Šta je novo?

Inverter klima 12000 btu

matke84

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
215
Pozdrav svima. Treba mi pomoc oko izbora klime. Potrebna mi je inverter klima 12000 btu za dnevnu sobu koja bi hladila i grejala i susednu manju prostoriju. Apsolutno ne znam sta je danas dobro i pouzdano od klima. Budzet je negdeo oko 75000 bez ugradnje. Ako imate konkretno neki model koji znate da je dobar i pouzdan, eventualno da ste imali licnog iskustva sa njom. Hvala vam unapred i svaki savet i preporuka ce mi biti od velike pomoci.

Kvadratura, visina prostora, izolacija??? Bez toga nista.

@optokapler
Soba je oko 20m2 susedna prostorija oko 10m2, visina je 2.5m. Stara zgrada u blokovima bez neke izolacije, beton, pvc stolarija. Vise ce se hladiti nego grejati.

Iscitaj malo teme o klimama, pa ces sam najbolje doci do odgovora, ima desetine modela obradjenih ovde, ne ocekuj da ti neko kaze kupi tu i tu i da ces ubosti najbolju!

Ne ocekujem da mi niko kaze kupi tu i tu naravno. Prosto sam pitao za predloge da napravim uzi izbor, da bar krenem od necega.

Ako grejanje nije prioritet mozes koju hoces,za te pare imas da biras,mozes da prodjes i jeftinije,za te pare imas japanca daikin rxc35c,ftxc35d.
Onda neku srednju varijantu midea extrim,neki gree model.
I jeftine modele al dobre vivax aeri,tcl bilo koju,vox.

Hvala @Milos977 puno na odgovoru. Primer si da ima jos dobrih ljudi na forumu koji su spremni da pomognu i odgovore.

Eto, sad tacno znas koju klimu treba da kupis!

Nazad
Vrh Dno