Šta je novo?

Internet-zarada? + Zarada na netu?

Nemojte se zanositi tim pay per klik/view/surf/email/....
uradite posecini sajt, stavite Adsense i posle mozete da :cigar: :guitar: :bottle:

Posto sam video da ima ljudi koji su primili cekove da li neko zna da li Stormpay salje cekove u nasu zemlju? Takodje da li neko ima account u ClickBank i kako podize novac posto nase zemlje nema na listi.

legalno pa navatajte ortakinje da se slikaju u explicitnim pozama pa da zaradimo (;
Elem a ima i onaj mexikanac koji se sheta po taksbaru za 5 centi il tako neshto

Prvo, ne piše da se dobija 100$ po kliku, već kao bonus za učlanjenje prvih 4000 korisnika (o' brother ;) ).
Drugo, jesi li primetio ovo:
• Minimum Payout is 10 000$
Misliš da je dostižno? :smash:
Zaključak: mani se mlaćenja prazne slame i zagrej stolicu :whip:

To me odmah podsetilo na nitroclicks gde je minimum za cek bio 500$ a kako si se priblizavao toj cifri ponestajalo je mogucnosti za zaradu, tako da niko nije dobio pare od toga iako su mnogo imali na racunu 400$

A igranjem igrica, kao sto kaze Kuzma u februarskom SK?
WoW, Everquest, Lineage 2 i sl.
Sakupis zlatnike (naravno virtuelne) pa ih nekom liku prodas za pare (naravno prave) u nekom odnosu.

То ти је углавном довољно да покријеш трошкове играња, осим уколико ћеш скупљати злато 24/7

ovo za ortakinje je najbolje, moracu da ih pitam :)

mozda nekom nece da se svidja ovo ali ubedljivo najbolji nacin da se radi i zaradi preko neta je posao adult webmastera. Ulaganja skoro i da nema a ako se radi ozbiljno moze fina kinta da kaplje. Imate o tome nesto vise o tome i na srpskom jeziku www.adultbizforum.com/forum (btw, ovo je legalan posao, da ne bude zabune)

Skenirajte cekove, pa onda slobodno saljite reff linkove. To bi bilo za opste dobro ,a ja vam se prvi registrujem i klikcem do iznemoglosti. I to peshice, nisam alav ne treba mi program :)
Do tada... tisina bre i pljuc u sake.
Zvaka za [internet] ludaka.

Koliko vidim, na Zapadu se sve više šire kojekakvi "affiliate" poslovi. Tipa uzmete program kojem se može promeniti ime, baneri i sl. i prodajete ga "kao svoj", za svaki prodat program dobijete procenat od firme koja ga pravi. Zarada je po pojedinačnoj stvari verovatno sitna, ali ako neko napravi 500 sajtova koji prodaju 500 raznih stvari, neka svaki zaradi dolar dnevno - pa vi računajte. Ja sam imao nekoliko klijenata koji se bave ovakvim poslovima i nisam stekao utisak da nemaju leba da jedu. A posao je potpuno pošten, u suštini su to moderni akviziteri, koji umesto da, kao nekad, idu od vrata do vrata - sad koriste Internet prezentacije. Firme koje stoje iza toga takođe imaju svoj interes, ne ulažu pare u distribuciju, promociju... A prodaja im se uvećava.

Poslednja izmena:
E to je vec druga priča. Ja sam mislio isključivo na `kliktače` i `primače`(mailova:D)

Od kliktanja i mailova nema nista jedina zarada da pocnes svoj biznis i da cekas neko vreme a ako oces da odma zardis moras da varas!! Ja sam pronasao jedan nacin kako da varam na e-gold podelicu ga sa vama ali svako radi na svoju odgovornost.

Pa ovako ja sam za mesec dana na svoj e-gold namestio 570$ i poslao sebi novce. Kao i svaki program uvek postoje neke greske.

Robot na mnogim account-ima, njih zovu "temp" accounts!
Evo jedan Robot account (4776789).
A evo i kako da ga iskoristite.

1- Posaljes np. 3,5,10$ koliko ocete na temp account (4776789)
2- In memo write the perl/cgi code " $begin (retrieve<3); " (upisati tako)
3- Sacekas 24h!

Zaboravio sam da napisem da dobijate 1% od svakog acc koji prodje preko temp accounta :)
Nemojte svaki dan da vas neprovale!

GLHF ;)

Poslednja izmena:
Vazno sto sam zaboravio !!!!

Ako posaljete preko 30$ postoji mogucnost da vas lako provale i da vam zamrznu account.

Hahaha, temp account..

@DeadEye

Pa to je ista zvaka kao ono od pre par godina u vreme onih greb vaucera za kredit kod telekoma. Dopuna je tada kostala 300 dinara ali se dobijalo samo 230 dinara kredita. Pa se tada neki pametnjakovic setio da okaci "nacin kako da dobijete svih 300 dinara kredita".

Bilo je potrebno samo serijski broj sa vaucera poslati na mts@yahoo.com (ili tako neki javni mail) i u roku od 10 minuta ce vam na racunu biti iznos od svih 300 dinara.

Naravno, mnogi su naseli...dok neko nije otvorio ljudima oci. U medjuvremenu nek se 10 ljudi ispalilo, tip je u dzep stavio 3000 dinara.

Tako isto i ti nama prodajes pricu o Temp (robot) accountu iako svi znamo da tako nesto ne postoji i svesni smo da se nadas da ce neko da se zaj...be i da ti da ta 3$.

odgovorite mi da li je dozvoljeno menajnje naziva dugmeta u kodu kod google adsensa za pretrazivanje? Takodje ako birate srpski, koji encoding birate? central europe latin ili..?

@DeadEye

Pa to je ista zvaka kao ono od pre par godina u vreme onih greb vaucera za kredit kod telekoma. Dopuna je tada kostala 300 dinara ali se dobijalo samo 230 dinara kredita. Pa se tada neki pametnjakovic setio da okaci "nacin kako da dobijete svih 300 dinara kredita".

Bilo je potrebno samo serijski broj sa vaucera poslati na mts@[B]yahoo.com[/B] (ili tako neki javni mail) i u roku od 10 minuta ce vam na racunu biti iznos od svih 300 dinara.

Naravno, mnogi su naseli...dok neko nije otvorio ljudima oci. U medjuvremenu nek se 10 ljudi ispalilo, tip je u dzep stavio 3000 dinara.

Tako isto i ti nama prodajes pricu o Temp (robot) accountu iako svi znamo da tako nesto ne postoji i svesni smo da se nadas da ce neko da se zaj...be i da ti da ta 3$.

ja sam bio ubedjen da na ovaj forum dolaze pristojni ljudi,a evo imamo i muljatore i prevarante,hvala bandovic na pomoci,a ako si pogresio,e onda deadeye izvinjavam se unapred.mada zanimljiva prica o dopunama,pa stvarno sta ljudima nece pasti na pamet :D:):p

Stock sajtovi mogu da budu ovakvi socijalni gde se isplacuje smeshna kinta za bilo kakve slike, a mogu da budu i prava prodaja slika za 50-100-200 dolara, gde prodajesh fotografiju koja vredi neshto i koja moze na zid, tako da to nema nikakve veze sa dzabalebar zaradom.

Jel moze neki link ka takvom sajtu koji bi ozbiljnije platili neku fotografiju.
Imam par fotografija koja sam slikao slucajno,a ispala su prava umetnost.
:wave:

Sve u svemu ne postoji nacin zarade na netu da bi to bilo vredno spomena a da ne ukljucuje veliki trud i znanje odredjenog polja.

100% proveren sajt za zaradu na netu http://www.freelancer.com/ Lično sam ga isprobao i zaista funkcioniše... gomila mogućnosti za zaradu novca na internetu.

Nazad
Vrh Dno