Molim nekog od clanova foruma da mi pomogne da resim problem s kojim se do danas nisam susretao. Hard disk od 160GB podelio sam na tri particije (NTFS File system) od 25GB, 55GB i 80GB. Na prvoj particiji bio je instaliran Win XP 32Bit, na drugoj Vista Ultimate 32Bit, dok sam trecu particiju koristio za cuvanje podataka. Instalirao sam System Commander 8.2 i kada sam pokusao da reinstaliram Win XP nakon prvog restarta racunara pojavila se poruka Invalid Partition Table i nastavak instalacije vise nije bio moguc. Podigao sam Norton partition magic 8.05 sa CD-a i sve tri particije su bile vidljive kao i ranije, kao i iskoriscen i slobodan prostor na svakoj particiji. Check Partition takodje nije prijavio nikakvu gresku ni na jednoj particiji. Formatirao sam prve dve particije i pokusao ponovo da instaliram Win XP na prvoj, a kasnije na drugoj particiji, ali se ponovo javio isti problem. Sta da radim, da li mogu da sacuvam podatke sa trece particije sto mi je i najvaznije i kako? Hvala svima unapred na odgovoru.