Ne znam samo kako bateriju istestirate toliko brzo da kazete da je primetno bolje i sl. kada je update tek izasao, ali nebitno. Ja iskreno za sada ne vidim neku razliku sto se tice baterije u odnosu na 11.1.2, ali videcemo za koji dan.
Sve je i pre radilo fluidno na X-u, tako da ne mogu da vidim neku razliku sto se tice toga, ali cu update 6-icu pa cemo da vidimo ima li razlike tu![]()
delovalo da kazes da je na 11.2 primetno bolja baterija u odnosu na 11.1.2, a za 11.1.2 u odnosu na ranije 11 verzije se slazem u potpunostiMeni je krenulo sve na bolje od 11.1.2 i sad je super na 11.2. Primetno bolja baterija.. 6s je upitanju..
Kako god okrenes to je glupost nevidjena. Stoji da nikada ne gasim ni wifi ni mobilni net, ali kad vec imas CC onda je logicno da iz njega mozes da upalis/ugasis to nesto. Mislim, u krajnjoj liniji, zato se i zove tako kako se zove. Fascinantno mi je da ni ovaj DND nikako da odrade do kraja vec koliko godina. Ovo da filtrira samo pozive (ali ne i ostale aplikacije), pa da ovim koji nisu u omiljenim daje signal kao da si im odbio poziv je u najmanju ruku kao da se dete igralo pa nesto zapocelo i nikada zavrsilo.
Radi mi lepo 11.2 na 8+, ali stekao sam utisak da postoji nekolicina opcija koje su napravljene cisto da bi se reklo da su tu, ali da nisu nikako gotov proizvod i user friendly.
Ne znam samo kako bateriju istestirate toliko brzo da kazete da je primetno bolje i sl. kada je update tek izasao, ali nebitno. Ja iskreno za sada ne vidim neku razliku sto se tice baterije u odnosu na 11.1.2, ali videcemo za koji dan.
Sve je i pre radilo fluidno na X-u, tako da ne mogu da vidim neku razliku sto se tice toga, ali cu update 6-icu pa cemo da vidimo ima li razlike tu![]()
To nije sustina. Sustina je da za jednu grupu kontakata (omiljene) budes dostupan i dobijas notifikaciju u svakoj aplikaciji (skajp, viber, whatsapp itd.) cak i kad je upaljen DND, a da za druge bude mutirano. Ovde samo pozivi prolaze, sve drugo je utisano. Prosto mi deluje nezavrseno sama opcija.
Onda ga utisas pa si za sve utisan. DND je zamisljen da si dostupan samo za odredjen krug ljudi.
Pa i jeste tako, ako malo bolje razmislis.
Ako ti stavis DND znaci da neces da te smaraju ljudi u odredjeno vreme.
E sad, Pera ti je brat i on je u favorits listi. Ako ti Pera salje smesan meme na vajber u 3 ujutru iz kafane, to ne zasluzuje da prodje DND jer je glupost.
Ako je peri potreban prevoz iz kafane posto je popio onda te nazove i to prodje kroz dnd opusteno, kao sto i treba.
Meni je dnd podesen za spavanje i ako spavam i ako je hitno - zovi, nije problem. Ali da me budi notifikacija za vajber od nekoga, ne hvala.
Ljudi vise nece da okrenu broj i pricaju sa nekim normalno. Sta je sledece, da necu hitnoj i pandurima da saljem whatsapp poruku?
DND je maksimalna zasticenost od uznemiravanja i radi fantasticno.
Samo da ga naprave da ne odbija pozive, nego lepo nek zvoni onom ko zove a na telefonu tisina. Kao sto je na androidu.
A za sta ti sluzi silent switch?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari