ma bila su neka dva koraka koliko se secam, na 5s-u mi je bio ukljucen tid a na Air2 nije i moralo je dva puta da se klikne na home dugme... tako je barem bilo sa prvim betama 10-ke sto se nadam da su promenili.Probao sam na svakom uredjaju betuiphone 5-5s-6-6s ipad mini 2 sve pohvale na posledji ios
odlican je ni ip5 se ne predaje radi sasvim dobro ako ne i veoma dobro..l
Ahahahaha... Umro sam...zasto palis notif za mail pobogu?t
Mozda da naucite kako se podesava mail?Da mi iskace popup za mail???? Stvarno boze svasta carstvo spama i smeca da mi iskace na ekran telefona pa razbio bih ga.
Ne treba ni da se odjavi, vec citaj dole...pa odjavis se sa svih spam mejlova i stize ti samo ono bitno...
meni je iOS10 takodje bio nekako rasparcan, nepregledan i haotican u odnosu na 9-ku... posebno ono otkljucavanje kad treba da klikcem po dva puta na home dugme... ne znam da li su resili makar tu nebulozu...
Mail, spam mailovi i sl je posebna stvar ma koji os (mobilni ili desktop) ti koristio. Ja koristim gmail i za firmine email adrese isto gmail (placamo google for work). Probao sam razne cliente i za mobile i desktop i sve je bzvze. Za mobile preporucujem Inbox (umesto Gmail, ali ni Gmail nije los mnogo). Fazon je u tome da 95% stvari google mail odradi kako treba, a za ostalo sam munkazes sta je sta i eventualno definises filtere. Ja ne zelim da mi za servere stizu obavestenja vec to ide u updates koji povremeno pogledam, osim u slucajevima kada definisan filter detektuje nesto u poruci (da server ima problem) onda ide u Primary i problem solved...Wow, ovo je novi nivo 'fanboyizma'.
Zamisli, hoću da me obaveštava moj monitoring server kada nešto ne radi. I hoću da me obaveštava kada dobijem mail.
Ovaj post moram da stavim u potpis, zapanjen sam.
U pravu je čovek, ja ne koristim grupisanje ali možda njegov posao i tempo rada to zahteva. Treba da postoji i jedna i druga opcija pa kome kako drago. Pogotovu ne razumem ako je nešto bilo a više nema.Skrećete sa poente.
Pričamo o tome što su dodatno natrpali notifikacije bez ikakve potrebe, a da nisu sredili grupisanje.
Navike su druga stvar.
iPad 4? Jel ima poboljsanja tu isto?
Mislim glupo pitanje, sad cu da pustim pa javljam![]()
zasto palis notif za mail pobogu?t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari