Šta je novo?

Internet security

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Postoji li neki program tipa Norton Internet Security koji mogu da stavim umesto pomenutog jer je ovome istekla registracija i ne mogu da update-ujem vec par meseci? U stvari, znam da postoji, ali me interesuje koji je najbolji i da li je potrebno i pametno da imam i Norton AV i Security kao sto ja imam trenutno - mozda mi securiyu dzabe jede memoriju!?

bilo je dosta diskusije oko toga koji je antivirus, antispy, ad/popup blocker ili firewall najbolji.. potraži malo po forumu, ima svakakvih saveta..

ti saveti su uglavnom različiti, al se svi slažu oko jedne stvari - norton ne valja. 🙂

Ma da, bas sam se provalio.... evo, vec se stidim... smesan si...

Ogi. je napisao(la):
Ma da, bas sam se provalio.... evo, vec se stidim... smesan si...

Ne bih da se mesam, ali... ovo nije bilo tebi upuceno vec vudu_dva (kao sto i pise @vudu_dva) zbog toga sto je napisao da su se "svi" slozili da norton ne valja, a to bas i nije tako, kao sto mozes procitati na onim linkovima...
I jedan mali savet, nemoj tek tako nazivati ljude smesnim (bar ne ovde). Ovde smo pre svega da razmenimo iskustva, naucimo nesto i pomognemo jedni drugima - na kulturan nacin i bez vredjanja. Niko ti nije rekao da si "glup" zato sto pitas nesto, niti ce ti reci. Samo lagano 🙂
Pozdrav

chivitli je napisao(la):
Ne bih da se mesam, ali... ovo nije bilo tebi upuceno vec vudu_dva (kao sto i pise @vudu_dva) zbog toga sto je napisao da su se "svi" slozili da norton ne valja, a to bas i nije tako, kao sto mozes procitati na onim linkovima...
I jedan mali savet, nemoj tek tako nazivati ljude smesnim (bar ne ovde). Ovde smo pre svega da razmenimo iskustva, naucimo nesto i pomognemo jedni drugima - na kulturan nacin i bez vredjanja. Niko ti nije rekao da si "glup" zato sto pitas nesto, niti ce ti reci. Samo lagano 🙂
Pozdrav

Nemam sta da dodam, sve je lepo receno...

Nazad
Vrh Dno