Šta je novo?

invisible shield

ne znam koji laptop trebas da imas da ti je ovo potrebno... realno za 2-3 goine ma sta radio neces ni malo ostetiti lapotop, iz iskustva ti kazem...

potrebno mi je jer ga nosim na teren i cesto stoji na jako hrapavim podlogama i gde pada dosta prasine i moze lako da se grebe, pa zato pitam. :)

DayTripper a sto ne narucis da ti stigne, oni salju za srbiju

pa iz vrlo prostog razloga, ako postoji u srbiji zasto bi onda narucivao i placao dodatne troskove i carinu :D

Kakvu carinu sine?

Naručio sam do sad bar 50 stvari sa zagg-a i od carine ni C.

ma na dobar deo stvari ja nisam platio carinu a preturio sam brdo paketa, no iskreno tesko je naci to u srbiji iz prostog razloga, ko to moze da drzi na lageru kad imas samo 100 modela godisnje nova :)

a svaki se pravi namenski, tako da moja preporuka je narucivanje, nije da se ceka po mesec dana da stigne il nesto, tako da mislim da bolje porucis i ne trazis dalje

prvo nismo ni u kakvim rodbinskim odnosima da me zoves sine, a drugo cena tog proizvoda na sajtu zagga je 36 dolara, ako im narucis da salju za srbiju izadje 55, na te dodatne troskove sam mislio.

Da smo rodbina, bio bi lepše vaspitan i ne bi širio dezinformacije tj, ukupna cena za Srbiju iznosi 49$ a za one snalažljivije, što ti nisi: estimated Total $38.48

potrebno mi je jer ga nosim na teren i cesto stoji na jako hrapavim podlogama i gde pada dosta prasine i moze lako da se grebe, pa zato pitam. :)

ja nosim povremeno zenin netbook hp compaq 110c Mini,(displey 10"),jeste da je uglavnom u kolima, al za godinu dana, koliko ga otpr.imamo nije se ogrebao ama nich..tako da mi nista dodatno ne treba.
Ovaj ima neku nalepnicu sa onim Compaq znakom, odozgo...ne znam kakav je taj 300...al u principu poledaj sajt List Computers-a, stranu sa futrolama, torbicama, i nalepnicama za note/netbook-ove, imaju dosta toga.

p.s. izvini ako pitanje nije na mestu, al koliko kosta to tvoje cudo, kad si spreman da das skoro 50 e za foliju (pa bila i Zagg), ovaj nas hp mini je bio 200 e sa sve pre-install XP Home ed. sp3. + onaj HP-ov software, help itd.

Poslednja izmena:
kostao me 450e u becu. 400e samo nettop sa xp preinstaliranim, i jos 50e za 2gb ddr3.

Nazad
Vrh Dno