Šta je novo?

Internet Revolucija

Danas su mi rekli u Eunetu da su ADSL paketi od 16 megabita prakticno unlimited, odnosno da je pusteno 24 megabita, tako da ako imate dobru vezu prakticno imate celih 16 megabita. Odnosno tih 24 ima maximum 19.5, a tih 19.5 se limitira na 16 i vi dobijate toliko. Pod uslovom da imate tehnicke mogucnosti.

Ima li korisnika koji mogu da ovo posvedoce?

Pa ajde knjaze, posvedoci. Svima puna usta tih paketa od 16mbit a niko ih ne koristi u "kucnoj radinosti". Speedtest,http + ftp download, torrenti ... screenshotovi svega toga .

Ili je to odogovr , Ima, ali to nisam ja nego Pera moj drugar iz druge ulice ? :D

Dakle nama treba neko ko ima celih 16 megabita, ili je to samo laz. Ili opet mozda samo opcija za korisnike Euneta...

My word is my bond ..... :)

Ima ima.....

Otprilike to shto je rekao vladastosic je tacno ,port je pushten na 24 Mbps a limitiran na 16 Mbps.....sad samo pohrlite i prijavite se kod svog provajdera.Ja nisam na adsl2+ DSLAM-u i mogu da trazim samo 8 mega :( ..... (shto znaci nemam tehnicke mogucnosti) ali "uzeo Pera moj drugar iz drugog dela grada" i "veni,vidi.....dozvoli...isprobah"....i ponasha se nicely....very nicely...shta ocekivati od 16Mbps/768Kbps paketa.

Pa ajde knjaze, posvedoci. Svima puna usta tih paketa od 16mbit a niko ih ne koristi u "kucnoj radinosti". Speedtest,http + ftp download, torrenti ... screenshotovi svega toga .

Ili je to odogovr , Ima, ali to nisam ja nego Pera moj drugar iz druge ulice ? :D

Poslednja izmena:
Danas su mi rekli u Eunetu da su ADSL paketi od 16 megabita prakticno unlimited, odnosno da je pusteno 24 megabita, tako da ako imate dobru vezu prakticno imate celih 16 megabita. Odnosno tih 24 ima maximum 19.5, a tih 19.5 se limitira na 16 i vi dobijate toliko. Pod uslovom da imate tehnicke mogucnosti.

Ima li korisnika koji mogu da ovo posvedoce?

Malo su te slagali! ja od 5.01.2009 koristim taj paket od 16 mb i port je uredno kunfigurisan na 16381 / 765 i dowload ide do 1.74 mb znaci oko 13929 :)

Dakle lazu, jedino ako se ovo odnosi samo na Eunet... mada koga briga, ionako im je taj paket 8500... nisu normalni.

Ne znam na kojoj temi da pitam pa ću ovde, kod koga je trenutno najjeftiniji adsl? Treba mi samo za mail i umereni surf ali selo je u pitanju i nema kablovske, wi-fi-ja ničega osim ADSL-a... da ne bih sad jurio po sajtovima svih provajdera, zna li neko kod koga ima najjeftiniji priključak ne-flat ili kako već...?

pozdrav i hvala

Poslednja izmena:
@Vladica
Sram te bilo,ni google ni search..ccc
Pomozi sebi pa ce ti drugi pomoci;)
U svakom slucaju nemoj da juris ne flat varijante jer se ne isplate i za malu razliku dobijes mnogo vise a osecas se bezveze kada shvatis koliko placas.Najjeftiniji flat je telekom 256kbs za 1178 a za 1425 dobijes 1Mbs.Kod ptt-a na svaka tri meseca(otprilike)imas popuste pa posle godinu dana 1Mbs placas 1120 dinara.To je po mom misljenju najisplativije.Ako bas hoces prepaid net pogledaj sezamov sajt i pogledaj cene..
Poz

Poslednja izmena:
Ne znam na kojoj temi da pitam pa ću ovde, kod koga je trenutno najjeftiniji adsl? Treba mi samo za mail i umereni surf ali selo je u pitanju i nema kablovske, wi-fi-ja ničega osim ADSL-a... da ne bih sad jurio po sajtovima svih provajdera, zna li neko kod koga ima najjeftiniji priključak ne-flat ili kako već...?

pozdrav i hvala

Moja preporuka preskoci Sezampro i probaj Verat 1286 dinara 1024/128!

Vidi obrisali mi post, e pa za one koji nisu procitali, sezam je lopovski provajder, kao i eunet itd...

PTT je jedini normalan provajder sa realnim cenama i popustima, ko ode kod drugog provajdera ili je neobavesten ili je ******!

Ne razumem te covece,prvo podizes revoluciju pa bojkotujes adsl i prelazis kod sbb-a pa je sada ptt najbolji..Ne mozes tako vredjati ljude bez obzira na to kod kog su provajdera.Vec su ti odgovorili da se ne osecaju tako kako ih ti nazivas.S obzirom da su razlike najmanjih paketa kod svih(manje vise ozbiljnih)provajdera u nekom cenovnom rangu od 200-400 dinara razlike,ne vidim zasto dizes toliku buku ako nekome taj novac ne predstavlja problem.Shvatao to ili ne,to sto radis je uvreda za clanove foruma koji su kod ovih provajdera.Ako imas problem sa ovim provajderima otvori temu ako vec ne postoji pa udri po njima i argumentovano obrazlozi sta ti smeta kod njih kao neku smernicu za ljude koji postavljaju pitanje oko izbora provajdera.

Poslednja izmena:
Vidi obrisali mi post, e pa za one koji nisu procitali, sezam je lopovski provajder, kao i eunet itd...

PTT je jedini normalan provajder sa realnim cenama i popustima, ko ode kod drugog provajdera ili je neobavesten ili je ******!

nema potrebe za takvim recima ali verumi svako ima pravo da odabere kog ce provajdera pa ako se zezne njegova stvar ali zato su ovde ljudi koji su to iskusili i sada mogu da kazu za nekog provajdera dali je dobar ili ne.

ja licno nemogu da tvrdim za ostale provajdere ali sa sezama sam pobegao glavom bez obzira i presao na verat sa kojim sam i vise nego zadovoljan!

a taj tvoj ljubljeni ptt je cisto ****** kada moram tako da se izrazim jer sam ja kada se adsl u novom sadu pojavio uzeo prvo kod sezama pa onda na insistiranje gazde u firmi kojoj sam radio sam uzeo ptt i sa punim pravom kazem da je ****** a da sada nebih opet pisao sta mi se sve kod njih desavalo a to mi se nije desavalo tada na sezamu, u po meseca sam raskinuo svaki kontak sa njima da bi ti isti ******* kojima sam vratio opremu jos pre 4 godine i dan danas me zovu jer je izgleda neko drpio taj ruter koji sam ja imao od trigona i sada traze krivca! daleko im lepa kuca i njihov popust...

jedino jos mogu da kazem da nije los ni telekom jer ga drugarica koristi i torenti rade ok ko i na veratu isto je stanje i sa rapidshare... poz

Poslednja izmena:

razumem tvoj bes zbog providera ali ne razumem zasto ga iskaljujesh prema obicnim ljudima koji tacno znaju iz kojih razloga su kod odredjenog providera - po tebi *******, npr poput mene (****** :d koji platja skuplji 2speed svega ~2000din!) eunet, tj da se ja pitam opet bi izbriso tvoj post i sve replike na tvoj post, sto tje retji obriso bi sve tvoje besmislene postove u ovom thread do zadnjeg :smash:

internet revolucionar je banovan zbog vredjanja korisnika, sto ce se desiti svakom ko bude vredjao bilo koga. sada nastavljamo dalje a on neka malo ohladi glavu i neka promeni nacin izrazavanja i svi srecni. poslednji njegov post ce ostati cisto da bi ljudi videli sta ne treba raditi.
pozdrav

Poslednja izmena:
Svako ko zna i ima mogucnost da se prebaci kod PTT-a...

A da ne ispadne da ih reklamiram, trenutno sam kod SBB-a...

Poslednja izmena od urednika:
Pa sto si mi obrisao pola posta bre?:)

Pa lepo je pisalo, ko moze da bira provajdere koji nude istu uslugu za razlicitu cenu i ne uzme najjeftinijeg je potpuno lud... ;)

Zato što si vređao ljude... Je l ti možda draži ban od editovanja?

Hvala na razumnom odgovoru... tako je mnogo bolje za ceo forum...

Vrh Dno