Šta je novo?

Intex ibuddy 3 slomljen ekran

dekiviola

Cenjen
Učlanjen(a)
16.03.2012
Poena
170
Tablet pripada maminoj prijateljici i slucajno je spustila neku torbu na tablet i ekran je naprsao (pogledaj sliku).

Sta je tacno naprslo ja ne znam, ali kada se predje prstima preko naprsnuca, ne oseti se nista, znaci da li je pukao ekran ili ova zastita, ali nekako sa donje strane ne znam. Tablet prikazuje sliku ok, znaci nema nikavih mrlja u tom delu gde je puklo ni nista slicno, ali skoro polovina tableta ne reaguje na doridir (na slici deo iznad podvucene linije).

Sta je ciniti, moze li se to nekako srediti, tj zameniti za neke pristojne pare (posto je nov tablet, pre ne znam ni ja koliko placen 13 000 dinara)

Prilozi

• DSC_0001 copy.webp
    DSC_0001 copy.webp
    411.8 KB · Pregleda: 682
Meni po ovom tvom opisu izgleda da je moguce da je samo naprsao tzv. tac , plasticni koji se nalazi ispred ekrana i koji pritiskas i koji je osetljiv na dodir, ne pritiska se sam ekran direktno. Mada i da je to , gotovo je namoguce naci zamenski deo , jer to ne podleze garanciji , ovlasceni servis tesko da ima tako nesto niti moze da nabavi.

Sam Intex je toliko precenjen, da stvarno ne znam ko to kupuje, mozda neupuceni ljudi. Ovaj model nov trenutno kosta u radnjama oko 8.000 din a realno ne vredi toliko. Koliko bi vredeo tek neki u takvom stanju ne smem ni da ti napisem 😉

Ni nabavka iz Kine se ne isplati jer sam tac se prodaje za oko 20 -tak $ a ceo takav tablet za manje od 50 $.

Tako da se sa njim nista ne isplati, osim da ako ekran daje sliku da se koristi sa tastaturom i misem, dok radi.

Nazad
Vrh Dno