogujes preko sigurnosnih pitanja...
Imao sam slican problem prilikom instalacije IOS 11. I meni nije stizala poruka ( Vip provajder ).
Ne znam na koji nacin iz Srbije komunicirati sa Apple podrskom...osim preko Twitera....ali to traje...ti pitas a oni odgovore posle tri sata...

Poslednja izmena:
Pa gledaj kad se ulogujem odmah se otvara

Two-Factor Authentication
A message with a verification code has been sent to ••••••••••10. Enter the code to continue.
Didn’t get a verification code?

a ispod ima samo find my iphone,apple pay i apple watch settings

sa gornje desne sstrane u uglu ima iclud settings i sign out
na settings kad udjem ima samo very your identity to je to nema nigde forgot password jer kad realno pogledas ja jesam ulogovan zato i ne pokazuje forgot my pass

Kontaktiraj Apple support.

Ima opcija za poziv i za chat

Poslednja izmena:
morao nov nalog da otvorim samo da ga osposobim ***e,nece pa nece hvala za podrsku cimacu ih da ne gusim temu vise

Kontaktiras ih na +1-800-275-2273 putem Viber-a. Izracunaj samo kad da ih pozoves zbog razlike u vremenskim zonama :)

Posto ja nisam mogao nikako da nadjem...a evo i sada sam probao....daj mi link za chat sa apple support, ako navedes da ti je zemlja Srbija...Mislim da je lokacija vrlo bitna kod TWA

Išao sam na us. I dobio, odgovore... Ali ne za verifikaciju, iskreno ovo nisam ni aktivirao.

Dosta bagova na 11ici,evo upravo sat na lock screenu vise ne stoji na prvom ekranu nego onom levo gde je vreme,tasks itd,nego dal se meni cini ili maximum brightness vise nije tako svetao kao na ios 10? 6s u pitanju

Kako sat ne stoji na lock ?

65bc2b9d5d2eb8afb467cdf3f96128f3.jpg

Restart moba vrati se,lock moba opet nema levo je kod vremena [emoji4]

80a98449ea2f914f36f27d20f4bdf849.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene nije ovako...

Isto ovo sa locksreenom se dešava mom kolegi na iPhone 7.

Ni meni se ne sviđa izgled ove verzije 11. Hajde onaj command center je i još podnošljiv, ali primećujem u gomili aplikacija tekst da je zbijen, mislim da se negde i preklapao. I ne znam kako da isključim pojavljivanje stikera u SMS aplikaciji. Pojave se na dnu dole kad kliknem na neku prepisku sa nekim kontaktom.

I mene ti stikeri izuzetno nerviraju,jel se moze to nekako ukloniti,kontam samo sa nekim buducim jailbrejkom ako ga ikada i bude vise

Kod mene na SE neki put ima "clear" neki put nema kod notifikacija...ne mogu da ga skontam :)

Sent from my SGP521 using Tapatalk

Za isključenje stickera kliknite dva puta na dugme za njih i neće se pojavljivati:
c22d323423a4400ca82d74a02e17bd54.jpg

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

***e moze,ostaje samo sticker apple stora al kul je sad

Ja pokušavam,klikćem povlačim, ali ništa se ne dešava...jel vam uključen imessage u opcijama? Meni nije...

• Like
Reagovanja: M J
Verovatno je zbog toga jer je meni posivljena ta ikona..

Vrh Dno