Šta je novo?

Intracom netMod USB i Vista x64

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Koleginicu su "naterali" da uzme ISDN da bi uzela ADSL...naravno od ADSLa još uvek ništa...a problem je što sad nema ni dial-up pošto ovaj krš od ISDN modema neće da se instalira u Visti x64?

Jel ima neko rešenje? :)

p.s. Na zvaničnom sajtu sam skinuo neke najnovije drajvere ali se u njima nigde ne pominje Vista a kamoli x64 :(

Pomagajte ljudi :wall:

Muke muchim sa istom spravom. I ja sam na zvanichnom sajtu video Vista drajvere, jedino ne znam dal rade i na 64 bitnoj.

meni su svojevremeno radili bez problema na 32-bitnoj visti xp32 drajveri.za 64 bitno definitivno nemaju drajvere.jedva su i za xp 32-bitni napravili drajvere.

nek uzme klasican dial-up modem i poveze ga na jedan od ona dva telefonska izlaza sa intracom-a...druge nema.

Ili nek cima Telekom da daju drugi ISDN terminal za koji se daju nabaviti drajveri. Mada je ovo verovatno posao za Don Kihota. :(

Fora sa klasičnim modemom na telefonskom izlazu na ISDN modemu nema neku perspektivu...non stop je zauzeće...a isključeno je wait for dial tone...(probano i sa uključenim)

Upravo sam joj instalirao 32bit Vistu...tako da se nadam da će sad raditi...bar piše tako na sajtu...

E sad, jel ima samo neko uputstvo:

Dakle, prvo sam instalirao drajvere , čekirao i CAPI...sutra ću nakačiti čuveni ISDN USB modem kad joj vratim komp i šta onda?

Tj kako se pravi konekcija? Koji broj se okreće? Kolko se plaća? I jel mi treba onaj configuration manager da instaliram, pošto sam čuo da je bagovitiji od drivera ?

Sve isto kao klasichni dialup samo je brzina 64 kbit (128 ako provajder omogutjava, ovo troshi duplu minutazu ili treba dupli flat da imash uplatjen, takodje dere i duple impulse, okreni obrni skupa zabava).

u polje EXTRA SETTINGS stavi B40 za 64k ili B0 za 128k i sve ce ti raditi kako treba.

Poslednja izmena:
Za 64k ne mora nishta da stavlja u extra settings. To je default. Kod mene barem je extra settings prazan i fercera bez frke.

Hehe...radi sve extra u Visti x86 bez ičega u extra settingsu :) Hvala svima na savetima ! :)

Vrh Dno