ZoNi je napisao(la):a kako znas da ti nista ne naplacuju? (to ce se valjda placati preko tel. racuna)
jaksa je napisao(la):a ono 042 ti nije nesto sumnjivo?
![]()
bluestar je napisao(la):...
nije, valjda
mislim ne znam iskreno receno ... ali valjda ima nekoga na formu ko ce da kaze nesto vise o tome) inace 041 se naplacuje preko telefona a valjda se 042 ne naplacuje... na taj nacin.
cao
pa, nije pitanje da li Telekom naplacuje telefoniranje (naravno da dobrooo naplacuje), vec da li Verat u ovom trenutku zaista poklanja malo Intreneta svima preko 042 broja!Mica je napisao(la):Jadna li je zemlja Srbija kada korisnici ovakvog foruma postavljaju ovakva pitanja.....
Sta tek da rade oni koji ne znaju ni cemu slizu papucica na stolu....
andjelkoyu je napisao(la):Pazite, meni 042 i na beotelu i na veratu neradi (non-stop zauzeto) :?:
Kakvi,kod mene samo daje ton zauzeca CENTRALE (ne klasican ton zuzeca - vec ona tri-tonalnibluestar je napisao(la):...
ma kako zauzeto ja se uvek konektujem iz prve al mi frka da nije ko 041 jer cu bas da visim)))) jel zna nekoooooooooo da sigurno nije ko 041 ?
cao
andjelkoyu je napisao(la):...
Kakvi,kod mene samo daje ton zauzeca CENTRALE (ne klasican ton zuzeca - vec ona tri-tonalni)
Ko je na telekomunikacijama - zna![]()
I Don Djakomo Vito je isto tako pedantan, hvala mu na tomeBane® je napisao(la):Telekom je možda lopovska firma, ali je pre svega skupa. Dolazili su meni računi i po 7-8 hiljada, ali ja sam, kad dođe vreme da me poseti poštar u dinar znao koliki će račun da mi stigne. Skupi jesu, ne rade vrlo često, to je tačno, al se makar tih skupih tarifa pridržavaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari