Šta je novo?

Introducing Stellar [XLM]

Možta si napravio malu grešku u kucanj maila. U tom slučaju bi morao Marko da te posavetuje.

Stigle pareeee... :D

Easy money :D

Ja dobih 3500 još, piše od Stellar Foundation...

Dakle, još drugi treći dan sam otvorio nalog na svoj email, ali sam danas tek registrovao Fcb. Koliko novčića da očekujem kada stignu i šta radim dalje u suštini?

Da prodas sve za btc na menjacnici dok jos vredi nesto...

Kontam. :D

Stellar se ubio za arbitrazu, zbog trenutnih (i besplatnih) transakcija. Moze da se uzme do 10% dnevno na sumu kojom se barata na tri-cetiri trejda. Mnogo mi se svidja coin.

Stellar se ubio za arbitrazu, zbog trenutnih (i besplatnih) transakcija. Moze da se uzme do 10% dnevno na sumu kojom se barata na tri-cetiri trejda. Mnogo mi se svidja coin.

cheers Jos uvek nemamo niti gateway-e niti client za trading ali sam protokol ima ugradjen trading bez standardnih free-ova po menjacnicama. Imaj u vidu da ce tek biti zanimljiv za trading.

cheers Jos uvek nemamo niti gateway-e niti client za trading ali sam protokol ima ugradjen trading bez standardnih free-ova po menjacnicama. Imaj u vidu da ce tek biti zanimljiv za trading.

Da, bice jos zanimljivije. Medjutim i rucno prebacivanje para sa berze na berzu radi kao sat, za 10 sekundi vec mozes da ih koristis na drugoj berzi, nema cekanja da se iskopa blok tako da vec sad rucno trgovanje BTC/STR radi super.

Ja dobio svega 125 STR, je li to ok? Ne beše da treba 1250?

Aha! Hvala! Kontam sada. :) Dakle, možda ih još dođe dok ne popune budžet od 10 dolara. OK je i to...

Neke novosti?

Cena ovako moze samo dole, polako dampuje desetine miliona..

pmfrulez npr. :) nije bitno kome. Ja sam slao nekom sa foruma .to kad posaljes oni ti nadoknade tih 25 ta odma vrate,nesto kao proba wallet-a dal salje

Nazad
Vrh Dno