Šta je novo?

Invalidske magistrale

Athlon

Čuven
Učlanjen(a)
03.06.2002
Poena
619
Sta je ovo ovde be, same invalidske magistrale, pa na kakvim ragama vi to rajdenujete. Evo malog osvezenja za Simpsona &Co.
Ploca Abit AT7, 1700XPB, Samsung 333,Radeon 9000 pro. i uz gud tuning .... FLY babe. Definitivno najbolji rezultat, a sve stabilno 100% i uz 1.85Vcore tem oko 36C.

Athlon je napisao(la):
Sta je ovo ovde be, same invalidske magistrale, pa na kakvim ragama vi to rajdenujete. Evo malog osvezenja za Simpsona &Co.
Ploca Abit AT7, 1700XPB, Samsung 333,Radeon 9000 pro. i uz gud tuning .... FLY babe. Definitivno najbolji rezultat, a sve stabilno 100% i uz 1.85Vcore tem oko 36C.
Sine, ti baš nisi video kad je Aca digo KXa na 230 magistrali?

Athlon je napisao(la):

Sinak ti si stvarno prolupao, o cemu pricas, o toj tvojoj socijalnoj magistrali. :beat: Nemoj vise da dolazis na forum dok ne podignes taj tvoj sporet bar na 235MHz-a. :hump: :hump: :beat:

Decko je uporan sa socijalom pa ne zna gde tera. Sta jel trebamo opet da ga nap**imo, ili definitivno ne bi trebali da odgovaramo na njegove thread-ove. Mislim mlatimo praznu slamu. :beat:

Athlon je napisao(la):

Pa kolko ti daje u 3DMarku???:confused:
Dobar neki cpu, postuj u bench top 10...
koja je oznaka na cpu jiucb ?

Athlon je napisao(la):

Stav ti je do j**a.Ako bi bio malo normalniji mozda bi ti neko i objasnio kako stvarno da namestis komp. ali ovako ces samo dobiti zezanje ili ban ako nastavis da se lozis tako neukusno.Sa tom adresom MN trebao bi da dajes domaci i da ponekad nekom ucinis nesto ( posaljes ) kada si vec u situaciji a ne da smaras a pritom nisi ni medju boljima ovde.:rocket:

Re: Re: Invalidske magistrale

JFK je napisao(la):
Pa kolko ti daje u 3DMarku???:confused:
Dobar neki cpu, postuj u bench top 10...
koja je oznaka na cpu jiucb ?
Nece moci to tako :D
Za njega bi moralo da se pravi bench TOP 18:hump: ,a i pitanje dal' bi tu bilo mesta :D :D

au, atlon se sad bas izblamirao... ovaj tread treba da ide u Top 10 prozivanja :D

Re: Re: Re: Invalidske magistrale

simpson H je napisao(la):
Nece moci to tako :D
Za njega bi moralo da se pravi bench TOP 18:hump: ,a i pitanje dal' bi tu bilo mesta :D :D

A da za njega otvorimo klasu 8-bitnih masina? :D

Ma nemojte decka da dirate ni on sam ne zna sta radi. Malo je pogubljen u poslednje vreme koliko sam ja primetio...:beat:

Athlon je napisao(la):
Evo jedne invalidske... na matoroj k'o Biblija KR7A ploci:

Re: Re: Invalidske magistrale

CAR je napisao(la):
Evo jedne invalidske... na matoroj k'o Biblija KR7A ploci:

E ova je bas invalidska. :hump: :D :D

Re: Re: Re: Invalidske magistrale

Aca je napisao(la):
E ova je bas invalidska. :hump: :D :D
Heh... od tebe nista bolje nisam ni ocekivao :mig:

P.S. Invalidska, to da, ali i dalje zakon za njegovu... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Invalidske magistrale

Aca je napisao(la):
Taj baja je onaj slovenac sto je nabrijao XP1700+ na 2.9GHz-a sa vodenim hladjenjem. Ovde je malo spustio takt na 2.73 GHz-a. :D

Jeste, samo sto je ovo Duron 1.3 ... na 2.73 GHz ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invalidske magistrale

miha\zero je napisao(la):
Jeste, samo sto je ovo Duron 1.3 ... na 2.73 GHz ...
To je Duron kao sto ja imam 75kg:D :D

Nisi valjda poverovao u takve budalastine???:(

Da mi je znati kako si izveo tu racunicu da je u pitanju Duron??
Osim toga ,na pocetku ti lepo pise:

"Name- morphling1 *Xtremesystems 3D Team* 1700+ GF4 4200 64 MB"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invalidske magistrale

To je Duron kao sto ja imam 75kg:D :D

Nisi valjda poverovao u takve budalastine???:(

Da mi je znati kako si izveo tu racunicu da je u pitanju Duron??
Osim toga ,na pocetku ti lepo pise:

"Name- morphling1 *Xtremesystems 3D Team* 1700+ GF4 4200 64 MB"

Hm ... nasao sam ja jos jedan primer ... gde sam apsolutno siguran da je duron 1300 i to neotkljucan. Slucan rezultat kao ovde. BtW, kapiram da bi durko trebao mnogo lakse da se klokuje ... onako neuhranjen nema sta da se na njemu ugreje ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invalidske magistrale

miha\zero je napisao(la):
Hm ... nasao sam ja jos jedan primer ... gde sam apsolutno siguran da je duron 1300 i to neotkljucan. Slucan rezultat kao ovde. BtW, kapiram da bi durko trebao mnogo lakse da se klokuje ... onako neuhranjen nema sta da se na njemu ugreje ;)
Nesto si se ti ipak zbunio.Nema apsolutno nikakve sanse da je neko poterao Durona na takve vrednosti.Ni blizu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invalidske magistrale

Nesto si se ti ipak zbunio.Nema apsolutno nikakve sanse da je neko poterao Durona na takve vrednosti.Ni blizu.
Moguće, ali na futuremarku stvarno ima ihaj durona preko 2GHz.

Nazad
Vrh Dno