Šta je novo?

intex fr-712

Nemoj da ga uzmes.
Pogledaj da li ima neko drugo resenje.

Ali sve to vazi ako je isti uredjaj kao sto je slici, imam ga kod sebe na stolu.
Uzeo sam ga jer mi je prethodni rack otisao u vecna lovista.

Nema prekidac za ukljucivanje, ili radi non-stop ili "cupaj iz zida" varijanta.
Ocajno citanje diskova - 7-8MB, rezanje ne moze preko 4X.
Meni sluzi samo za slusanje muzike sa DVD-a. :)

Pogledaj neki drugi model od drugog proizvodjaca ili nadji neki model koji je proveren kod nekog drugara ili nekog boljeg prodavca.

@Tyler: pa i izgledao mi je kao neki zglj model, zato sam se i ustrucavao da udjem u finansijsku transakciju...

@ppredrag: CM pravi 5.25" rackove za DVD-ROM?? Hmmm, danima sam googlao internet i nisam naleteo na njihov :D Mozda sam trebao da Yahoo-ujem... :D Mada nema ni na njihovom sajtu... Thnx anyway...

Thnx

CM je radio nekad 5.25" rackove sad vise nerade...kao i ostali brendovi Thermaltake, Chieftec, od 5,25" brendova jedino imas CANYON CN-CASE525 http://www.canyon-tech.com/products/storage/enclosures/CN-CASE525#pr-switcher
koju sam uzeo (2 komada) pre par godina i stavio u njih svoje 108.
Nema adapter vec se kaci direktno na 220V ima uzlaz i kabl (za napajanje) kao za PC sa zadnje strane pored USB2.0 porta imas i audio izlaz za 3.5mm stereo jack, prekidac za ukljucivanje. Kuciste je kvalitetno uradjeno od Alu i Plastike i jako dobro izgleda moze stajati i vertikalno i horizontalno..Posto imam ovakva dva kucista meni najvise smeta plava lampa koja se nalazi sa prednje strane i obasjava sobu prejaka za moj pojam...Sluzi i kao indikator rada HDD i kao indikator da je uredjaj ukljucen tako da stalno svetli...Brzina rezanja pa nikad ne rezem DVD+/- preko 8x tako da ne mogu nista da kazem za vece brzine...8x punun DVD (RAW fotke) reze za nekih 9-10 minuta... odavno nisam rezao na njima tako da ovo vreme rezanja uzmite okvirno (ali po citanju sam video da je full usb 2.0 a ne neki marketiski trik).
Jos se uvek prozivode i video sam ih u nekim PC radnjama u Beogradu ne tako davno.
Sve ostalo (Fustex...IPXc..) od nazovi brendova nije vredno pomena i spada u domen lutrije..moze da radi 1, 2,5 dana mada znaju i da iznenade...Ja generalno imam lose iskustvo sa Intex firmom kad se pojavila bila mi je simpaticna jer je u pitanju Indijska kompanija a neki PRC tako da sem se opekao jednom..pa jos jednom...ali tako mi i treba.

Poslednja izmena:
Vrh Dno