Tetka mi se vraca iz USA u Srbiju... i zeli ovde neki internet telefon koji ima u USA... a ja blage veze nemam sta je to niti da li toga ima ovde... evo vam citat iz njenog email-a upucenog meni:
Da li neko zna o cemu se ovde radi i da li mogu da obradujem tetku tako sto cu da joj kazem da jedna normalna tekovina u zemlji u kojoj ona zivi 30 godina postoji i u Srbiji? Mada sumnjam...
Kada sam pomenua telefon u proslom pismu, mislila sam na telefon koji ide preko cablovske i interneta, kao sto imam sada ovde (inace u stanu u Beogradu imam telefon i taj ostaje). Ja cu da donesem svoju tel. kutiju odavde i gledacu da je povezem sa cablovskom i internetom tamo. Naravno, moram imati jos jedan tel. aparat. Znaci, imala bih beogradski tel. broj (tako da kazem) i americki tel. broj (ovaj sadasnji) Npr: Aca zove svog prijatelja u Bostonu, a on podize slusalicu u Dubai-u (isti broj). Nadam se da cu uspeti, to je izvodljivo u svetu, ali sam skepticna kada je u pitanju Srbija (daj Boze da gresim).
Da li neko zna o cemu se ovde radi i da li mogu da obradujem tetku tako sto cu da joj kazem da jedna normalna tekovina u zemlji u kojoj ona zivi 30 godina postoji i u Srbiji? Mada sumnjam...