Šta je novo?

invisible shield

ne znam koji laptop trebas da imas da ti je ovo potrebno... realno za 2-3 goine ma sta radio neces ni malo ostetiti lapotop, iz iskustva ti kazem...

potrebno mi je jer ga nosim na teren i cesto stoji na jako hrapavim podlogama i gde pada dosta prasine i moze lako da se grebe, pa zato pitam. 🙂

DayTripper a sto ne narucis da ti stigne, oni salju za srbiju

Kakvu carinu sine?

Naručio sam do sad bar 50 stvari sa zagg-a i od carine ni C.

ma na dobar deo stvari ja nisam platio carinu a preturio sam brdo paketa, no iskreno tesko je naci to u srbiji iz prostog razloga, ko to moze da drzi na lageru kad imas samo 100 modela godisnje nova 🙂

a svaki se pravi namenski, tako da moja preporuka je narucivanje, nije da se ceka po mesec dana da stigne il nesto, tako da mislim da bolje porucis i ne trazis dalje

Da smo rodbina, bio bi lepše vaspitan i ne bi širio dezinformacije tj, ukupna cena za Srbiju iznosi 49$ a za one snalažljivije, što ti nisi: estimated Total $38.48

potrebno mi je jer ga nosim na teren i cesto stoji na jako hrapavim podlogama i gde pada dosta prasine i moze lako da se grebe, pa zato pitam. 🙂

ja nosim povremeno zenin netbook hp compaq 110c Mini,(displey 10"),jeste da je uglavnom u kolima, al za godinu dana, koliko ga otpr.imamo nije se ogrebao ama nich..tako da mi nista dodatno ne treba.
Ovaj ima neku nalepnicu sa onim Compaq znakom, odozgo...ne znam kakav je taj 300...al u principu poledaj sajt List Computers-a, stranu sa futrolama, torbicama, i nalepnicama za note/netbook-ove, imaju dosta toga.

p.s. izvini ako pitanje nije na mestu, al koliko kosta to tvoje cudo, kad si spreman da das skoro 50 e za foliju (pa bila i Zagg), ovaj nas hp mini je bio 200 e sa sve pre-install XP Home ed. sp3. + onaj HP-ov software, help itd.

Poslednja izmena:
kostao me 450e u becu. 400e samo nettop sa xp preinstaliranim, i jos 50e za 2gb ddr3.

Nazad
Vrh Dno