Benchmark je on-line magazin, 2+2=...aleksa781 je napisao(la):Da li je neko vec uzeo neke pare?
aleksa781 je napisao(la):Koji je najbolji provereni nacin sitne zarade na internetu?
Da li je neko vec uzeo neke pare?
Šta mi je potrebno da bih počeo da zarađujem?
Osim pristupa internetu, email adrese i želje za dobrom zaradom ništa više!
Lele koja kinta, tries centi po satu je žešća kinta a pritom ne mora ništa da se radi samo treba komp, konekcija i želja za bogaćenjem. :beat:Definitivno najbolji paid-to-surf program danas. Spedia vas placa 0.30$ po satu surfa. Minimalan iznos ceka je 30$....
Čini mi se da neko od nas dvojice nije dobro shvatio ovo oko zarade surfom. Naime poenta nije da se samo startuje neki sajt u web brouseru i ostavi tako da curi vreme i time direktno uvećava račun za 0.30$ per h, već mora da se klikće a kada mora da se klikće onda nema ništa od drugog posla. BTW nije mi jasno kako će neko iz Srbije da otvori Paypal račun kada SCG nisu na listi podržanih zemalja od strane Paypal-a?ReV je napisao(la):sve jedno al je opet zanimljiva kombinacija da dok surfujesh ili radish neshto drugo na kompu parice se kote na paypal rachunu, dovoljno da mozhesh mesechno da platish pretplatu na neki sajt a da ne morash da se cimash oko kreditnih i slichno. u svakom sluchaju ne mozhe da shkodi...
Stvorenje je napisao(la):OK, ajde budi ljubazan pa podeli sa nama kako možemo na netu legalno i usput da zaradimo 1000$ mesečno.
Zašto nisam iznenađen? :eyebrows:Mladen je napisao(la):Ja znam za 2 nacina i kad bih rekao sebi bih utoliko smanjio mogucnost za zaradu tako da to ne moze. Samo mi je bio cilj da vas nateram da potrazite jer postoji bez obzira sta drugi pricaju
Mladen je napisao(la):Ja znam za 2 nacina i kad bih rekao sebi bih utoliko smanjio mogucnost za zaradu tako da to ne moze. Samo mi je bio cilj da vas nateram da potrazite jer postoji bez obzira sta drugi pricaju
Sta da ti kazem, malo je glupo da radim sebi na stetu ali i ovim sam pomogao. Npetar-u sam pokazao da moze da se zaradi, mada je i on to vec znao, tako da nije da lazem, ima ko ce potvrditi. Samo izdvojte malo vremena, cak i na forumima na nasem jeziku ima dosta o tome, za one kojima engleski bas nije jaca stranaStvorenje je napisao(la):Zašto nisam iznenađen? :eyebrows:
Da li to govoris iz iskustva?Boyce je napisao(la):Naravno da postoji milion nacina da se zaradi na netu. Potrebno je uloziti nesto vremena i nauciti. Mozda nije sada kao i '99 , pre kraha, ali i dalje moze fino da se zaradi, bez nekog velikog truda. Verujem da ce internet poslovanje polako ali sigurno preovladati, zato treba iskoristiti nase pocetno znanje u odnosu na neke koji tek pocinju![]()
Stvorenje je napisao(la):Ako može neka smernica na PM bilo bi korisno, engleski razumem ko srpski.
:wave:
Mladen je napisao(la):Sta da ti kazem, malo je glupo da radim sebi na stetu ali i ovim sam pomogao. Npetar-u sam pokazao da moze da se zaradi, mada je i on to vec znao, tako da nije da lazem, ima ko ce potvrditi. Samo izdvojte malo vremena, cak i na forumima na nasem jeziku ima dosta o tome, za one kojima engleski bas nije jaca strana
Pozdrav
sH@DoW je napisao(la):Da li to govoris iz iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari