Šta je novo?

iOS 11

Ne mogu da verujem koliko mi je iOS 11 obogaljio telefon. Baterija mi se troši sumanuto. Sinoć ga ostavim preko noći sa 57% baterije i on sam preko noći potroši 35% baterije i probudim se sa 22%. Ovo mi ni Android nije radio. Resetovao sam Location & Privacy podešavanja međutim ništa nije pomoglo. Nešto mi ždere bateriju u pozadini a ne prikazuje mi ga kao potrošača kada gledam bateriju:
43056be2e6b8c09e0d118d24c17972c0.jpg

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Evo sta je meni srkalo bateriju dok sam spavao - gledao sam youtube i zakljucao telefon ili izasao sa home. Iako nije nastavilo da pusta klipove (i ne bi trebalo) pise da je radio 5 sati u pozadini...
5aa8d15adc5f3c8288d3d17fb062f878.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je iP 6s + na iOS 11.0.1 postao bukvalno neupotrebljiv.
Baterija je se raspada prilikom korišćenja uređaja, u standbay-u nije bilo problema, ali je prlikom korišćenja procenat padao za 5% do 10% usage oko 4h bilo da je na wifi ili 4G..
E onda samo malo pročačkao Macrumors i i isključio opciju Listen for Hey Siri... ovaj post sa slike me je naterao da pokušam, jer sam skapirao da je problem identičan. I sada je baterija drastično bolja
07d3e6b70e74bd95bd44fa2836e22c3b.jpg

Ni 11.1 za sad nije nešto, bar prva beta. Glitch-evi na sve strane, bagovi su još neki ostali, lag, delay. Da je bolje, bolje je, ali daleko je ovo od prave iOS verzije. Videćemo poslednju betu kako će raditi, mada kao što rekoh, ja sam do decembra sigurno na 10.3.3.

Šta ti je toliko bitno na iOS 11 da moraš da se mucis?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ma mrzi me da se cimam oko vraćanja na iOS 10.

Evo sta je meni srkalo bateriju dok sam spavao - gledao sam youtube i zakljucao telefon ili izasao sa home. Iako nije nastavilo da pusta klipove (i ne bi trebalo) pise da je radio 5 sati u pozadini...
5aa8d15adc5f3c8288d3d17fb062f878.png

Meni nema ništa od toga u prikazu:
d07b286203f4c15a1537eb16eb64eabf.jpg

Moj savet ti je probaj ga staviti preko noci na 3G i ugasi wifi/bt u settings. Meni je npr. Telenor “pametna mreza” davno pravila problem posto me je stalno kacilo na 4G bez signala i to mi je ubijalo bateriju dok nisam stavio na 3G kada sam kuci i tako je bilo sve dok nisu stavili BS blizu mene.

Kako možeš da kažeš toplo preporučujem pogotovo betu softver, a telefon štuca i ima delay koji ("ne") smeta?!

Smešno je što na androidu smeta to sve, a kad se ovde desi, onda ne smeta.

Preporučujem svima koji imaju iOS 11, jer radi neuporedivo bolje. To se posebno odnosi na vlasnike 7, jer 6s i nije loše "prošao". Štucanja na 11.1 skoro da uopšte i nema, a kao što rekoh, nije mi smetalo ni na iOS 11 (niti mi je to smetalo na androidu). Onome kome 11.0.1 baš smeta je lakše da se prijavi na Betu i 11.1, nego da downgraduje na 10.3.3, jer je komplikovanije i nema mogućnost da vrati backup

Meni skroz ok traje baterija na 6s, mada je u pitanju nova baterija. Ostalo mi je 8% kad sam legao, znaci lagano gura ceo dan.

Pogledajte prilog 237577

Meni je iP 6s + na iOS 11.0.1 postao bukvalno neupotrebljiv.
Baterija je se raspada prilikom korišćenja uređaja, u standbay-u nije bilo problema, ali je prlikom korišćenja procenat padao za 5% do 10% usage oko 4h bilo da je na wifi ili 4G..
E onda samo malo pročačkao Macrumors i i isključio opciju Listen for Hey Siri... ovaj post sa slike me je naterao da pokušam, jer sam skapirao da je problem identičan. I sada je baterija drastično bolja
07d3e6b70e74bd95bd44fa2836e22c3b.jpg

Ovo i ja mislim....vi svi koji imate problem sa curenjem baterije da li imate uključen Siri? Ako da, probajte da je potpuno isključite...

Ma isključena je ta opcija fabrički.

Meni je bila isključena ali baterija je baš curela. Vratio sam se na 10.3.3 za sada. Iphone 6s je u pitanju. I nadam se da će vratiti force touch multitasking, baš su smarači što su ga izbacili.

Meni na SE baterija fantasticna i na 10 i 11,vec su rekordni Sot-ovi :)

Background usage se nadodaje na on screen za total usage. Dakle - kao meni sto imam 5 sati youtube u background koji nije nista radio pa samim tim oko 9.5-10 sati usage tako mozda i on ima nesto sto je radilo u bg...

11.1 beta definitivno resila problem sa baterijom kod mene.

Background usage se nadodaje na on screen za total usage. Dakle - kao meni sto imam 5 sati youtube u background koji nije nista radio pa samim tim oko 9.5-10 sati usage tako mozda i on ima nesto sto je radilo u bg...

U pravu si. Izgleda da Nasa Patrola radi sve vreme u bg

Okacicu sliku baterije na 11.0.1 bez toga sledeci put, bas i mene zanima koliki ce biti usage time

Poslednja izmena:
Instalirao 11.0.1 na iPhone 6, telefon mnogo brze radi nego sa iOS10, ali i baterija krace traje. Nadamo se da ce u sledecem update-u to srediti. Prezadovoljan sam brzinom.

Sutra izlazi 11.0.2, pa da vidimo koliko su sredili [emoji848]

1102,već?

Krenulo je znači opet isto.

Gospodine Ninoslav, da li bi bili ljubazni da pogledate u vas telefon, mislim da vas ceka neki update?

Ja mislim da je gospodin iznad obrnuo igricu.

Rispekt Djiki:
acb2245cb0a56e6d2be798bf36998614.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja instalirao, valjda nisu opet sjebali bateriju :D

Evo odmah nađoh prvi bug na 11.0.2. Ušao sam u fullscreen mod na YouTube clipu i aplikacija se smrzla. Ovo mi se nije dešavalo na 11.0.1.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hmmm izgleda sredili problem sa baterijom sa ovim update 11.0.2:
d55c8e57bfc6d9665ba0793f892fc42c.jpg

Meni na SE svaki update radi ok, kao i ovaj 11.0.2. Cak mi se cini da je sad baterija jos bolja.

I ja nemam nekih velikih problema na SE do sada, radi kao sat.

Nazad
Vrh Dno