Šta je novo?

Internet-zarada? + Zarada na netu?

aleksa781

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
304
Internet-zarada?

Koji je najbolji provereni nacin sitne zarade na internetu?
Da li je neko vec uzeo neke pare?

Jeste. Moj komsija sto je nasao na internetu oglas u kojem se traze fizikalci pa se javio na isti...

aleksa781 je napisao(la):
Koji je najbolji provereni nacin sitne zarade na internetu?
Da li je neko vec uzeo neke pare?

Najjače da će neko da ti plati tvoje džabalebarenje na kompjuteru :d ;)

Moj drug je prodavao knjige na netu za neke amere i stigao mu je cek na neku sicu.. ali ipak je stiglo... :)

Postavi google ads na sajtove, pa neka ti klikcu po banerima... :)

Koliko ti imaš godina? :)

Samo da quotujem nešto sa ovog sajta što si ostavio link:

Šta mi je potrebno da bih počeo da zarađujem?

Osim pristupa internetu, email adrese i želje za dobrom zaradom ništa više!

E ovo bi i ja hteo da vidim kako funkcioniše. Kad malo bolje razmislim i ja bih mogao ovako da zarađujem kintu pošto ispunjavam navedene tehničke uslove. :D

A evo jenda od ponuđenih opcija kako i koliko se zarađuje per h:
Definitivno najbolji paid-to-surf program danas. Spedia vas placa 0.30$ po satu surfa. Minimalan iznos ceka je 30$....
Lele koja kinta, tries centi po satu je žešća kinta a pritom ne mora ništa da se radi samo treba komp, konekcija i želja za bogaćenjem. :beat:

Poslednje pare sam uzeo 2000-te kada su bolidi placali 3$ po uclanjenju koje dodje sa necijeg sajta iste godine su dot net firme pukle i para vise nije bilo, a sve sto pronadjes na internetu je sitna kinta.

sve jedno al je opet zanimljiva kombinacija da dok surfujesh ili radish neshto drugo na kompu parice se kote na paypal rachunu, dovoljno da mozhesh mesechno da platish pretplatu na neki sajt a da ne morash da se cimash oko kreditnih i slichno. u svakom sluchaju ne mozhe da shkodi...

To je taj rad.
Neocekujem ja neku kintu, tek da platis prtplatu za kablovski i mozda za neki sajt.

ReV je napisao(la):
sve jedno al je opet zanimljiva kombinacija da dok surfujesh ili radish neshto drugo na kompu parice se kote na paypal rachunu, dovoljno da mozhesh mesechno da platish pretplatu na neki sajt a da ne morash da se cimash oko kreditnih i slichno. u svakom sluchaju ne mozhe da shkodi...
Čini mi se da neko od nas dvojice nije dobro shvatio ovo oko zarade surfom. Naime poenta nije da se samo startuje neki sajt u web brouseru i ostavi tako da curi vreme i time direktno uvećava račun za 0.30$ per h, već mora da se klikće a kada mora da se klikće onda nema ništa od drugog posla. BTW nije mi jasno kako će neko iz Srbije da otvori Paypal račun kada SCG nisu na listi podržanih zemalja od strane Paypal-a?

pa znam da su bile neke akcije da dok ti surfujesh (dakle pomerash misha, idesh sa strane na stranu itd.) vrte ti se reklame u jednom prozoru. inache, ne shvatam shto ne bi mogao da otvorish paypal rachun na ime suzufa miljutija iz ujedinjenih arapskih emirata pa da na njega stizhu pare, ionako ne mislim da ih podizhem nego da ih koristim za dalje platjanje preko paypala.

Lepo je sto ljudi koji ne znaju nista o tome pricaju kako ne moze da se zaradi nista. Ako vi ne mozete ne znaci da uopste ne moze. :D Niste ni svesni koliko na netu ima nacina da se zaradi ako se uopste covek posveti tome, mogao bi da zaradjuje nekoliko hiljada dolara mesecno. Ako hoce cisto usput, i tako cak moze da se dobije 1000$ mesecno, samo treba znati i potraziti malo, ima mnogo nacina i legalnih i nelegalnih

OK, ajde budi ljubazan pa podeli sa nama kako možemo na netu legalno i usput da zaradimo 1000$ mesečno.

Stvorenje je napisao(la):
OK, ajde budi ljubazan pa podeli sa nama kako možemo na netu legalno i usput da zaradimo 1000$ mesečno.

a moze i nelegalno, dobicemo vise kinte...... :d

Poslednja izmena:
Ja znam za 2 nacina i kad bih rekao sebi bih utoliko smanjio mogucnost za zaradu tako da to ne moze. Samo mi je bio cilj da vas nateram da potrazite jer postoji bez obzira sta drugi pricaju

Mladen je napisao(la):
Ja znam za 2 nacina i kad bih rekao sebi bih utoliko smanjio mogucnost za zaradu tako da to ne moze. Samo mi je bio cilj da vas nateram da potrazite jer postoji bez obzira sta drugi pricaju
Zašto nisam iznenađen? :eyebrows:

Mladen je napisao(la):

Pa sto si nam onda rekao kada neces da nam kazes kako. Ala si stipsa na recima :D

Naravno da postoji milion nacina da se zaradi na netu. Potrebno je uloziti nesto vremena i nauciti. Mozda nije sada kao i '99 , pre kraha, ali i dalje moze fino da se zaradi, bez nekog velikog truda. Verujem da ce internet poslovanje polako ali sigurno preovladati, zato treba iskoristiti nase pocetno znanje u odnosu na neke koji tek pocinju :)

Stvorenje je napisao(la):
Zašto nisam iznenađen? :eyebrows:
Sta da ti kazem, malo je glupo da radim sebi na stetu ali i ovim sam pomogao. Npetar-u sam pokazao da moze da se zaradi, mada je i on to vec znao, tako da nije da lazem, ima ko ce potvrditi. Samo izdvojte malo vremena, cak i na forumima na nasem jeziku ima dosta o tome, za one kojima engleski bas nije jaca strana
Pozdrav

Boyce je napisao(la):
Naravno da postoji milion nacina da se zaradi na netu. Potrebno je uloziti nesto vremena i nauciti. Mozda nije sada kao i '99 , pre kraha, ali i dalje moze fino da se zaradi, bez nekog velikog truda. Verujem da ce internet poslovanje polako ali sigurno preovladati, zato treba iskoristiti nase pocetno znanje u odnosu na neke koji tek pocinju :)
Da li to govoris iz iskustva?

Dobro, evo ja ću ovih dana ako imam vremena da malo prevrnem net i informišem se više na ovu temu pa ako je moguće rado ću usput da zarađujem 1000$ mesečno.

Ako može neka smernica na PM bilo bi korisno, engleski razumem ko srpski.
:wave:

Neću bre, jer onda neće da pošalje ni meni. :beat:

Mladen je napisao(la):
Sta da ti kazem, malo je glupo da radim sebi na stetu ali i ovim sam pomogao. Npetar-u sam pokazao da moze da se zaradi, mada je i on to vec znao, tako da nije da lazem, ima ko ce potvrditi. Samo izdvojte malo vremena, cak i na forumima na nasem jeziku ima dosta o tome, za one kojima engleski bas nije jaca strana
Pozdrav

Evo da potvrdim. Posto Mladen insistira na neodavanju linkova koje koristi, razumite coveka jer se i on sam trudio za tako nesto, a student se treba izdrzavati tako da ga razumem zasto nece da vam da linkove. Uglavnom, postoji mnogo nacina, treba pratiti strogo uputstva sa sajtova koji nude zaradu i ne biti pohlepan za kintom. Ko se ne pridrzava pravila, ko pokusava da vara, ko je nestrpljiv...neka odmah odustane. Ja nisam nesto iskusan u svemu tome, pa vam samo ovoliko mogu reci.

Poz!

sH@DoW je napisao(la):
Da li to govoris iz iskustva?

Ja sam poceo da koristim internet aktivno '99 , dok sam se sreo sa njim prvi put ranije ('96-'97) i video sam kako neki tada zaradjuju preko njega, i to vrlo lako. Tada je cini mi se sve bilo dosta naduvano i investitori su davali novac za bilo sta sto ide preko net-a. Kada je kako to uvek biva sve puknulo (od naduvavanja ;)) easy way zarada je nesto manje zastupljena.

ALI, ja sada prodajem svoje proizvode preko interneta, stekao sam kakvo-takvo iskustvo u tome, promenio sam nacin razmisljanja i vidim (sto je normalno) mnogo vise mogucnosti zarade preko interneta nego ranije. Naravno, sam to tesko mogu da postignem, pa cu uskoro morati da resim : da li da se uortacim, ili da zaposljavam. Mislim da ce ono drugo da bude. Imam dosta ideja, i steta je da propadnu. Nekoliko dobrih poslova (ne zaposlenja) sam izgubio zbog neozbiljnosti, kako moje, tako i tudje i resio sam da promenim stvari :)

Evo jedan link pa ko ima vremena i volje neka googla ja idem da spavam pošto sutra ujutro radim.

Link >>> KLIK

Vrh Dno