Šta je novo?

Internet u CG Telenor, MTel, TMobile

Sav saobracaj nebitno dolazni ili odlazni u mts grupaciji (mtl.mts,mtel fiksna,mts fuksna) je besplatan.
Sav odlazni i dolazni saobracaj van mts grupe se naplacuje po redovnom cenovnik u,tako sam shvatio da pise i proverio pozivom cc.
Bio tamo mesec dana i napricao se boga,zvao sam mts brojeve i u Srbiji i mts brojeve u CG,zvao mtl brojeve u CG i Mtel brojeve u Srbiji,slao poruke kome stignem,internet oko 30gb istrosio.
Nema bolje ponude za 1500,ja ga sprzio za sve pare.
Ove iz telenora i vipa mi nije padalo na pamet da zovem.Ja sam na KT bilo 390 dunara,vratio 350,poslao par poruka ortaku na vip.I da sprzili svih 390 sto bilo na racunu isplatilo se.Ja pozovem ortaka (mts)koji u budvi na more i pricamo sat vremena i sve to za 0 dinara,isplati se bre djavolski

Poslednja izmena:
Ja stalno zovem jedan broj u romingu sa vip mreze i njemu se kao dolazni poziv to ne naplacuje. Ima uplacen taj mts dodatak. Inace to je problem nad problemima uplatiti. Stigne poruka da je aktivno tek posle 7 8 sati. Nekada iz 3,4.pokusaja. Nekada moras da zoves call centar da uplate jer sistem ne prepoznaje da uplacujes dodatak. Nemas precizno do kada traje (mislim na sat i minut) nego napisu samo datum pa ti posle misli da li vazi ili ne vazi. Onda posaljes poruku da produzis a stigne ti informacija da vec imas a ovamo ti sve naplate van cenovnika. Jedan poziv ka jednom broju naplate jednom, drugi put taj iati poziv ne naplate... Moj otac je u pitanju, ne prodje mesec da ne ulozimo prigovor na racun a uplacuje dodatak vec godinu dana. I sto je najzanimljivije uvek uvaze prigovor i izvinjavaju se zbog greski. Takav im je sistem = ocajan.

Meni je stiglo za 20 minuta poruka da je aktivirano i iz prvog puta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam samo izneo iskustvo. Ne mora da znaci da je svima tako. Ali eto, posle godinu dana smo prosli svasta. U jednom mesecu cak da iako je bio aktvan dodatak sav saobracaj je bio tarifiran normalo u romingu. Racun je bio basnoslovan. Naravno priznali su greskui poslali nov racun.

Ok. I ja sam izneo iskustvo.
Promenite mrezu eto predloga.

Sav saobracaj nebitno dolazni ili odlazni u mts grupaciji (mtl.mts,mtel fiksna,mts fuksna) je besplatan.
Sav odlazni i dolazni saobracaj van mts grupe se naplacuje po redovnom cenovnik u,tako sam shvatio da pise i proverio pozivom cc.
Bio tamo mesec dana i napricao se boga,zvao sam mts brojeve i u Srbiji i mts brojeve u CG,zvao mtl brojeve u CG i Mtel brojeve u Srbiji,slao poruke kome stignem,internet oko 30gb istrosio.
Nema bolje ponude za 1500,ja ga sprzio za sve pare.
Ove iz telenora i vipa mi nije padalo na pamet da zovem.Ja sam na KT bilo 390 dunara,vratio 350,poslao par poruka ortaku na vip.I da sprzili svih 390 sto bilo na racunu isplatilo se.Ja pozovem ortaka (mts)koji u budvi na more i pricamo sat vremena i sve to za 0 dinara,isplati se bre djavolski
Naglasi da je ovo sa ukljucenim roming dodatkom. Mozda zoza nije mislio na dodatak ili ne zna za njega..

Na roming dodatak sam mislio, baš se isplati, samo treba pripaziti kome se javljaš. Svidja mi se ta varijanta za neograničen net, to dosta olakšava, ko nije na MTS-u sa njim preko vibera, tako da problema nema. Kakva im je mreža u Budvi, valja li net čemu?

Evo da odgovorim sam sebi, verovatno ce nekom biti korisno. Vazi za Budvu, stan nam je dosta blizu centra, m-tel roming dodatak. Net je ocajan, sinoc ni tapatalk nije radio, vidi se da je mreza preopterecena. Evo sad, dok pada kisa i vecina omladine spava, recimo da je net upotrebljiv za surf. Sto se poziva tice, situacija je dosta bolja, sve radi kako treba. Mreza inace stalno varira, najcesce je edge, pojave se i H+ i 3G, ali se ubrzo vrati na edge, sve su sa 4-5 crtica.
Sto se tice dolaznih poziva, pitao sam korisnicki centar i rekli su mi da su svi dolazni pozivi, bez obzira na mrezu, 0 dinara. Javljam se svima redom i jos mi nista nisu dodatno obracunali osim jednog mog odlaznog poziva ka crnogorskom telenoru.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Pada u budvi ?
Nije mtel nego mts [emoji23]

Jutros padalo, kod nas mts ovde u CG bogami M:TEL.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока

Ok. To je mts dodatak

Herceg Novi, skroz OK
a13ed80ec80cc8b207faa4ee61be8d9e.jpg

Nazad
Vrh Dno