amdpower
...on thin ice...
- Učlanjen(a)
- 27.09.2010
- Poena
- 325
Interesuje me sta mislite o ovima http://www.getcashforsurveys.com/ ,i da li je neko probao ovu stvar?
Moglo je, bar pre tri godine, sada ne znam kako stoje stvari.A postoji li neki nacin za net zaradu koji NIJE prevara a da je moguca neka pristojna kinta, znaci ne pitam da li mogu da zaradim prosecnu (po drzavi 50 soma, hahaha) platu, nego tipa 3-4-5 soma mesecno, eto recimo cerkici mi rodjus za mesec i po i hocu neki veci poklon da joj kupim, a istrosilo se za praznike... ?
Uz komp sam po nekoliko sati na dan, a inace je maltene dan-noc na netu, nek bude recimo 20-ak sati jer ponekad stavim malo u sleep mode...
A postoji li neki nacin za net zaradu koji NIJE prevara a da je moguca neka pristojna kinta, znaci ne pitam da li mogu da zaradim prosecnu (po drzavi 50 soma, hahaha) platu, nego tipa 3-4-5 soma mesecno, eto recimo cerkici mi rodjus za mesec i po i hocu neki veci poklon da joj kupim, a istrosilo se za praznike... ?
Uz komp sam po nekoliko sati na dan, a inace je maltene dan-noc na netu, nek bude recimo 20-ak sati jer ponekad stavim malo u sleep mode...
A postoji li neki nacin za net zaradu koji NIJE prevara a da je moguca neka pristojna kinta, znaci ne pitam da li mogu da zaradim prosecnu (po drzavi 50 soma, hahaha) platu, nego tipa 3-4-5 soma mesecno, eto recimo cerkici mi rodjus za mesec i po i hocu neki veci poklon da joj kupim, a istrosilo se za praznike... ?
Elance.com, Odesk.com, Freelance.com - najlakše se zaradi ako imaš snisla za grafiku - logoi, corporate identity, dizajn brošura, itd. Ako znaš jezike možeš zarađivati nešto sitno na translators-caffeu.
Od kliktanja po reklamama i popunjavanja anketa se niko neće 'leba najesti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari