Šta je novo?

iOS 11

I ja sam imao jutros problem sa alarmom, 15 minuta kasnije je zvonio, 11.2 beta 3 je u pitanju. Baterija se bas popravila u odnosu na ranije, i weather widget mi radi kako treba [emoji16]

Meni se baterija def popravila na 11.1.1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zasto mi se sam updejtovao iOS? Gde se gasi ta opcija?

Hmm ne bi smeo to da radi.. Mene prvo pita za šifru pre nego što počne instalaciju.. Možda skine sam ali da instalira mislim da ne sme..

Nema šanse. Uvek traži pin i licence agreement

Hmm ne bi smeo to da radi.. Mene prvo pita za šifru pre nego što počne instalaciju.. Možda skine sam ali da instalira mislim da ne sme..

Uradice to kada je povezan na punjac i online, na zalost tada ne postavlja pitanja, obicno se to dogodi posle 2 ujutru ako je na punjacu i povezan na net

Tačno, to je ako klikneš na install later, ali pre toga moraš da prihvatis licence agreement i ukucaš psscode

Šta ako nema passcode? Mislim da je bilo tako ranije, dok sam bio na ios9 nisam koristio otisak i passcode i da se isto dešavalo da sam radi update.

Ja sad slučajno ušao u software update kad ono 11.1.2 izašao.. Neki bezveze fix-evi za iPhone X..

I ja. Baterija i dalje super.. Msm 10:10 ja ustao u pola 6 i imam 97%.. Pre mi nije bilo tako [emoji1]

Ja cu da odlepim sa ovim djubretom od sistema jel i kod vas ovakva tastetuea

Slicno, mada nikad nisam koristio landscape na telefonu tako da ne znam ni kakva je bila :)

Postoji li način da se sa status bara nekako ukloni katanac koji označava da je portrait mode uključen, s obzirom da mi je to defaultni mode, pa je ikonica suvišna?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Slicno, mada nikad nisam koristio landscape na telefonu tako da ne znam ni kakva je bila :)

Postojali su undo tasteri , potom strelice levo desno itd ovo sada...

attachment.php

ios 10.

Poslednja izmena:
Bar smo dobili animoji hahahaha [emoji23]
Salu na stranu, bas cudno sto uklonise to. Btw. Kako uopste koristis telefon u tom modu - zauzme to i status bar vise od pola ekrana, a ako app ima navbar ostane ti 20-25%?

tako je od prve bete 11.0 pisao sam im bar 5x za taj bug totalno su prestali da uzvracaju feedback ... def su se bacili samo na X

Iphone widget weather ne radi ni sa ukljucenim gps(om) djubre od sistema.... smetliste sve mu radi kako dine vetar sad radi sutra ne radi i tako kako mu se cedne... najgori ios ikada... zalim za desetkom... da mi omoguce dowgrade istog trena bih se vratio na
Ios 10

Na IPadu 2017, nakom update sa 11.0.3 na 11.1.1 baterija pocinje mnogo brze da se prazni. Uradio sam restore sa iTunesa... Sta ja znam, na 11.0.3 je lepo radio i 11-ica donosi vise poboljsanja za iPad nego za starije iPhone. Ali sada su ga „ubili“.

Uradio sam restore bez vracanja backupa, i sada ponovo radi normalno. Verovatno se neka aplikacija ili proces zakucao.

Ios radi promeljivo... danas skine 2% za noc sutra 0% a oba puta skinuo sa ounjaca oko 12uvece... pitaj Boga kojim djubretom servisa je napunjeno ovo smetliste sistema... nekada se znalo sta ie ios ovo danas... tuga jad i beda... bukvalno isto kao android...

Korisnici su želeli da IOS bude više kao Android ... samo su mislili na otvorenost, ne na nestabilnost :)

Da li se nekom desava da mu ne radi skrinsot pa mora da restartuje uredjaj? U pitanju je 7, poslednja verzija, desi se bar nekoliko puta mesecno, ne reaguje na komandu.

Takodje, koji je fazon da mi se nekad iskljuci na 6% pa tek kad ga stavim na punjac se ponovo pojavi sa istim procentom a nekad uobicajeno na 0%?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nazad
Vrh Dno