Šta je novo?

iOS 11

Važi.Pogledaću.Hvala.

Plastično da ti objasnim, brže se konsultuje na wifi ili bt samo zato što su te sve opcije uvek uključene i skeniranje je non stop aktivno, a to onda, logično, vuče više i baterije. Da bi skroz ugasio wifi ili bt moraš kroz settings da ideš. Ako uradiš iz CC onda će samo "raskinuti" vezu sa uređajem na koji si u tom momentu konektovan.
Ovo je dobra stvar za sve koji ne gase wifi ili bt iz ovih ili onih razloga, ali za ostale koji te dve opcije pale isključivo po potrebi ovo je loše rešenje. Npr ako imaš wifi kod kuće i na poslu, dobro će ti doći ova opcija, ali ako imaš kod kuće ali ne i na poslu onda ćeš ili brže ostati bez baterije ili ćeš imati malo gimnastike dok ne isključiš potrošača koji ti u tom momentu ne treba.

Podaci ne spadaju u to pa ipak mnogo bolje radi paljenje i gašenje i menjanje moda mreže...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odlicna je to fora sa WiFi sto su napravili.
Na telefonu je standardna zahebancija, da li ces da koristis WiFi ili 4G, cas posla se prebacuje. Da li WiFi radi u pozadini ili ne, koga briga, standardno preterujete sa uticajem na bateriju.
Meni ovo jos vise odgovara jer u stanu imam dve WiFi mreze zbog loseg dometa, tako da kad predjem iz jedne u drugu sobu moram da promenim mrezu. Ovo je sada milina, samo cas posla ugasi, upali, momentalno se reconnectuje na odgovarajucu mrezu sa jacim signalom.

Узми Ћаоми и имаћеш сигнал свуда.

Meni na iPad Air 2 iOS 11 radi odlično...

Koliko sam sada video sa testiranjem iako je BT i WiFi ON ako se ugase putem CC skeniranje se uopste ne desava. Dakle samim tim su ogranicili potrosnju baterije (rekao bih u praksi da ne bi trebalo imati uticaj nikakav na bateriju) dok su smanjilo potrosnju prilikom paljenja/gasenja istih. Takodje drzao sam ih On citavo vreme a ugasene u CC i ne vidim nikakvu razliku u bateriji...

Kad će update? Zna li se otprilike?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Ti uzgleda nemaš pametnija posla, tražiš loše vesti o iphonu i jedva čekaš da ih saopštiš.Na dobrom si putu da nadmašiš i Čodu Galinarija
Prijatelju ne znam sto ti smeta ako se pise na temu IOS 11, valjda nije zabranjeno? ili mora da se pise samo o dobrim stvarima, uputi me, mozda ne znam.

Ti uzgleda nemaš pametnija posla, tražiš loše vesti o iphonu i jedva čekaš da ih saopštiš.Na dobrom si putu da nadmašiš i Čodu Galinarija

Otkako je Windows Mobile kompletno propao, izgubio je svoju svrhu ovde :D

Za sada,par dana radi na 6s odlicno,malo jeste smor ,bar meni to sa bluetooth i wi fi koje drzi upaljenim iako ih ugasis u cc,al prosetas se do settings kad definitivno nemas potrebu za njima ,prebacis u off i eto male ustede baterije,al zato topla preporuka za one koji koriste ipad,na mom ipad mini 3 radi super takodje,sa ovim novinama multitasking,prevlacis slike fajlove kao na kompu,.sjajno izgleda i bas bas pun pogodak . Baterija cini mi se da ide malo brze,mozda zbog upaljenog wi fi i skeniranja u pozadini,al probacemo kad se iskljuci kako ide,.mislim da nema neke bitne razlike,definitivno radi malo brze , pohvala za CC,najzad mogu da palim mobile data precicom,a ne u podesavanja samo ..

Kad se samo setim koliko se kukalo za precicom za mobile data godinama [emoji16]

iOS 11 na 5s sve super.

Ali ja nisam nesto mnogo zahtevan.

Na sedmici mi se nekoliko puta dnevno desi da Safari doslovno zapuca usled skrolovanja, znaci ne pomera se. Isti slucaj i sa Instagramom, samo zakoci u jednom momentu

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ne verujem da cete ustedeti bateriju ako gasite iz settings-a. Ja nisam primetio razliku u bateriji... danas nisam gasio a juce jesam stalno... isto mu dodje... mozda manje traje lad stalno gasis iz settings-a. S tim sto sam ja skoro stalno na wifiju, da se razumemo...

Na sedmici mi se nekoliko puta dnevno desi da Safari doslovno zapuca usled skrolovanja, znaci ne pomera se. Isti slucaj i sa Instagramom, samo zakoci u jednom momentu

Pokusaj hard reset.
Kod mene na 7+ uvijek je otvoreno 20+ tabova, nijedan jedini problem.
Jedino mi se za sada cini da baterija brze curi, ali mora proci jos par dana da budem siguran.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Jedino sto ja primetim u odnosu na prethodnu verziju je da naglo padne sa 3% na 1 ili se potpuno ugasi i u tom smislu baterija curi.

Za sada,par dana radi na 6s odlicno,malo jeste smor ,bar meni to sa bluetooth i wi fi koje drzi upaljenim iako ih ugasis u cc,al prosetas se do settings kad definitivno nemas potrebu za njima ,prebacis u off i eto male ustede baterije
Izvini, ali sta konkretno trosi bateriju kada je wifi u cc off (ali je zapravo ukljucen, a ne skenira)?

Ako hocete da ustedite bateriju, ugasite cellular, zna se da 4g/3g najvise trosi.

Potrosnja baterije zavisi od jacine signala... sto se vise fon muci da uspostavi i zadrzi konekciju, vise trosi.

Ako hocete da stvarno ustedite, ukljucite airplane mode.

+1
Upravo to :d

Elem, upozorenje - amateri iz Telenor Banke nisu testirali kroz BETA program aplikaciju, tako da se na iOS 11 crashuje stalno... Ako vam treba TB svakodnevno, nemojte update dok ne isprave :)

Jos uvek mogu da urade daungrejd hahahaha opusteno hahahaha

+1
Upravo to :d

Elem, upozorenje - amateri iz Telenor Banke nisu testirali kroz BETA program aplikaciju, tako da se na iOS 11 crashuje stalno... Ako vam treba TB svakodnevno, nemojte update dok ne isprave :)

Kresuje prvi ekran samo. Odmah čim ucita udjes gde treba i sve radi. Ja sam na beti bio duže vreme pa sam to izvalio.

Eto a meni uopste ne kresuje. Ip7+

Novi bag: baterija na 3%, telefon se odjednom iskljuci kao da je prazan, ja ga prikljucim a ono i dalje na 3%

Pa kad ti već sistem ne funkcionise kako treba i koči ti pri skrolovanju, mislim da je pametnije da uradiš taj reset i uživaš a ne da plašiš ođe ljude forom ‘ Novi bag ‘ kao da je to bag to cjelokupnog sistema a ne tvog uređaja. Ja sinoć 27 minuta pričao na Viberu sa 3% do gašenja.

Kresuje prvi ekran samo. Odmah čim ucita udjes gde treba i sve radi. Ja sam na beti bio duže vreme pa sam to izvalio.
Znam da crashuje samo prvi ekran ali ga crashuje svaki put.

Eto a meni uopste ne kresuje. Ip7+
Scroll dole na listu transakcija na pocetnom - kada bude spremna da se ucita, desice se crash i tebi. Ja sam poprilicno siguran da znam do cega je, cak su me i pitali, ali nemam nameru da im kazem. Nisam im ja kriv sto uzimaju amatere za app development i sto su isti lenji da srede sve par meseci pre izlaska iOS 11.

Pa kad ti već sistem ne funkcionise kako treba i koči ti pri skrolovanju, mislim da je pametnije da uradiš taj reset i uživaš a ne da plašiš ođe ljude forom ‘ Novi bag ‘ kao da je to bag to cjelokupnog sistema a ne tvog uređaja. Ja sinoć 27 minuta pričao na Viberu sa 3% do gašenja.

Odje nemam koga da plasim, svako razmislja svojom glavom, uopste nema potrebe za takvom reakcijom. Svakako ti hvala na savetu

Spashbook aplikacija mi krešuje i ne može da radi nikako.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Čak mi i na iPadu ne radi Splashbook.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno