Šta je novo?

iOS 11

Isto tako mozes da nadjes i sto negativnih ali nije to ni bitno

Isto tako mozes da nadjes i sto negativnih ali nije to ni bitno

Naravno da je bitno - nadji mi tih 100 negativnih koje su kao za iOS11 i povlacim rec. Ono sto nije bitno su izjave bez realnog cinjenicnog pokrica :)

Ljudi ja se iznenadio koliko je baterija loša na 6s i novom iOS 10. Uz prosečnu upotrebu jedva mi izdrži jedan dan, i to skinut ujutro sa punjača pa do uveče

Meni počela kamera ono da baguje (da se zakuca pri otvaranju) posle updajta, a nikad, ali nikad se to nije dešavalo ranije. Sada reset samo pomaže. AKo su ti programeri normalni :/

Ne znam da li jos neko ima hotmail, ili outlook mail? Ja ga imam i na iOS10 mi svaki dan izbaci poruku da moram upisati lozinku. Na iOS9 mi se to nije desavalo. Koristim izvornu mail aplikaciju

Ma krsh od sistema. Sad mi zao sto sam updateovao.
Jel se jos nekome deshava da povremeno nestane cela gornja info linija, ono signal, sat i baterija, sve radi samo toga nema uopste dok se ne restartuje?

Mrzi me dalje da trazim,odoh u grad, jel dovoljno

Ja od kako sam uradila clean install danas, imam jos vece bagove. Izbacuje da ne moze da mi sinhronizuje kontakte, imessage mi baguje, app store stoji da ima update, a kad udjem da azuriram ne moze tri sata da odradi update.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka onda ne diram ništa, sve je super [emoji1]

Imao je ios 10 svojih problema na pocetku ali je sjajan za ovo sad.

Drgonzo taj post koji si citirao je izvukao caca iz naftalina. [emoji846]

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Svaka cast za trud :)

Svake godine je ista priča za novi iOS bar poslednjih 3 godine.
Mislim da će ispolirati sve do izlaska iPhone X.

Sent from my iPad using Tapatalk

Evo jednog baga, nekad mi zabode ikonica kao da sam je stisnuo kad povučem CC i vratim ga nazad, u ovom slučaju whatsapp. Utripuje da hoću da pokrenem aplikaciju a ne da dignem CC i onda ostane tako zaglavljena.

f49798aa5edd7f425d9b2862b8ead246.png

Moje iskustvo sa iOS 11:
Koristim iPhone 6 / 16 GB
- Uvek bude slobodno oko 6 ili 7 GB (mislim da ova stavka ima pozitivan ucinak po rad telefona)
- Fajlove bacam na Mega drive (50GB free)
- Ostale fajlove po potrebi bacam na GDrive, Dropbox, OneDrive
- Za mail koristim Airmail, koristio sam Spark koja je free i isto super
- Ne gomilam aplikacije, ukupno ih koristim oko 50, od Apple jedino Safari, Camera, Music i Calculator
- Igrice ne igram
- Nisam imao problema sa notifikacijama na iOS 11 niti ikakva kocenja sistema. Sa beta verzijama jesam.

- Povremeno odradim: Clear cache > Power dugme > Power off opcija aktivna > Prislonim prst na Touch ID i drzim dok se Home Screen ne prikaze. Ocisti oko 50mb. Hard Reset telefona. Moze da posluzi i PhoneClean desktop aplikacija

- Najcesce koriscene aplikacije: Feedly, Airmail, Imgur, Telegram, Whatsapp, Safari, Mega, Youtube, Tapatalk, Unifon, Moovit, Fantastical, 1Password, Shazam, Waze, Cryptomator…
- Usage na iOS 11 je nesto manje nego na iOS 10 > nesto preko 6h, punim svaki dan, uvek stavljam na punjac pre nego padne ispod 20%. Baterija preko 670 ciklusa, kapacitet ocitan preko iBotBackup i 3uTools > 97%. Za telefon koji je star skoro 3 godine, super. Koristim punjac za iPad.

- Backup na iCloud jedino: kontakti, kalendar, safari, notes, find my iphone
- Novi system uvek sa Clean install preko iTunesa
- Siri kao opciju i za svaku aplikaciju > Off
- Background refresh > Off
- Cellular Off kada sam pri WiFi, WiFi uvek On
- Bluetooth > Off
- Game center > Off
- Photos sync > Off
- Show Apple Music > Off
- Reduce motion > On
- Automatic brightness na otprilike 33%
- Air drop > Off
- Handoff > Off
- iMessage > Off
- Automatic Date and time > Off
- Analytics > Off
- Display accommodation > Reduce White Point > 50%
- Privacy > Motion & Fitness > Fitness Tracking > off
- Location Services > While Using za par aplikacija
- Location Services > System Services > Emergency SOS & Find My iPhone > On, sve ostalo je Off
- Low power mode > On
- Night Shift > More Warm > 10PM - 6AM

Ijuuu sto je ruzan weather. Video sam da su se neki korisnici zalili ali ovo je bas ocaj. Sto se tice diala, ne svidja mi se i nadam se da ce to promeniti kao i weather. Ako nemaju ideju kako da promene da bolje, onda bolje da ne diraju nego da ga useru.

Sto se tice ostalih stvari, svidjaju mi se animacije, app store mi je zanimljiv, notifikacije su mi ok i cc je top. 3D touch ne koristim pa ne mogu da uporedim sa prethodnom verzijom

Prikaci ga na coconut, pa proveri kapacitet, meni je na 7 plus posle 6 meseci pokazivao 97%,nekih 160 ciklusa punjenja. Skoro uvek je izmedju 10-15% isao na punjenje,nema sanse da ti bude 97% posle 600+ ciklusa punjenja.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imas pravo, sad proverio sa coconut. Kapacitet baterije: 672 punjenja / 89,5%. Hvala puno na predlogu

Jel radi taj coconut na windowsu? [emoji1]

8841c5eec8c7513af58e7f1cab289826.png

Evo i ova mi se čini kao dobra app... 92% nakon evo sad će godinu dana...

Ne postoji nijedan program na Windows-u niti na App Store-u od iOS 10-ke. Apple je izbacio battery stats čitanja. Pričam kao papagaj mesecima, ali džabe. Samo coconut battery prikazuje tačno, što znači samo ko ima MacOS.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kada hoću da obrišem aplikaciju više ne drhte ikonice iako bi trebalo, zar ne?

Meni zadrhte tek kad zadržim prst na aplikaciji koju brišem i ako se prebacim na sledeći homescreen.

Vrh Dno