Šta je novo?

Interstellar Marines

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Sve sto se zna o igri je da ce biti Sci-Fi FPS u kome rokate ajkule sa nogama. :)

Interstellar_Marines_Logo.jpg

Published by: TBA
Developed by: Zero Point Software
Release Date: Q4 2009
Genre: First-Person Shooter

Photo Session Teaser HD
Photo Session Teaser SD

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/co6oTsf3Rd4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/co6oTsf3Rd4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Secam se ovog naslova, cak imam i par shotova sto sam jos pre 3 god. skinuo. Cudi me da je jos ziv ovaj naslov?:trust:

Zanimljiv naslov. Ali sumnjam u njegov skoriji izlazak ako uopšte do njega i dođe.
Nepoznati developeri bez podrške izdavača nisu dobitna kombinacija. U svako slučaju želim im sve najbolje.

Grafika deluje simpa, lepe senke, ali lica marinaca su za današnje vreme dno.

Poslednja izmena:
uh... sudeci po gornjem linku odlicno! ali ajkule sa nogama, mislim stvarno :D

Ja bi voleo da ova igra izađe pošto je prave likovi koji vole igre, i ne rade ovu igru zbog novca (yeah right, ali ajde da im i poverujem). Ne izgleda loše, mada i meni je ova džukac-ajkula poprilično neadekvatna za protivnika.

Mozhda se chini malo smeshno,ali ako dobro uklope prichu,i kretanje protivnika,napade... moglo bi da bude kul.. Malo me je smorila pricha sa zombijima,stvorenjima iz pakla sa kochevima u glawi,krstovima urezanim u telo,bla bla,whateva...

Ovaj trailer sa YouTubea je aaaaajoj star, makar jedno 2 godine, tako ovo sto smo videli nije merodavno. Verovatno je situacija slicna sa TimeShift-om, prvi demo koji je izasao je bio ko DX7-DX8 pa onda su totalno preradili igru za DX9, stim da jos nismo videli kako ce Medjuzvezdani Marinci sad izgledati.

Poslednja izmena:
Ovaj trailer sa YouTubea je aaaaajoj star, makar jedno 2 godine, tako ovo sto smo videli nije merodavno. Verovatno je situacija slicna sa TimeShift-om, prvi demo koji je izasao je bio ko DX7-DX8 pa onda su totalno preradili igru za DX9, stim da jos nismo videli kako ce Medjuzvezdani Marinci sad izgledati.

Taj video je mix dva razlicita "builda", jedan iz 2005, a drugi iz 2006. Taj endzin je odbacen i igra se radi u novom, vidjenom u poslednjem trejleru.

Ova igra i dalje zivi? Nije otkazana?

:d

Poslednja izmena:
^
'Why did you make photo session?' lol napravio je facu ko da su mu postavili pitanje iz kvantne fizike. Fino napreduju, ajkula je do jaja, nadam se da celavi nije zaduzen za AI , potencijalni hit.:banana:

Poslednja izmena:
^
'Why did you make photo session?' lol napravio je facu ko da su mu postavili pitanje iz kvantne fizike. Fino napreduju, ajkula je do jaja, nadam se da celavi nije zaduzen za AI , potencijalni hit.:banana:

Ha, ha... Pa čuj, obzirom da ih je samo četvorica verovatno svi rade sve pomalo... A što se tiče ćelavog, potpisan je kao audio-director. ;)

Official trailer...

[youtube]<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ugs6Cxw5_cY&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ugs6Cxw5_cY&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>[/youtube]

Nisam video ovaj trailer do sada, i koliko mi se čini koncipirali su ga od materijala iz 2006. godine, što bi trebalo da znači da je ovo sve što vidimo pomalo bajato. U onom poslednjem redizajniranom photo-session traileru, vojnici izgledaju drugačije, malo lepše i detaljnije... A čini mi se da su dosta popravili izgled i mimiku samih faca...

Sve u svemu, jako mi se dopada osvetljenje, način na koji je dizajniran grad, prostor i stvari u njemu, kao i izgled samih modela (naročito ovih letelica) u igri, sad ostaje još da se vidi i kakav će gameplay biti...

[youtube]<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IhTfdmv_ocY&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IhTfdmv_ocY&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>[/youtube]

Ovi momci zbilja obećavaju... Ha, ha...

Poslednja izmena:
Ovo mu dodje nesto kao Doom 3 :)

Hmm...well see if that game is worth the dust it stirrs!

mada mi je malo bezveze, ljudi ovladali svemirskim putavanjima, cime sve ne, a i dalje koriste obicne puske :)

Ode i ovo u "večna lovišta"
Zero Point Software's financier Gert Haar-Jorgensen revealed that the studio has laid off all of its employees and filed for bankruptcy. However, the company name, the IP and all IM code belongs to (and is protected by) a holding company, and will be revived as soon as the restructuring has taken place.

mada mi je malo bezveze, ljudi ovladali svemirskim putavanjima, cime sve ne, a i dalje koriste obicne puske :)

Sto, sta fali? Meni je i danas ludo zabavno sto su u Firefly koristili Vincester-puske i revolvere :D
SF vestern!

Poslednja izmena:
Malo mi se ne dopada pod kojim uglom mu stoji puska u rukama. Nekako izgleda neprirodno. Pa sada videcemo smeta li to ili ne iz igre... Ali ovakvi momenti su mi uvek isli na zivce jer na izvestan nacin remete perspektivu na relaciji puska nisan meta, pa se samim time umanjuje osecaj za prostornost odnosno prostor uopste. Malo me cudi da se to u nekim igrama danas jos moze videti... hmm... ,)

Interstellar+Marines.jpg

Ovo će biti tako ****no dobro! Indie FPS kao ni jedan do sada, pravi se, pa godinama, ali najviše zbog toga jer nisu "prodati" ni 1% nekoj kompaniji nego sve apsolutno sami rade na osnovu onoga šta fanovi žele. Koliko sam razumeo, ima 3 playable previews na njihovom sajtu. Igra ****no obećava samo da je završe.

Sajt

Poslednja 2 trailera

Feb. 2010.

Od danas

Poslednja izmena:
Da znas da izgleda ****no dobro!:d Ozbiljno.

Impresioniran sam, a očekivao sam potpuno suprotno :) Valjda će da izguraju ovo do kraja.

Nazad
Vrh Dno