Šta je novo?

Internet zarada

single dad ?

roflmao.gif

Poslednja izmena:
Ja probao, dobio i potrošio.
Evo džepa đe su pare bile.

???
Ne interesuje mene,nego prijatelja.;)

Nemam ja vremena za takve *******cije,i nemojmo da spamujemo.:)

Vazi ona stara - ako je previse dobro da bi bilo istinito - nije...:) Mada, dokle god ima ovaca za sisanje... Moj stav je, mada - Ne mozes prevariti postenog coveka, samo prevarante i budale koji bi da se obogate ovako... Da sumiramo - ovde pare neces videti osim ukoliko i sam ne rizikujes svoj vrat i otvoris ovakav sajt, mada ko zna, mozda je ova prevara zakonita...:)

Pretpostavio sam da je prevara,internet zarada na sajtu kakvih postoje na stotine,jos ovaj uvaljuje nekakvu zvaku i trazi novac.

getcashforsurveys-comment.png

Kako Milos i Dusan koriste ista slova e.:)

Није то слово е него се ћ мало раздесило. Или је нешто око кодног распореда или није размишљао да промени када је отварао дупле налоге у којима хвали свој "посао" у коме зарађује ихаха пара. Вероватно и даје неки реферал линк на коме може да се види то што зарађује па на тај начин дода неких 0,0001 $ на свој рачун. Ако нађе таквих 100.000, можда и заради нешто.
Ко год мисли да ће на овај начин да заради паре, нарочито велике паре, боље да одмах крене са слањем оних писама на разне адресе или да потражи неког Језду или Дафину и уложи у штедњу код њих, уз 100% месечне камате. Чујем да се опет појављују неки који нуде огромне камате.

Joj, a sta cemo ako se lik sa ovog sajta javi ovde i pocne da nas blati i brani svoj sajt, mozda i preti tuzbom, kao sto se vec desavalo?!? :d

:d
Moj savet za one koji zele da zarade:
ausvajs i pravac EU.:)

A postoji li neki nacin za net zaradu koji NIJE prevara a da je moguca neka pristojna kinta, znaci ne pitam da li mogu da zaradim prosecnu (po drzavi 50 soma, hahaha) platu, nego tipa 3-4-5 soma mesecno, eto recimo cerkici mi rodjus za mesec i po i hocu neki veci poklon da joj kupim, a istrosilo se za praznike... ?
Uz komp sam po nekoliko sati na dan, a inace je maltene dan-noc na netu, nek bude recimo 20-ak sati jer ponekad stavim malo u sleep mode...

Pa imas onaj bitcoin mining, mada se ne razumem preterano pa na znam koliko bi zaradio... a za ovakve poslove - ne poznajem nikoga ko je nesto zaradio tu...

Koliko razumem tu treba da zaradis 1 bitcoin, za koji kazu da je muka uspeti i za vise meseci, pa da ga prodas na trzistu ili njime platis nesto, posto zahteva toliko vremena kao sto neki tvrde a u provinciji nisu ni culi za njega pa, i ako ga zaradim, da mogu da platim nesto, otpada...

Uradiš si tel. broj nešto kao hotlajn. Pola minuta evro. Ne znam kako to ide...
Javiš se na nekih od onih spamerskih mejlova iz Nigerije. Jeste da ih stvarno dugo nema, al ajde...
Kažeš mu da si zainteresovan da ti on prebaci sve svoje silne milione na račun ali ga tražiš da te nazove da se dogovorite.
Baja te nazove, ti se praviš lud, kao ništa ne kapiraš. Razgovor se otegne na sat-dva....a impulsi samo klize.
Posle se javiš na neki drugi mejl...:D

A postoji li neki nacin za net zaradu koji NIJE prevara a da je moguca neka pristojna kinta, znaci ne pitam da li mogu da zaradim prosecnu (po drzavi 50 soma, hahaha) platu, nego tipa 3-4-5 soma mesecno, eto recimo cerkici mi rodjus za mesec i po i hocu neki veci poklon da joj kupim, a istrosilo se za praznike... ?
Uz komp sam po nekoliko sati na dan, a inace je maltene dan-noc na netu, nek bude recimo 20-ak sati jer ponekad stavim malo u sleep mode...
Moglo je, bar pre tri godine, sada ne znam kako stoje stvari.
Sharecash sajt je tada isplaćivao uredno a drugi je koncept (nisu u pitanju klikanje na reklame i slično).
Proveri pa probaj ako ti se svidi.

Ма да, они су наивни па ћеш да зарадиш на њима. Могу да шаљу мејлове и да се договарају али чим затражиш да потроше €, рачунај да је готово и да неће више да се јављају. Нарочито да они позову ко зна одакле а ти поставио хот лајн.

Vidis da je covek radio u fabrici igracaka pa stigao do 6 000 dolara na netu.:D
Eto covek odradio i cek u fotosopu.
Salu na stranu jedino rudarenje,mozda upload,prodaja na kupindu..ili tako nesto,sve ostalo je gubljenje vremena i prevara.

Poslednja izmena:

Elance.com, Odesk.com, Freelance.com - najlakše se zaradi ako imaš snisla za grafiku - logoi, corporate identity, dizajn brošura, itd. Ako znaš jezike možeš zarađivati nešto sitno na translators-caffeu.

Od kliktanja po reklamama i popunjavanja anketa se niko neće 'leba najesti.

Istina,kliktanje sam i ja probao i mogu reci da je gubljenje vremena a pitanje je dal uopste i isplacuju.

Realno ko ce vam dati veliki novac da klikcete i popunjavate ankete po internetu,niko.
Radim u jednom stranoj firmi za 25 000,i to rad a ne kliktanje.

Poslednja izmena:
Ja mislio da se ti salis, a ti si mrtav ozbiljan. Nema 'leba bez motike, lepo je Exodusbgd naveo par sajtova, zasucite rukave, pa na posao.

Elance.com, Odesk.com, Freelance.com - najlakše se zaradi ako imaš snisla za grafiku - logoi, corporate identity, dizajn brošura, itd. Ako znaš jezike možeš zarađivati nešto sitno na translators-caffeu.

Od kliktanja po reklamama i popunjavanja anketa se niko neće 'leba najesti.

Perfektno govorim, citam i pisem Engleski, eto moze to!?

Nazad
Vrh Dno