Šta je novo?

iOS 10

Realno ova fora sa 3d touch je bruka. Zadrzis prst i izbaci ti da brises cashe. Jel on to preko jailbreak namestio da stvarno moze ili je ovo nesto montitano?

Sent from my iphone using Tapatalk

Ma pre juna tesko da cemo nesto konkretnije znati,za pocetak da rese grupisanje notifikacija i ubace dark mode,ja cu biti srecan.
@Djilkosh
Pogresi covek,napao si ga kao da je ubio nekoga [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Molim za pomoc.
Drugaru neko upao na iCloud nalog i preko FindMyIphone upalio lost mode i trazi pare neke..
Nebitno, promeili mi sifru od mejla i od iclouda, odblokirali sve, ali ne uspevamo da iskljucimo lost mode. Probao sam isto preko find my iphone i posalje se zahtev za iskljucivanje ali telefon nije online pa ne stigne do njega. Koje je resenje? Jedino jos restore iz iTunes nismo uradili jer mi tvrdi da nece da mu udje u recovery mod, mada kapiram da on nesto nije tu uradio dobro.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Не може,јер треба да искључиш фајнд мај ајфон.

Моја препорука је да контактирате подршку и пошаљете неке доказе да је телефон ваш

Molim za pomoc.
Drugaru neko upao na iCloud nalog i preko FindMyIphone upalio lost mode i trazi pare neke..
Nebitno, promeili mi sifru od mejla i od iclouda, odblokirali sve, ali ne uspevamo da iskljucimo lost mode. Probao sam isto preko find my iphone i posalje se zahtev za iskljucivanje ali telefon nije online pa ne stigne do njega. Koje je resenje? Jedino jos restore iz iTunes nismo uradili jer mi tvrdi da nece da mu udje u recovery mod, mada kapiram da on nesto nije tu uradio dobro.

1. Zar nema mobile data upaljen?
2. Ako ne - zar nema neki wifi hotspot upamcen na koji moze da se nakaci kada si u blizini?

Kuckao je poruku kada mu se zakljucao telefon. Ne kaci se na wifi, kao da je ugasen, a i mobile data je ugasen.. Jedino sa supportom probati, ne znam

Jel koristi neko Slack? Od poslednjeg update radi kao poop... Vama?

Kada kucam laguje uzasno

Molim za pomoc.

Da li se FMI može uključiti preko iclouda ili se mora aktivirati na uređaju?
Da pojednostavim, da li se ovo može desiti ako nije uključen FMI?
Ne vidim preteranu koristi od FMI ako se telefon izgubi ili ukrade. Ako se koristi otisak prsta za otključavanje, telefon neće moći da bude online (pošto će verovatno sim karticu izvaditi) pa tako nema neke koristi od FMI.

Poslednja izmena:
Koliko znam, FMI se uključuje isključivo na uređaju.

Povodom ovog iCloud backup-a. Jel to on održava istu veličinu backup-a samo osvežavajući nove stvari, a brišući stare ili konstantno dodaje na backup uvećavajući ga? U smislu ako je neka aplikacija imala 20 MB i 2 MB novih stvari za backup jel samo upload-uje tih novih 2 MB ili sve, a obriše staro ili ne? Upload-uje svih 22 MB, a ostavi prethodni backup od 20 MB i time uveća prostor za tih 22 MB ?

Poslednja izmena:
Moze i ako covek koristi Windows (na ostalim platformama malo teze), pa je pokupio neki keylogger ili password stealer i logovao se na icloud sa kompa :)

Ево мени је данас стигао маил да ресетујем шифру,ал је послат на адресу коју не користим за продавницу.

Одлична копија,ал је адреса са које је послато баш провидна.

Pa da, standardna fora za pecanje [emoji854]

Noob pitanje... Drugar je zaboravio sifru za icloud nalog, telefon je legalan,ima racun, garancija istekla. Iphone 6s je u pitanju. Da li moze nekako ta sifra da se resetuje, bez vecih problema? Tipa negde da klikne i forgot my password ili tako nesto? Davno sam imao iphone a bojim se da mu ne zakljucam icloud.

Ja ga updatovao ali mislim da sam se zeznuo ako je verovati ovom čoveku:
https://youtu.be/NwBwIU2djyQ

Evo ode mi 10% baterije za čas. Sa 53 na 43% a nisam ga ni koristio. [emoji58]

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isto su neki pricali za 10.3.1,pa ja nisam primetio neku razliku. I ja sam presao na 10.3.2,pa cu bas videti za ovo u vezi baterije.

Ajde da vidim vase utiske o 10.3.2 pa da razmislim sta raditi. Bilo bi dobro napisati i sta valja i sta ne

Pokušao sam naći video na YouTube o tome šta je novo u ovom update, međutim nisam uspeo. Za sada baterija loša (mada je još rano za ove zaključke).

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Ja sam na 10.3.1 i stavio sam onaj profil tvOS da me ne uznemirava to za update posto jako mrzim kad vidim badge i posle ne mogu da ga se resim. Nacuo sam da ce jailbreak izaci za 10.3.1 nakon sto izadje 10.3.2 ali koliko je to istina ne znam posto je bila prica da ce izaci i posle prve nedelje maja pa se nista nije desilo.

Pa mozes sacekati jos,ako bas hoces jb,mozda i bude na kraju nesto od toga. Nema na 10.3.2 bas nista bolje,a da je primetno u radu. Svejedno ce za nekih mesec dana izaci iOS11 beta,zivo me zanima sta ce novo doneti.

+

To i mene zanima sta ce ios 11 da donese novo. Gledam sad po youtube oko ovog 10.3.2 generalno nista novo a neki se zale i na bateriju. Ipak ne bih da se igram, zaista sam prezadovoljan kako 10.3.1 radi. Telefon kad sam kupio, kupio sam nov novcijat sa garancijom i dosao je sa 10.2.1 (ako se dobro secam) odradio sam update i nisam imao nikakav problem sa baterijom kako se u ovoj temi pricalo. Pratim ovaj forum dugi niz godina samo sto nisam osetio potrebu da se registrujem. Tako da se trudim da budem u toku.

Isti slucaj i kod mene,bio sam bas zadovoljan i sa 10.3.1. Mislim da ce i sada biti isto sve,ali videcemo,javljam ovih dana kakva je situacija sa baterijom.

meni je baterija postala ocajna i sa 10.3.1 na iphone se
verujem da nemam sta da izgubim sa 10.3.2

Nazad
Vrh Dno